SYNTRAX

Дата: 15.07.2008
От: Бургас
23.08.2008, 23:39

Здвавейте.
Връщам се малко назад...да разбирам ли, че самостоятелната употреба на Syntra EC ще има минимален ефект(да не казвам никакъв) дори ако приема на ден е 3x4 капсули(някаде в предишните мнения го бях прочел)? Разбирам, че все пак продукта е на билкова основа, но въпреки това се сещам и за някои други билки които оказват ефект(някои дори значителен). В крайна сметка може ли да се надяваме поне на 50% от описания по многоброините ви реклами ефект?
Благодаря предварително.

Дата: 02.10.2007
23.08.2008, 23:48

Синтра ЕК би имала много добър ефект дори и самостоятелно (разбира се при стак с Найтръс и Суол ефекта би бил по-добър), но за целта трябва хранителният и тренировъчни режими да бъдат на високо ниво. Тоест това е добавка която се препоръчва на хора със стаж в залата, а не на новаци които се хранят по 2 пъти на ден и тренират когато остане време.

Разбира се, че дори самостоятелно ефекта би бил над 50%.

http://WWW.NOWBG.COM  - SETTING THE INDUSTRY ON FIRE !!!

Дата: 21.04.2006
11.09.2008, 14:14
NOW Foods България - 07.08.2008, 14:31

Цените умишлено не са поставени тъй като са възможни промени (макар при нас такива да са рядкост). Винаги може да проверите цените в уебсайта или на посочените телефони.

Каталога на NOW Foods се прави в момента но ще отнеме време заради голямото разнообразие от продукти wink Вече имаме и втори фирмен магазин - по-голям и по-хубав от предишният, от есента натискаме здраво - ще има нови изненади, нови продукти, нови марки... но всяко нещо с времето си.

Но мисля ще си заслужава чакането smile

Имали нещо ново да кажете ?

Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го !

11.09.2008, 14:22

След 2-3 седмици ще има Matrix в разфасовки от 1 кг. Цена 70 лева. + Еднократни дози нектар - ягода и киви.

Дата: 21.04.2006
11.09.2008, 14:45
NOW Foods България - 11.09.2008, 14:22

След 2-3 седмици ще има Matrix в разфасовки от 1 кг. Цена 70 лева. + Еднократни дози нектар - ягода и киви.

А за новите марки искате  ли да кажете нещо или не ?

Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го !

15.09.2008, 10:59

При първа възможност ще ви информираме за това. Не бързайте.

От днес вече можете да вземете безплатна мостра на един от най - успешните продукти за изгаряне на мазнини - Fyre, във всеки от двата ни магазина. Заповядайте!

Дата: 29.03.2007
От: Troyan,BG
26.10.2008, 00:25

Има ли проблем, ако слагам Nitrous-а в протеиновия шейк накуп с креатин и малко декстроза ? Пия шейка на празен стомах, преди тренировка, но се опасявам, че така приет аргинина не може да се усвои напълно...

“Man is a goal-seeking animal. His life only has meaning if he is reaching out and striving for his goals.“ -Aristotle

Дата: 15.03.2005
27.10.2008, 10:04

Здравейте,
Една критика да отправя относно куриера с който работите. Говоря конкретно за Стара Загора. Продуктите които потвърдих в четвъртък сутринта в крайна сметка са при мен днес. Редовно използвам услугите на куриер и практиката в повечето случай е да звъннат да попитат има ли някой на адреса или да се направи друго уточнение за получаване на доставката. В случая едно листче залепено на вратата и съответно позвънявайки на посочения телефон в петък, 15 минути преди края на работното им време, никой не ми отговори. В събота ми отговориха, без изобщо да си дадат зор да проверят за конкретната доставка, че ще мога да си получа нещата в понеделник в офиса им, понеже събота работел само склада им. Днес съответно в офиса им нямаше нищо и трябваше да се отиде до склада. За сведение има куриери, които  работят и в събота.

27.10.2008, 10:45

Здравейте, благодаря за критиката, но куриерите не са част от нашият екип - ползваме фирма сити експрес и за съжаление е много трудно да влияем върху начина им на работа. Работили сме и с няколко други фирми - там са ставали пък други по-сериозни гафове. Като цяло сити експрес се справят добре на фона на конкурентите им. Единствено ще помоля когато има подобни проблеми да ни сигнализирате за да може ние да вземаме мерки или пък когато проблема е по-сериозен да ви компенсираме.

@No_Way - най-добре да спазваш начина на прием както е указано на кутията - тоест на гладно.

Дата: 16.11.2006
01.11.2008, 22:07

Имам въпрос относно НЕКТАР ..Кои вкус ще ми препоръчате?

01.11.2008, 22:24

Chocolate Truffle
Vanilla Bean Torte
Latte Cappuccino (определено фаворит ако обичате кафе - този вкус е точно като нескафе фрапе и дори е сладък)
Apple Ecstasy
Twisted Cherry
Caribbean Cooler
Strawberry & Kiwi
Подредил съм ги по лично мнение, но в случая то съвпада и с всеобщите виждания - определено това са и най-продаваните ни вкусове.

Дата: 15.03.2005
02.11.2008, 20:46
NOW Foods България - 01.11.2008, 22:24

Chocolate Truffle
Latte Cappuccino (определено фаворит ако обичате кафе - този вкус е точно като нескафе фрапе и дори е сладък)
Apple Ecstasy
Caribbean Cooler

Аз съм пил от тези. Всички са страхотни, но капучиното просто ме разби. Освен, че на вкус е невероятно нескафе фрапе, да не кажа по-добро от оригинала smile то и на вид изглежда превъзходно. Мисля, някой изобщо може да не разбере, че това е протеин smile

Дата: 19.03.2007
От: Ibisa, Spain
09.11.2008, 23:19

От нощните протеини, кой е по добрият : Matrix или Essence? И съответно с какво единият е по добър от другият?

10.11.2008, 00:00

Essence - той e с по-висок процент протеин, съдържа 0 грама въглехидрати и 0 грама мазнини подобно на нектар и е перфектен избор за нисковъглехидратни диети. Другото му преимущество е че това е матрица само от изолати.

От друга страна Matrix е малко по-изгоден като цена. И съдържа малко въглехидрати за по-добро усвояване на протеина както казва Вальо wink

Разликата между двата продукта е малка, който и да избереш няма да сбъркаш.