|
|
|
Дата: 26.03.2008
|
Започна обновяването на страницата на БСН. Предполагам че на много от вас ще са ви интересни непубликувани до сега снимки и видеоматериали на всички от БСН тийм:
http://www.bsnonline.net/vision/index.php?sec=vision
bodyart-bg.com
“Всичко, което си заслужава на цените, които си струват“
BSN, American Whey, Interactive nutrition, MAN, VPX, Nutrabolics, FSI, Nutriproduct и др.
|
|
|
|
|
|
Дата: 05.09.2007
|
Имам няколко въпросчета:
1.Къде в Пловдив мога да намеря новите Nitrix,No-Xplode,Cell Mass
2.Примерно ако човек има язва,дали може да ги използва(хепотетично) аз нямам 
3.Колко време след употребата на Nitrix или No-Xplode може да се пие протеинов шейк.
4.Може ли веднага след приема на Cell Mass да се приема и протеин
Благодаря за отговорите предварително.
|
|
|
|
|
|
|
........ - 08.06.2008, 12:48 Имам няколко въпросчета:
1.Къде в Пловдив мога да намеря новите Nitrix,No-Xplode,Cell Mass
2.Примерно ако човек има язва,дали може да ги използва(хепотетично) аз нямам 
3.Колко време след употребата на Nitrix или No-Xplode може да се пие протеинов шейк.
4.Може ли веднага след приема на Cell Mass да се приема и протеин
Благодаря за отговорите предварително.
1- Новите Нитрикс и НО-КСплоуд ме съмнява да са стигнали до там,защото са още съвсем нови, но по-принцип работим с Тоталспорт и можеш да се обърнеш към тях. Новия селмас ще бъде при нас след седмица в двете му разфасовки.
Най-бързия и удобен вариант за теб да се сдобиеш с МАС Стака е през някой от онлайн магазините- 4фитнес, силабг, бб-бг.ком, максефект иразбира се ние - bodyart-bg.com
Когато е наличен селмаса ще има възможност и за пакетна цена- и за малките разфасовки и за големите
2- Няма данни за такова противопоказание
3- 45мин след Нитрикса; след НО-Ксплоуд ми се струва безмислено да ядеш. Най-удачно е първо протеинов шейк, 1 час покъсно НО-Ксплод, 40мин след това тренировка. Ако говорим за нетренировъчни дни- около 2 часа
4. Хубаво е да се изчака поне 30 мин, за да не се наруши усвояването
Вальо
bodyart-bg.com
BSN, American Whey, Interactive nutrition, MAN, VPX, Nutrabolics, FSI, Nutriproduct и др.
|
|
|
|
|
|
Дата: 11.07.2004
От: Стара Загора
|
Koфеина на гладно дразни гастрита, за язва не ми се мисли.Питай БСН, че на теб по-бързо ще ти отговорят.
Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.
|
|
|
|
|
|
|
emzo - 08.06.2008, 18:18 Koфеина на гладно дразни гастрита, за язва не ми се мисли.Питай БСН, че на теб по-бързо ще ти отговорят.
Това е заради повишаване на киселинността в стомаха. Но тъй като НОКСа е коктейл от много други неща, не е ясно дали повишава, или намалява киселинността,или няма никакъв ефект, следователно това си е чиста спекулация. Както казах, няма данни. На етикета предупреждават за много други неща, но не споменават нищо за язва.
В случай, че иска да е 100% сигурен БСН, имат гореща линия с дузина специално обучени кадри да отговарят на такива въпроси.
Ако това не е достатъчно винаги може да попитаме всезнаещия емзо.
bodyart-bg.com
|
|
|
|
|
|
Дата: 21.08.2006
|
Валентин Иванов го удря в последно време на заяждане. Вместо да уважаваш знанията на емзо и други хора тук, във форума ти се държиш кофти с тях, а с тези си действия доста хора странят от теб/вас.
|
|
|
|
|
|
Дата: 11.07.2004
От: Стара Загора
|
Този път ще пиша само по темата:
Въпреки “коктейла“ при обострен гастрит се получава дразнене.Пак казвам за язва пък не ми се мисли.
За справка - the big forums.
Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.
|
|
|
|
|
|
Дата: 14.03.2007
От: България
|
Иван Станков - 09.06.2008, 10:56 Валентин Иванов го удря в последно време на заяждане. Вместо да уважаваш знанията на емзо и други хора тук, във форума ти се държиш кофти с тях, а с тези си действия доста хора странят от теб/вас.
