Дневник на Tralfamadorian

Дата: 19.03.2007
От: BN/Варна
27.07.2008, 15:25

Мдам, гадничко е. Ама спортът искал жертви wink

Завчера:
скачане на въже 12 мин

Вчера:
табата jump squat: lowest score 8
бягане 10 мин

Тия дни никакъв апетит. Не знам дали е от Fyre-a или от над 30 градусовата жега. Обаче 2-3 дни карам само на салата и диня...

My hands may be rough, but I look better than you do naked!
Remember, if you get away from what you fear, you get weaker. But when you move toward what you fear, you get stronger.
дневник

Дата: 27.12.2007
От: Добрич,България
27.07.2008, 15:34

30-градусова жега и нямаш апетит?Шегуваш ли се,при мен е 45 градуса на сянка,а за Август го дават 55 градуса на сянка...аз как ям?А как се потя....излизаш от банята (не навън,от банята!) и все едно не си се къпал...А за тренировките да не говорим. smile

Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
Was just a freight train coming your way

“To secure peace is to prepare for war”

Моят Дневник

Дата: 26.12.2007
27.07.2008, 16:54
Tralfamadorian - 27.07.2008, 15:25

Мдам, гадничко е. Ама спортът искал жертви wink

Завчера:
скачане на въже 12 мин

Вчера:
табата jump squat: lowest score 8
бягане 10 мин

Тия дни никакъв апетит. Не знам дали е от Fyre-a или от над 30 градусовата жега. Обаче 2-3 дни карам само на салата и диня...

Евала  за високоинтензивното ти трениране  аз лично съм  твърдо за  скачането пред  “бабешкия  велоаргоменар“ ;

ХРАНАТА ПРАИ БОРБАТА!!!

27.07.2008, 22:11

Deadman, вярно нещо съм се разлигавила....ма не ми се яде бре

Wrestling, благодаря! Но аз и “бабешко“ кардио правя в момента. Оптималното според мен е съчетание на двата вида.

И понеже вече изкуквам от цял ден учене и един приятел ме закачи, че не можел да ми види прогреса, спретнах за 5 мин ей това.

март 07/ноември 07/юли 08

Прикрепени изображения
kolaj1.jpg
Натиснете върху миниатюрата, за да видите целия размер на изображението

Remember, if you get away from what you fear, you get weaker. But when you move toward what you fear, you get stronger.
дневник

Дата: 18.05.2007
От: Burgas,BG
28.07.2008, 09:13

Здравей,имам едно въпросче.Разглеждайки дневника ти прочетох,че една от сутрините си хапваш МАНГО ?! Въпросчето ми е: КАК ГО ЯДЕШ ТОВА БЕЗВКУСНО НЕЩО ??? smile надявам се да ми обясниш някои работи. Благодаря предвариетлно! ААааа и забравих да спомена,че имаш страхотно гръбче  raspberry

Дата: 31.03.2007
От: Варна/София
28.07.2008, 09:29

Ух... Напредваш, но ще си изгубиш накрая нежните женски контури на тялото.
Просто лично мнение...

Дата: 29.03.2008
28.07.2008, 10:41

Tralfamadorian, wow!!

Tsetso - 28.07.2008, 09:29

Просто лично мнение...

Tsetso, нищо лично, но ето заради такива нелепи коментари повечето момичета се страхуват да вдигнат нещо по-тежко от задните си части. Писнало ми е „женски контур” да се отъждествява с кльощавост и липа на сила. Мускулите правят женското тяло красиво, силата дава увереност, оттам излъчване. Излъчване + визия = жена. Мисля че тя се справя доста добре и по двата параграфа. Другото са мъжки комплекси.

Дата: 16.07.2006
28.07.2008, 12:33
Phoebe - 28.07.2008, 10:41

Tralfamadorian, wow!!

Просто лично мнение...

Tsetso, нищо лично, но ето заради такива нелепи коментари повечето момичета се страхуват да вдигнат нещо по-тежко от задните си части. Писнало ми е „женски контур” да се отъждествява с кльощавост и липа на сила. Мускулите правят женското тяло красиво, силата дава увереност, оттам излъчване. Излъчване + визия = жена. Мисля че тя се справя доста добре и по двата параграфа. Другото са мъжки комплекси.

