20.11.07
07:56
Тъй, аз лично предприех модерацията. Пиша пак за да се знае. Не съм се отрекъл, но дискусията която взе да се заформя, извращаваше идеята и не касае потребителите. Махнато е всичко, свързано с нея. Вината за съществуването й беше моя, за което съжалявам. Запазена е, ако някой има претенции.
Ще помоля оттук нататък да се пише само неща за изминалото вече състезание и свързани с него неща. Организирано или организационно участие на bb-team в състезанието не знам да е имало; освен ако не броим за такова участието на двама от десетки хиляди потребители, но това е по - скоро индивидуално представяне.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 20.11.07 08:00.
20.11.07
09:36
Аз ще допълня само, че първите двама от квалификациите въобще не се явиха, по причини които надали ще разберете някога. А те щяха да са първи и на финалите. Идеата за състезанието е похвална, но определелно е страшно неподходящо представянето и тук от Милко. Определено е дражнещо тендеционното му преставяне. И Дзвер е прав за упражненията. Надали някой освен готвещите се за това състезание тренира по тях..
Успех
Бях отговорил, но мнението ми е изтрито.
Момчил и Иван имаха големи шансове за призовите места. Това е очевидно от квалификациите и никога не съм коментирал това.
Упражненията са ясни, който желае участва.
Нищо тенденциозно не виждам в това, което съм писал.
Ами поздрави за инициативата. Гледах най-горините клипове. И ми направи впечатление, че другите 2-ма освен Петко имаха доста нечиста техника на тага.
Не ми е работа да давам акъл, но ако случайно четът това нека се поправят, защото шанса да се кунтузят с такава техника е сериозен. И по-точно Lower back -а им отнася прекалено голяма тежест във втория етап защото в началото не вдигат достатъчно с крака и не пазят константен ъгъла със земята.
Ами поздрави за инициативата. Гледах най-горините клипове. И ми направи впечатление, че другите 2-ма освен Петко имаха доста нечиста техника на тага.
Не ми е работа да давам акъл, но ако случайно четът това нека се поправят, защото шанса да се кунтузят с такава техника е сериозен. И по-точно Lower back -а им отнася прекалено голяма тежест във втория етап защото в началото не вдигат достатъчно с крака и не пазят константен ъгъла със земята.
Вече съм се поправил ;)