BSN

Дата: 26.03.2008
18.04.2008, 20:50
FRANKO1 - 18.04.2008, 11:07

Вальо, ти хубаво си превел начина на действие на NITRIX-a, ама да беше писал и дневните дози и начина на прием. 3х3/ден ли е пак?

Да, 3 х 3 е пак приема, освен ако някои ентусиасти не решат че искат повече:) Пак се чака за натрупване около 3 седмици и разликата по скоро идва от това че и аргининовата и креатиновата матрица действат по няколко паралелни механизма. Освен това се твърди че AVPT има способността да натупва повече креатин от нормалното. което беше единствената слабост на СЕМ3.
Дозите винаги са на етикета-и на оригиналния и на БГ превода.
Вальо

bodyart-bg.com
“Всичко, което си заслужава на цените, които си струват“
BSN, American Whey, Interactive nutrition, MAN, VPX, Nutrabolics, FSI, Nutriproduct и др.

Дата: 19.04.2008
19.04.2008, 20:07

Харесах си http://www.4fitnessbg.com/profile/thermonex/

Но имам няколко въпроса. Най вече това че според дозите в описанието - една опаковка се харчи в интервала между 10 и 30 дни. Ще има ли някакъв ефект, ако примерно реша да приемам по 1-2 капсули на ден ?

Конкретно моя случай е следния:
От 5 до 15 годишна възраст съм спортувал активно и предполагам съм се хранил достатъчно добре wink В резултат бях стигнал някъде до 80кг на 180 височина, още на 14, след това до 15-16 да съм станал най много 85-90, но само мусколи, без грам излишна мазнина по мен.
От 15 до 18 гладувах поради липса на средства ... В този период от недояждане измършавях до 70кг, но все пак продължих да поддържам добър тонус.
От 18 до 20 качих до 78, но вече имаше и малко излишно, поради некачествена храна, на принципа, когато, колкото и каквото има ... Бях решил да взема някакви мерки по въпроса, но се появиха непредвидени обстоятелства - казармата !
От 20 до 21 - Тези 9 месеца в казармата ми скапаха тялото максимално - влязох 78 и излязох 107. Имаше струпване на множество неблагоприятни обстоятелства:
1. За първи път през живота си нямах възможност да тренирам !
2. Там храната беше наистина добра, а дълги години преди това бях гладувал, така че не си спестявах двойна порция !
3. Разка смяна на режимите, от гладуване(по един път на ден, понякога през ден каквото има, ако има и колкото има) на 3 пъти на ден на корем, дори 4(и допълнително един път през ноща, освен 3-те предвидени хранение - сутрин, обет и вечер)
4. Системното недоспиване, предизвикваше 4-тото хранене, като компенсация
От 21 до 25 Само пред комютъра. Когато излязох от казармата си намерих работа в един PC клуб и така до сега ...

Още в казармата ми се появиха странни анумалии по вътрешната-горна част на бедрата, до слабините. Все пак там се стараех да изпозвам всяка възможност за тренировка, но в повечето случай минавах само с една физ зарядка от 10-30 мин ... Крайно недостатъчно! Въпреки това и въпреки рязкото покачване на телесното ми тегло, все още процента мазнини мисля че не беше голям - в най лошия случай 50% от тези 30 килограма да не са били мусколна маса. Проблема дойде следващите 4 години застоял начин на живот и изключително неправилно хранене - отново когато, каквото и колкото има ... Най странното е че започнах да губя мусколна маса за сметка на натрупване на мазнини. В крайна сметка аз седя едни и същи килограми, дори може би малко съм смъкнал, но размера на дрехите ми се увеличава!!! Когато започна да ми се цепи и кожата между бицепса и рамото, също като при краката ми казаха че това най вероятно са стрии, а по някое време се появиха и по корема ...
Максималното тегло което съм стигал е 110, в момента съм някъде между 103-105. Много бих искал да сваля 10-20 килограма, но нещо не ми се получава по начина по който съм свикнал(само с теренировки). Всъщност във фитнес съм влизал няма и 5 пъти през живота си, така че нямам представа и от специализирани упражнения. Съответно, никога не съм ползвал каквато и да било химия, дори лекарства не пия, тъйкато не боледувам smile Генетично съм надарен с доста хубав организам и чак се чудя как така вече 10 години мизерия, нищо не се е прецакало ... Затова мисля да взема мерки докато е време! А дали не е и късно вече - най вече корема не виждам как ще се прибере ... Реших да се хвърля направо на някой fat burn. Спрях се на Термонекс на БСН. Впечатиха ме главно твърденията че това е едва ли не първия(единствения) без странични ефекти, а и не по малко твърдението че има ефект и без тренировки, навсичкото отгоре не само не разтройва метаболизма, но и го регулира! И все пак съм малко скиптичен към тези продукти и въобще към химията, но предвид боклуците в които се е превърнала достъпната храна, няма как да не е по вредна и от химията, то вече всичко е химия ...

