Дневник на Tralfamadorian

Темата е заключена.
Прескочи до:

Буквално? Над 30 градуса във фитнес?! Леле това е било мъчение не ами не знам...

28.07.08
18:24

Буквално, Жоре. Залата има много добра вентилация, но няма климатик. Принципно предпочитам да няма, защото не харесвам идеята да ме обливат студени въздушни струи, докато тренирам. Обаче в такива дни...Принципно не се потя кой знае колко, но след силова в почти аеробно темпо и интервално кардио пфффффффф...

Нищо, още една тренировка ще издържа и после вече съм на варненска територия.

Абе замислих се аз днес, как аджеба да си организирам тренировките през отпуската. Май ще пробвам да издържа един месец без щанги и ще подерзая над тренировките със собствено тегло. От много време се каня да поработя над броя набирания и да изкарам едно поне с шриок надхват и поне един клек на един крак. Ако някой ме хване да щурмувам родните зали, да ме прати в къщи!

BU

28.07.08
18:27

Ми как...разкъсах си тренировките на по-кратки и тренирам по-често,но по 15-20 мин...Само дето аз не плащам за фитнес.Защото ако плащах нямаше да си го позволя. ;)

TS

28.07.08
19:14

Знаех си, че ще разбудя духовете с предишния пост. Ако съм обидил дамата, моля за извинение. Не се и съмнявам, че се радваш на голяма популярност сред противоположния пол. В момента си си тип топ.
Идеята ми беше, че всичко в границите си. На жената неумоверно е отредено да има по-слабо и финно тяло от на мъжа. И смятам, че това като тенденция се е отразило в женската естетика. Не говорим за анорексичките на модния подиум, а за всепризнати красавици, като филмови актриси, певици и т.н.
Така че да ми обяснявате, че това било комплексарски изпълнения от страна на хилави мъжлета не е вярно. Но всеки с вкуса си.

29.07.08
06:36

Цецо, не се обиждам толкова лесно. :) При еднакво ниво на кондиция, женското тяло винаги би изглеждало по-фино в сравнение с мъжкото. В това е и красотата му. Когато две тела с еднакъв потенциал не могат да достигнат еднаква кондиция, проблемът не е в този, който е по-напред.

29.07.08
07:01

Чудесна си! Ужасно съм ти благодарна за съвета с млякото! Наистина и мен ме замазма - много точно определение! Сега съм доста по-добре без мляко - жалко че толкова го обичам....мммм

31.07.08
18:38

Козуначе, рядвам се че съм помогнала. :)

Дойде моментът за обещаните снимки. Това тук като начало, до края на деня ще обновя и галерията. Ако има интерес ще кача и подробна информация за режима си на хранене и трениране последните 2 седмици.

От мен толкова за тая година. Догодина-повече. Сега отивам на моренце  :coolsmile:

14.07.08/29.07.08

Мнението беше редактирано от Tralfamadorian на 31.07.08 18:41.

Ммного добре :) поздравления

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1