Браво, подкрепям с две ръце. Атлетичното женско тяло е красиво, но и поражда комплекси в слабичките момчета хахаха smile

Дата: 21.04.2006
28.07.2008, 13:58

Мисля че това бицепсче като размери  за жена е супер !

Прикрепени изображения
ericadavidson1gh8.jpg
Натиснете върху миниатюрата, за да видите целия размер на изображението

Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го !

28.07.2008, 19:58

Просто лично мнение...

Женските ми контури не страдат от липса на интерес, спокойно. Има кой да ги гледа, оплаквания не съм получила. Така, че не ги мисли ти тях, но благодаря за загрижеността. Ам...наистина ли мислиш, че изглеждам по този начин, когато ходя по улиците? smile

Phoebe и Alkorin, благодаря! Вдигам 2 ръце за изказаните мнения.

BIG PICHAGA, не е лошо бицепсчето. Малко може още дефи като за моя вкус, но като цяло да.

Тъй, днешната тренировка:

тяга 10х3@55кг
набирания тесен подхват 10х3
преден клек 10х3@47,5кг
лег с дъмбели 10х3@15кг

почивки 40сек

интервално вело 60:30 общо 13 мин

Deadman, I feel you за жегата. Днес беше над 30 градуса в залата. Как тренираш на повече, човек? Аз на кардиото вече почти предавах богу дух  angry

дневник

Дата: 03.02.2005
От: София
28.07.2008, 20:00

Буквално? Над 30 градуса във фитнес?! Леле това е било мъчение не ами не знам...

Practice makes perfect.
На хората не достига не сила, а воля.
http://www.bb-team.org/articles/2799/

28.07.2008, 20:24

Буквално, Жоре. Залата има много добра вентилация, но няма климатик. Принципно предпочитам да няма, защото не харесвам идеята да ме обливат студени въздушни струи, докато тренирам. Обаче в такива дни...Принципно не се потя кой знае колко, но след силова в почти аеробно темпо и интервално кардио пфффффффф...

Нищо, още една тренировка ще издържа и после вече съм на варненска територия.

Абе замислих се аз днес, как аджеба да си организирам тренировките през отпуската. Май ще пробвам да издържа един месец без щанги и ще подерзая над тренировките със собствено тегло. От много време се каня да поработя над броя набирания и да изкарам едно поне с шриок надхват и поне един клек на един крак. Ако някой ме хване да щурмувам родните зали, да ме прати в къщи!

дневник

Дата: 27.12.2007
От: Добрич,България
28.07.2008, 20:27

Ми как...разкъсах си тренировките на по-кратки и тренирам по-често,но по 15-20 мин...Само дето аз не плащам за фитнес.Защото ако плащах нямаше да си го позволя. wink

Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
Was just a freight train coming your way

“To secure peace is to prepare for war”

Моят Дневник

Дата: 31.03.2007
От: Варна/София
28.07.2008, 21:14

Знаех си, че ще разбудя духовете с предишния пост. Ако съм обидил дамата, моля за извинение. Не се и съмнявам, че се радваш на голяма популярност сред противоположния пол. В момента си си тип топ.
Идеята ми беше, че всичко в границите си. На жената неумоверно е отредено да има по-слабо и финно тяло от на мъжа. И смятам, че това като тенденция се е отразило в женската естетика. Не говорим за анорексичките на модния подиум, а за всепризнати красавици, като филмови актриси, певици и т.н.
Така че да ми обяснявате, че това било комплексарски изпълнения от страна на хилави мъжлета не е вярно. Но всеки с вкуса си.

29.07.2008, 08:36

Цецо, не се обиждам толкова лесно. smile При еднакво ниво на кондиция, женското тяло винаги би изглеждало по-фино в сравнение с мъжкото. В това е и красотата му. Когато две тела с еднакъв потенциал не могат да достигнат еднаква кондиция, проблемът не е в този, който е по-напред.

дневник