Реших да коригирам малко защото си изпуснах нервите. Това, което исках да кажа е че материята с повечето добавки е доста непроучена.
Това което каза емзо изглежда логично и може да е така, но също така може и да не е-хипотетично е.
Като не е упоменато при всички други предпупреждения на етикета и няма изследвания, заключих че няма данни за такова противопоказание.
Продуктов мениджър
Bodyart
|
|
|
|
|
|
Дата: 15.03.2005
|
Четох ваше мнение за максималното допустимо количество глутамин - 10 гр. на ден при приемането на NO - Xplode и изобщо да се внимава с глутамина при приема на NO - Xplode. Същото важи ли и при приемането на NITRIX. В тая връзка глутамина, който се съдържа в Cell-Mass представлява ли проблем ?
Благодаря.
|
|
|
|
|
|
|
stivcho - 11.06.2008, 23:37 Четох ваше мнение за максималното допустимо количество глутамин - 10 гр. на ден при приемането на NO - Xplode и изобщо да се внимава с глутамина при приема на NO - Xplode. Същото важи ли и при приемането на NITRIX. В тая връзка глутамина, който се съдържа в Cell-Mass представлява ли проблем ?
Благодаря.
Ще цитирам по памет, защото нямам пред себе си текста.
Не е проблем, тъй като глутамина в селмас е не е в свободна форма, а е свързан в алфа кето глутарат. Само свободната форма на Л-Глутамин има негативен ефект като инхибира свързването на аргинин с ензимите катализиращи образуването на азотен окис. Глутамина в протеина и в други пептиди не представлява проблем и не влиза в ограничението от 10гр.
bodyart-bg.com
|
|
|
|
|
|
Дата: 05.09.2007
|
Искам да попитам за Syntha-та,използвал съм го преди,но сега след като изчистих може ли пак да се употребява или ще ме омазни.Защото гледам че пише 200 калории на доза,а това ми се струва доста.
|
|
|
|
|
|
|
200 калории не са много въпреки че това до голяма степен зависи от размерите ти.
Това, което е по-важно е че в синтата има само 2гр захар, което я прави подходяща за “чисти“ периоди.
В интерес на истината двама състезатели се подготвяха с него миналата година и нямаха проблем с изчистването. Единственото, от което се оплакаха бе че задържаха малко вода. Това е защото има малко повече натрий-200мг.
bodyart-bg.com
|
|
|
|
|
|
|
Здравейте приятели,
Всички продукти на БСН вече са в наличност във всичките им вкусове ( с едно изключение- Dessert канела ).
Също така от днес предлагаме и двeте големи разфасовки на любимите ви продукти:
NO-Xplode AVPT 1230gr Orange - 150лв
NO-Xplode AVPT 1230gr Fruit Punch - 150лв
Cellmass 960gr AVPT Berry - 150лв
Cellmass 960gr AVPT Grape - 150лв
Ние започваме да ги пием от днес и след 2 седмици ще ви кажа какви са разликите със старите формули.
За ваше удобство сменяме и пакетите/стаковете както следва:
1. NO-Xplode 920gr + Cellmass 640gr + Nitrix 180t
2. NO-Xplode 1230gr + Cellmass 960gr + Nitrix 360t
Отстъпката предполагам че ще варира от търговец до търговец, но ви препоръчвам да си я изисквате за тези пакети.
На нашата страница до няколко дни ще има и други препоръчителни комбинации и възможност сами да си правите “стакове“.
Очакваме и още един нов продукт - Syntha 6 Шоколад с фъстъчено масло. Дата на БГ премиера - към края на другия месец. До тогава си имаме Бисквитки със сметана:)
bodyart-bg.com
|
|
|
|
|
|
Дата: 21.04.2006
|
Каква е отстъпката при закупуване на новия стак , но не от официалния ви магазин ? 
Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го !
|
|
|
|
|
|
|
Както казах, зависи от търговеца. Някои ще дадат повече, други, не, но ще имат безплатна доставка итн.
Нормално е до 10% да е отстъпката.
Не ти ли харесва нашия магазин/сайт?:) Ако смяташ, че с нещо може да бъде по-добър/полезен, критиките са добре дошли.
bodyart-bg.com
|
|
|