SPIDER GAMES 2007

Прескочи до:

27.10.07
20:20

За утре успех на всички съфорумци, записали се за състезанието.
И като се върнете веднага пишете тук, да разкажете как е било :)

_M

28.10.07
15:26

...

Мнението беше редактирано от _MuSa6I_ на 22.04.08 20:01.

В седващите дни очаквайте подредба и точки по дисциплини и видео от втората квалификация.

.
    SPIDER GAMES 2007
      ФИНАЛИСТИ

ИМЕ              ТОЧКИ
———————————————
Васко Наумов      шампион‘06
Момчил Милев        133,50
Иван Петров        112,75
Борис Божинов        107,00
Лазар Радков        91,50
Нино Гомес          85,83
Петко Кавръков        78,33
Александър Евангелатов  69,25
Крум Крумов          61,00
Христо Радков        46,50
Ангел Величков        38,50
Димитър Андонов      36,33
==========отпаднали===========
Николай Йорданов      24,00
Виктор Ламбрев        20,00
Зарко Клинков        17,00
Милан Андонов        7,75
Веселин Андреев        6,75

Мнението беше редактирано от Милко Георгиев на 29.10.07 20:07.

Резултати по дисциплини от квалификациите
http://spider.noxis.net/pub/SPIDER-GAMES-2007-Q.xls

31.10.07
22:22

казано от Милко Георгиев на 31.10.07, 22:09:

Резултати по дисциплини от квалификациите
http://spider.noxis.net/pub/SPIDER-GAMES-2007-Q.xls

Съжелявам, но типът данни завършващи на .xls си нямам на представа с каква програма да ги отворя...

TB

31.10.07
22:31

microsoft excel

31.10.07
22:46

казано от tbby на 31.10.07, 22:31:

microsoft excel

Пффф. От както си реинсталнах windows-a, забравих да го сложа тоя офис. Мерси много :)

Видео от втората квалификация
http://www.youtube.com/watch?v=mDln5-qBo78
http://www.youtube.com/watch?v=xfyTfI3Ju9Q
http://www.youtube.com/watch?v=OQUm-2qYjnI

Най-атлетичен за 2007 година е Борис Божинов !!!

——състезател——————-точки-

1. Борис Божинов        178.5
2. Васко Наумов        141.0
3. Лазар Радков        137.5
4. Александър Евангелатов  129.5
5. Петко Кавръков      111.0
6. Христо Радков        96.5
7. Димитър Андонов      62.0

Най-атлетичена за 2007 година е Галина Толкингтън !!!

——-състезателка———точки-

1. Галина Толкингтън    205
2. Карина Караньотова    186
3. Мария            111
4. Ваня Висарионова      98
5. Веселина Петрова      93

BO

19.11.07
12:09

Аз ще допълня само, че първите двама от квалификациите въобще не се явиха, по причини които надали ще разберете някога. А те щяха да са първи и на финалите. Идеата за състезанието е похвална, но определелно е страшно неподходящо представянето и тук от Милко.  Определено е дражнещо тендеционното му преставяне. И Дзвер е прав за упражненията. Надали някой освен готвещите се за това състезание тренира по тях..

Успех

Тъй, аз лично предприех модерацията. Пиша пак за да се знае. Не съм се отрекъл, но дискусията която взе да се заформя, извращаваше идеята и не касае потребителите. Махнато е всичко, свързано с нея. Вината за съществуването й беше моя, за което съжалявам. Запазена е, ако някой има претенции.
Ще помоля оттук нататък да се пише само неща за изминалото вече състезание и свързани с него неща. Организирано или организационно участие на bb-team в състезанието не знам да е имало; освен ако не броим за такова участието на двама от десетки хиляди потребители, но това е по - скоро индивидуално представяне.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 20.11.07 08:00.

казано от bonnano на 19.11.07, 12:09:

Аз ще допълня само, че първите двама от квалификациите въобще не се явиха, по причини които надали ще разберете някога. А те щяха да са първи и на финалите. Идеата за състезанието е похвална, но определелно е страшно неподходящо представянето и тук от Милко.  Определено е дражнещо тендеционното му преставяне. И Дзвер е прав за упражненията. Надали някой освен готвещите се за това състезание тренира по тях..

Успех

Бях отговорил, но мнението ми е изтрито.
Момчил и Иван имаха големи шансове за призовите места. Това е очевидно от квалификациите и никога не съм коментирал това.
Упражненията са ясни, който желае участва.
Нищо тенденциозно не виждам в това, което съм писал.

20.11.07
20:17

Ами поздрави за инициативата. Гледах най-горините клипове. И ми направи впечатление, че другите 2-ма освен Петко имаха доста нечиста техника на тага.

Не ми е работа да давам акъл, но ако случайно четът това нека се поправят, защото  шанса да се кунтузят с такава техника е сериозен. И по-точно Lower back -а им отнася прекалено голяма тежест във втория етап защото в началото не вдигат достатъчно с крака и не пазят константен ъгъла със земята.

20.11.07
20:54

казано от tpd на 20.11.07, 20:17:

Ами поздрави за инициативата. Гледах най-горините клипове. И ми направи впечатление, че другите 2-ма освен Петко имаха доста нечиста техника на тага.

Не ми е работа да давам акъл, но ако случайно четът това нека се поправят, защото  шанса да се кунтузят с такава техника е сериозен. И по-точно Lower back -а им отнася прекалено голяма тежест във втория етап защото в началото не вдигат достатъчно с крака и не пазят константен ъгъла със земята.

Вече съм се поправил ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1