Възникват следните въпроси:
1. Чудя се Термонекс ли е продукта за мен ?
2. Как да тренирам ?
3. Как да се храня ?

P.S. Нямам много средства и едва ли ще мога да си позволя да изпивам по 85 лева за 10 дни. Всъщност доста съжалявам че изпуснах промоцията - когато го забелязах за първи път преди няколко месеца беше 60 и няколко лева, но чак другия месец ще мога да си позволя да отделя пари за това ... Отделно като храна в момента разполагам само с картофи, яйца, хляб и свинско месо ... Знам че е доста неправилно да ям по 1-2 хляба на ден, но от по горе изброените само хляба копувам, така че мога да опитам да спра хляба, като спра и сладкото, май идва тъкмо като за една опаковка на месец. Айде сладкото лесно, ама хляба как се спира не знам ... Повече от 5 яйца на ден знам че не е добра идея, картофите трябва да почна да ги пека или варя, вместо да ги пържа, месото си го пека(но е свинско). Дано наистина подтиска апетита достатъчно, защото ... Най важното е че не искам много бърз ефект, но искам един относително постоянен ефект. Надявам се някой да ми каже горе долу по колко на месец е добре да се сваля, за да не ти овисне кожата. А по тази причина си мисля и че мога да намаля дозата ? Плюс някаква система за правилно хранене за бедняци, защото като чета схемите тук, нещо не са ми по джоба ... Пробвах наскоро един велоергометър, без да си давам много зор - за 30 минути 10км, 170 калорий и като погледнах опаковките на нещата които съм ял същия ден и направих една простичка сметка установих че аз всъщност и 24 часа да карам няма да ми стигнат за да ги изразходя ... Също така смятам че ако не мога да постигна максимално правилно хранене, мога да компенсирам с тренировки.

P.S.S. Нещо не се отчитат правилно символите, поста ми беше не повече от 7000, а не ми даде да го пусна - бил над 10000?! Както и да е, посъкратих го на 5684 wink

19.04.2008, 20:14

Лошото е че доброто старо тичане в парка доста подува краката, а мойте вече са по 70см, задника и корема по 110, гръдната 120, бицепса 40.

КАК ДА СТАНЕ ТАКА ЧЕ СВАЛЯЙКИ 20 КИЛОГРАМА НАПРИМЕР, НО САМО ОТ КРАКАТА, ЗАДНИКА И КОРЕМА. ТОВА ДА СТАНЕ В ТАКЪВ СРОК ЧЕ ДА НЕ МИ ОВИСНЕ КОЖАТА. И НАЙ ВЕЧЕ КАК ДА СЕ ПОЛУЧИ ТАКА ЧЕ ДА НЕ ГУБЯ МУСКУЛНА МАСА ДОКАТО ОТСЛАБВАМ, ДОРИ АКО МОЖЕ И ДА КАЧА. ЕДИНСТВЕНО В КРАКАТА НЯМА ПРОБЛЕМ ДА ЗАГУБЯ МУСКОЛНА МАСА, ЗАЩОТО ТАМ ГЕНЕТИЧНО МИ Е ДАДЕНО В ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО МИ ТРЯБВА, А ЗА СМЕТКА НА ТОВА ТРУДНО КАЧВАМ НА РАМЕНЕ, КОЕТО НЕ МИ ХАРЕСВА! С ДВЕ ДУМИ, ДАЛИ ЩЕ МОЖЕ ЕДНОВРЕМЕННО С ОТСЛАБВАНЕТО И ДА ПООФОРМЯ ТЯЛОТО СИ, КАКТО ИСКАМ ?

P.S. Моля да ме извините за втория пореден пост, но не ми беше позволено да вместя всичко което исках да напиша само в един wink

20.04.2008, 12:24

Три неща:
1. Брой грамовете протеин и въглехидрати- 2-3 грама протеин на кг тегло и 1-2 гр въглехидрати на кг тегло. По-евтините източници на протеин са ти пилето и яйцата. Въглехидратите- овес и чист ориз
2. Тренирай с тежести 3-4 пъти в седмицата и още 5-6 пъти кардио по 45 до 90мин
3. Ако ти останат средства Термонекса е един от най-добрите термогени, като дозата за теб е 8 капсули дневно(3+3+2). Ако си вземеш 3 опаковки, които са в общи линии един нормален цикъл , смятам че всеки един търговец ще ти направи отстъпка. Ако не можеш да го вземеш от нас директно.
Смисълът му е че ще ти държи висока температурата и ще изразходваш повече калории за да я поддържаш. Следователно ще е по-ефективен цкъла за релеф.

bodyart-bg.com
BSN, American Whey, Interactive nutrition, MAN, VPX, Nutrabolics, FSI, Nutriproduct и др.

