BSN
|
|
18.04.2008, 20:50
Да, 3 х 3 е пак приема, освен ако някои ентусиасти не решат че искат повече:) Пак се чака за натрупване около 3 седмици и разликата по скоро идва от това че и аргининовата и креатиновата матрица действат по няколко паралелни механизма. Освен това се твърди че AVPT има способността да натупва повече креатин от нормалното. което беше единствената слабост на СЕМ3. bodyart-bg.com |
|
19.04.2008, 20:07
Харесах си http://www.4fitnessbg.com/profile/thermonex/ Но имам няколко въпроса. Най вече това че според дозите в описанието - една опаковка се харчи в интервала между 10 и 30 дни. Ще има ли някакъв ефект, ако примерно реша да приемам по 1-2 капсули на ден ? Конкретно моя случай е следния: Още в казармата ми се появиха странни анумалии по вътрешната-горна част на бедрата, до слабините. Все пак там се стараех да изпозвам всяка възможност за тренировка, но в повечето случай минавах само с една физ зарядка от 10-30 мин ... Крайно недостатъчно! Въпреки това и въпреки рязкото покачване на телесното ми тегло, все още процента мазнини мисля че не беше голям - в най лошия случай 50% от тези 30 килограма да не са били мусколна маса. Проблема дойде следващите 4 години застоял начин на живот и изключително неправилно хранене - отново когато, каквото и колкото има ... Най странното е че започнах да губя мусколна маса за сметка на натрупване на мазнини. В крайна сметка аз седя едни и същи килограми, дори може би малко съм смъкнал, но размера на дрехите ми се увеличава!!! Когато започна да ми се цепи и кожата между бицепса и рамото, също като при краката ми казаха че това най вероятно са стрии, а по някое време се появиха и по корема ... Възникват следните въпроси: P.S. Нямам много средства и едва ли ще мога да си позволя да изпивам по 85 лева за 10 дни. Всъщност доста съжалявам че изпуснах промоцията - когато го забелязах за първи път преди няколко месеца беше 60 и няколко лева, но чак другия месец ще мога да си позволя да отделя пари за това ... Отделно като храна в момента разполагам само с картофи, яйца, хляб и свинско месо ... Знам че е доста неправилно да ям по 1-2 хляба на ден, но от по горе изброените само хляба копувам, така че мога да опитам да спра хляба, като спра и сладкото, май идва тъкмо като за една опаковка на месец. Айде сладкото лесно, ама хляба как се спира не знам ... Повече от 5 яйца на ден знам че не е добра идея, картофите трябва да почна да ги пека или варя, вместо да ги пържа, месото си го пека(но е свинско). Дано наистина подтиска апетита достатъчно, защото ... Най важното е че не искам много бърз ефект, но искам един относително постоянен ефект. Надявам се някой да ми каже горе долу по колко на месец е добре да се сваля, за да не ти овисне кожата. А по тази причина си мисля и че мога да намаля дозата ? Плюс някаква система за правилно хранене за бедняци, защото като чета схемите тук, нещо не са ми по джоба ... Пробвах наскоро един велоергометър, без да си давам много зор - за 30 минути 10км, 170 калорий и като погледнах опаковките на нещата които съм ял същия ден и направих една простичка сметка установих че аз всъщност и 24 часа да карам няма да ми стигнат за да ги изразходя ... Също така смятам че ако не мога да постигна максимално правилно хранене, мога да компенсирам с тренировки. P.S.S. Нещо не се отчитат правилно символите, поста ми беше не повече от 7000, а не ми даде да го пусна - бил над 10000?! Както и да е, посъкратих го на 5684 |
