Фикс-идея ли ви е фитнесът?

Прескочи до:
TS

01.01.09
15:28

Всичко в разумни граници може да бъде полезно. Манията е болестно състояние и трябва да се лекува.

03.01.09
12:20

Ами има нещо такова баш фикс идея не ми е но съм си  малко маняк :D ! Само хапването режимчето ми е проблем че понякога се изкушавам но нова година мина от понеделник се стегам на макс  и почвам да се боря с железата :)

BU

03.01.09
12:48

казано от az100yan на 01.01.09, 10:28:

казано от DiscoveryCold на 31.12.08, 17:59:

Снощи сънувах крив лост с 4 десятки на него, играех ролята на нещо като камера, завъртях се няколко пъти около лоста и се събудих :)

хах и на мен ми се е случвало да сънувам такива сънища.Един беше,че съм започнал да взимам стероиди и съм някъде към 30 години-като рони колман.После като се събудих имах чувството,че съм се напомпал :)

Ааа и аз така,един път сънувам,че вдигам 100 килограма за серии.Напъвах,напъвах и като се събудих се бях насрал....

AZ

06.01.09
12:21

казано от DeadManWalking на 03.01.09, 12:48:

казано от az100yan на 01.01.09, 10:28:

казано от DiscoveryCold на 31.12.08, 17:59:

Снощи сънувах крив лост с 4 десятки на него, играех ролята на нещо като камера, завъртях се няколко пъти около лоста и се събудих :)

хах и на мен ми се е случвало да сънувам такива сънища.Един беше,че съм започнал да взимам стероиди и съм някъде към 30 години-като рони колман.После като се събудих имах чувството,че съм се напомпал :)

Ааа и аз така,един път сънувам,че вдигам 100 килограма за серии.Напъвах,напъвах и като се събудих се бях насрал....

Сериозно ли говориш?

06.01.09
17:38

Ако беше фикс идея щях да съм доста доста по-йекичък... :)
Определено не е.

СБ

08.01.09
04:35

Със сигурност е състояние на зависимост, което се разввива във времето и за мен се превръща в “болест”. Колкото и абсурдно да звучи фитнесът се превръща в състояние на наркоза, където някои хора не могат без да тренират почти всеки ден и празниците нямат значение, за други ... други просто отиват толкова далеч, че първоначалната цел се изражда и придобива урродлив и лишен от смисъл вид!

06.08.10
11:56

И при мен може да се каже, че е Фикс-идея, на моменти откачам, само за фитнес си мисля, какво щя правя за ефекта и т.н. но има и моменти в които си казвам: Не, няма да бързам, всичко се постига с постоянство, времето тече неусетно. Малко по-малко и ще постигна ефекта, който искам ! :) :)

06.08.10
12:02

Да.

Съобщение за грешка  Постът Ви се дублира с вече съществуващ.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1