20.04.2008, 22:56

Благодаря за съветите. Разбира се че първо ще потърся директно от вас да го купя smile Но какъв ще е приблизителния резултат ако спазвам тези препоръки - Колко килограма трябва да очаква да сваля за този цикъл(месец и половина ако съм сметнал правилно)?

Дата: 09.01.2005
21.04.2008, 12:34

Тези дни започвам да пия No-Xplode и искам да попитам в тренировъчните дни ако например ям в 12 на обед има ли смисъл го пия в 14.00 вече като ми е по празен стомаха или мога да го пия към 12.30 , защото яденето ми преди трен. е по леко и не ми се чака да минат 2 часа.

21.04.2008, 12:54

@110 - Колко килограма ще свалиш е най-неопределимата величина. Всеки е разлчиен и прогнозите са чисти спекулации. Ти може до известна стрепен да контролираш интензитета с намаляване или увечличаване на калориите по дни. Стреми се да сваляш по 500до 1000гр на седмица.
3 опаковки ще ти стигнат за почти 2 месеца, защото ще започнеш с по-малка доза и ОБЕЗАТЕЛНО ще намалиш постепенно накрая. Ако ги спреш изведнъж няма да имаш енергия да изпълзиш от къщи! Освен това първите 10-на дни няма нужда да почваш с термото, защото още не си разградил напълно въглехидратните запаси. На 10ия ден почни.
@Мусолини- ще можеш да си отговориш на въпроса на принципа на опит и грешка. Имам познати които ядат и го пият и не усещат разлика. Производителя обаче е предупредил- 2 часа след ядене. Пробвай веднъж да го пиеш в 2 и веднъж в 12:30 и ако има разлика се придържай към предписанията.
Успех

Валентин

bodyart-bg.com

Дата: 14.03.2007
От: България
13.05.2008, 19:48

От днес в мрежата е новата формула на NO-Xplode s AVPT матрица. Цената остава същата-120лв
Тъй като има останали около 120 кутии от старата формула считано от днес, тя е в промоция на цена от 100лв.
Можете да се възползвате от промоцията чрез:
-4fitnessbg.com
-silabg.com
-bodybuilding-bulgaria.com
-maxefect.com
Който желае, разбира, се може да го поръча и от нас директно на bodyart-bg.com и на бул.Витоша 120
Промоцията важи до изчерпване на количествата.
Новия Селмас, който без съмнение ще е най-интересната премиера се очаква до 10 дни. Трябваше вече да сме го получили, но първата партида се оказа крайно недостатъчна и не стигна до нас.

Прикрепени изображения
avpt_logo_blk.jpg
Натиснете върху миниатюрата, за да видите целия размер на изображението

Продуктов мениджър
Bodyart

Дата: 21.04.2006
14.05.2008, 18:02

Препоръчителната доза на NO EXPLODE - AVPT дето пише на етикета за колко килограмов билдер става дума  rolleyes ?

Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го !

Дата: 14.03.2007
От: България
14.05.2008, 20:03
FZKTWGS - 14.05.2008, 18:02

Препоръчителната доза на NO EXPLODE - AVPT дето пише на етикета за колко килограмов билдер става дума  rolleyes ?

Препоръчват между 1 и 3 лъжички. За повечето потребители 1 лъжичка е достатъчна, най-много 2. 3 лъжички са за хора над 110-120кг.

Продуктов мениджър
Bodyart

Дата: 21.04.2006
15.05.2008, 19:45
Валентин Иванов - 14.05.2008, 20:03
FZKTWGS - 14.05.2008, 18:02

Препоръчват между 1 и 3 лъжички. За повечето потребители 1 лъжичка е достатъчна, най-много 2. 3 лъжички са за хора над 110-120кг.

абе чух, че по 3 лъжички малко разтрепервал в смисъл ,че тренировката се изпълнявала на бързи обороти ,абе почти нямаш нужда от почивки между сериите , дали е така незнам ,но ще пробвам  rolleyes

Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го !

Дата: 26.01.2008
20.05.2008, 12:14

Здравейте, искам да попитам протеина Syntha-6 съдържа ли калций?

20.05.2008, 14:30
sheeby - 20.05.2008, 12:14

Здравейте, искам да попитам протеина Syntha-6 съдържа ли калций?

Да, 90мг на доза от 44гр.
В

bodyart-bg.com

Дата: 12.09.2007
20.05.2008, 21:01

Искам да попитам,преди да започна да използвам Nitrix,No-Explode и Cell Mass какви иследвания да си направя,за да съм сигурен,че няма да си навредя.На 18 год. съм.
Благодаря за отговора предварително. smile

20.05.2008, 21:38

Нямаш нужда от изследвания. Нито един от продуктите не би трябвало да вреди, иначе отдавна да са ги забранили.
Настрана от това 18г си е една крехка възраст. Сигурен ли си че си узрял за такава комбинаця? Имам предвид дали имаш достатъчно опит, за да си стигнал до този етап с добавките?
Валентин

bodyart-bg.com