|
|
19.04.2008, 20:14
Лошото е че доброто старо тичане в парка доста подува краката, а мойте вече са по 70см, задника и корема по 110, гръдната 120, бицепса 40. КАК ДА СТАНЕ ТАКА ЧЕ СВАЛЯЙКИ 20 КИЛОГРАМА НАПРИМЕР, НО САМО ОТ КРАКАТА, ЗАДНИКА И КОРЕМА. ТОВА ДА СТАНЕ В ТАКЪВ СРОК ЧЕ ДА НЕ МИ ОВИСНЕ КОЖАТА. И НАЙ ВЕЧЕ КАК ДА СЕ ПОЛУЧИ ТАКА ЧЕ ДА НЕ ГУБЯ МУСКУЛНА МАСА ДОКАТО ОТСЛАБВАМ, ДОРИ АКО МОЖЕ И ДА КАЧА. ЕДИНСТВЕНО В КРАКАТА НЯМА ПРОБЛЕМ ДА ЗАГУБЯ МУСКОЛНА МАСА, ЗАЩОТО ТАМ ГЕНЕТИЧНО МИ Е ДАДЕНО В ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО МИ ТРЯБВА, А ЗА СМЕТКА НА ТОВА ТРУДНО КАЧВАМ НА РАМЕНЕ, КОЕТО НЕ МИ ХАРЕСВА! С ДВЕ ДУМИ, ДАЛИ ЩЕ МОЖЕ ЕДНОВРЕМЕННО С ОТСЛАБВАНЕТО И ДА ПООФОРМЯ ТЯЛОТО СИ, КАКТО ИСКАМ ? P.S. Моля да ме извините за втория пореден пост, но не ми беше позволено да вместя всичко което исках да напиша само в един |
|
|
|
20.04.2008, 12:24
Три неща: bodyart-bg.com |
|
20.04.2008, 22:56
Благодаря за съветите. Разбира се че първо ще потърся директно от вас да го купя |
|
|
21.04.2008, 12:34
Тези дни започвам да пия No-Xplode и искам да попитам в тренировъчните дни ако например ям в 12 на обед има ли смисъл го пия в 14.00 вече като ми е по празен стомаха или мога да го пия към 12.30 , защото яденето ми преди трен. е по леко и не ми се чака да минат 2 часа. |
|
|
|
21.04.2008, 12:54
@110 - Колко килограма ще свалиш е най-неопределимата величина. Всеки е разлчиен и прогнозите са чисти спекулации. Ти може до известна стрепен да контролираш интензитета с намаляване или увечличаване на калориите по дни. Стреми се да сваляш по 500до 1000гр на седмица. Валентин bodyart-bg.com |
|
|
13.05.2008, 19:48
От днес в мрежата е новата формула на NO-Xplode s AVPT матрица. Цената остава същата-120лв Продуктов мениджър |
|
|
14.05.2008, 18:02
Препоръчителната доза на NO EXPLODE - AVPT дето пише на етикета за колко килограмов билдер става дума Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го ! |
|
|
14.05.2008, 20:03
Препоръчват между 1 и 3 лъжички. За повечето потребители 1 лъжичка е достатъчна, най-много 2. 3 лъжички са за хора над 110-120кг. Продуктов мениджър |
|
|
15.05.2008, 19:45
абе чух, че по 3 лъжички малко разтрепервал в смисъл ,че тренировката се изпълнявала на бързи обороти ,абе почти нямаш нужда от почивки между сериите , дали е така незнам ,но ще пробвам Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го ! |
|
20.05.2008, 12:14
Здравейте, искам да попитам протеина Syntha-6 съдържа ли калций? |
|
|
|
20.05.2008, 14:30
Да, 90мг на доза от 44гр. bodyart-bg.com |
|
20.05.2008, 21:01
Искам да попитам,преди да започна да използвам Nitrix,No-Explode и Cell Mass какви иследвания да си направя,за да съм сигурен,че няма да си навредя.На 18 год. съм. |
|
|
|
20.05.2008, 21:38
Нямаш нужда от изследвания. Нито един от продуктите не би трябвало да вреди, иначе отдавна да са ги забранили. bodyart-bg.com |