BSN

Дата: 26.03.2008
26.05.2008, 19:48

Започна обновяването на страницата на БСН. Предполагам че на много от вас ще са ви интересни непубликувани до сега снимки и видеоматериали на всички от БСН тийм:
http://www.bsnonline.net/vision/index.php?sec=vision

bodyart-bg.com
“Всичко, което си заслужава на цените, които си струват“
BSN, American Whey, Interactive nutrition, MAN, VPX, Nutrabolics, FSI, Nutriproduct и др.

Дата: 05.09.2007
08.06.2008, 12:48

Имам няколко въпросчета:
1.Къде в Пловдив мога да намеря новите Nitrix,No-Xplode,Cell Mass
2.Примерно ако човек има язва,дали може да ги използва(хепотетично) аз нямам smile
3.Колко време след употребата на Nitrix или No-Xplode може да се пие протеинов шейк.
4.Може ли веднага след приема на Cell Mass да се приема и протеин
  Благодаря за отговорите предварително.

08.06.2008, 18:07
........ - 08.06.2008, 12:48

Имам няколко въпросчета:
1.Къде в Пловдив мога да намеря новите Nitrix,No-Xplode,Cell Mass
2.Примерно ако човек има язва,дали може да ги използва(хепотетично) аз нямам smile
3.Колко време след употребата на Nitrix или No-Xplode може да се пие протеинов шейк.
4.Може ли веднага след приема на Cell Mass да се приема и протеин
  Благодаря за отговорите предварително.

1- Новите Нитрикс и НО-КСплоуд ме съмнява да са стигнали до там,защото са още съвсем нови, но по-принцип работим с Тоталспорт и можеш да се обърнеш към тях. Новия селмас ще бъде при нас след седмица в двете му разфасовки.
Най-бързия и удобен вариант за теб да се сдобиеш с МАС Стака е през някой от онлайн магазините- 4фитнес, силабг, бб-бг.ком, максефект иразбира се ние - bodyart-bg.com
Когато е наличен селмаса ще има възможност и за пакетна цена- и за малките разфасовки и за големите
2- Няма данни за такова противопоказание
3- 45мин след Нитрикса; след НО-Ксплоуд ми се струва безмислено да ядеш. Най-удачно е първо протеинов шейк, 1 час покъсно НО-Ксплод, 40мин след това тренировка. Ако говорим за нетренировъчни дни- около 2 часа
4. Хубаво е да се изчака поне 30 мин, за да не се наруши усвояването
Вальо

bodyart-bg.com
BSN, American Whey, Interactive nutrition, MAN, VPX, Nutrabolics, FSI, Nutriproduct и др.

Дата: 11.07.2004
От: Стара Загора
08.06.2008, 18:18

Koфеина на гладно дразни гастрита, за язва не ми се мисли.Питай БСН, че на теб по-бързо ще ти отговорят.

Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.

08.06.2008, 18:51
emzo - 08.06.2008, 18:18

Koфеина на гладно дразни гастрита, за язва не ми се мисли.Питай БСН, че на теб по-бързо ще ти отговорят.

Това е заради повишаване на киселинността в стомаха. Но тъй като НОКСа е коктейл от много други неща, не е ясно дали повишава, или намалява киселинността,или няма никакъв ефект, следователно това си е чиста спекулация. Както казах, няма данни. На етикета предупреждават за много други неща, но не споменават нищо за язва.
В случай, че иска да е 100% сигурен БСН, имат гореща линия с дузина специално обучени кадри да отговарят на такива въпроси.
Ако това не е достатъчно винаги може да попитаме всезнаещия емзо.

bodyart-bg.com

Дата: 21.08.2006
09.06.2008, 10:56

Валентин Иванов го удря в последно време на заяждане. Вместо да уважаваш знанията на емзо и други хора тук, във форума ти се държиш кофти с тях, а с тези си действия доста хора странят от теб/вас.

gorichka.bg

Дата: 11.07.2004
От: Стара Загора
09.06.2008, 11:01

Този път ще пиша само по темата:
Въпреки “коктейла“ при обострен гастрит се получава дразнене.Пак казвам за язва пък не ми се мисли.
За справка - the big forums.

Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.

Дата: 14.03.2007
От: България
09.06.2008, 11:24
Иван Станков - 09.06.2008, 10:56

Валентин Иванов го удря в последно време на заяждане. Вместо да уважаваш знанията на емзо и други хора тук, във форума ти се държиш кофти с тях, а с тези си действия доста хора странят от теб/вас.

Реших да коригирам малко защото си изпуснах нервите. Това, което исках да кажа е че материята с повечето добавки е доста непроучена.
Това което каза емзо изглежда логично и може да е така, но също така може и да не е-хипотетично е.
Като не е упоменато при всички други предпупреждения на етикета и няма изследвания, заключих че няма данни за такова противопоказание.

Продуктов мениджър
Bodyart

Дата: 15.03.2005
11.06.2008, 23:37

Четох ваше мнение за максималното допустимо количество глутамин - 10 гр. на ден при приемането на NO - Xplode и изобщо да се внимава с глутамина при приема на  NO - Xplode. Същото важи ли и при приемането на NITRIX. В тая връзка глутамина, който се съдържа в Cell-Mass представлява ли проблем ?
Благодаря.

12.06.2008, 10:04
stivcho - 11.06.2008, 23:37

Четох ваше мнение за максималното допустимо количество глутамин - 10 гр. на ден при приемането на NO - Xplode и изобщо да се внимава с глутамина при приема на  NO - Xplode. Същото важи ли и при приемането на NITRIX. В тая връзка глутамина, който се съдържа в Cell-Mass представлява ли проблем ?
Благодаря.

Ще цитирам по памет, защото нямам пред себе си текста.
Не е проблем, тъй като глутамина в селмас е не е в свободна форма, а е свързан в алфа кето глутарат. Само свободната форма на Л-Глутамин има негативен ефект като инхибира свързването на аргинин с ензимите катализиращи образуването на азотен окис. Глутамина в протеина и в други пептиди не представлява проблем и не влиза в ограничението от 10гр.

bodyart-bg.com

Дата: 05.09.2007
12.06.2008, 20:15

Искам да попитам за Syntha-та,използвал съм го преди,но сега след като изчистих може ли пак да се употребява или ще ме омазни.Защото гледам че пише 200 калории на доза,а това ми се струва доста.

13.06.2008, 09:49

200 калории не са много въпреки че това до голяма степен зависи от размерите ти.
Това, което е по-важно е че в синтата има само 2гр захар, което я прави подходяща за “чисти“ периоди.
В интерес на истината двама състезатели се подготвяха с него миналата година и нямаха проблем с изчистването. Единственото, от което се оплакаха бе че задържаха малко вода. Това е защото има малко повече натрий-200мг.

bodyart-bg.com

23.06.2008, 18:30

Здравейте приятели,
Всички продукти на БСН вече са в наличност във всичките им вкусове ( с едно изключение- Dessert канела ).
Също така от днес предлагаме и двeте големи разфасовки на любимите ви продукти:
NO-Xplode AVPT 1230gr Orange     - 150лв
NO-Xplode AVPT 1230gr Fruit Punch - 150лв
Cellmass 960gr AVPT Berry         - 150лв
Cellmass 960gr AVPT Grape         - 150лв
Ние започваме да ги пием от днес и след 2 седмици ще ви кажа какви са разликите със старите формули.
За ваше удобство сменяме и пакетите/стаковете както следва:
1. NO-Xplode 920gr + Cellmass 640gr + Nitrix 180t
2. NO-Xplode 1230gr + Cellmass 960gr + Nitrix 360t
Отстъпката предполагам че ще варира от търговец до търговец, но ви препоръчвам да си я изисквате за тези пакети.
На нашата страница до няколко дни ще има и други препоръчителни комбинации и възможност сами да си правите “стакове“.
Очакваме и още един нов продукт - Syntha 6 Шоколад с фъстъчено масло. Дата на БГ премиера - към края на другия месец. До тогава си имаме Бисквитки със сметана:)

bodyart-bg.com

Дата: 21.04.2006
23.06.2008, 19:03

Каква е отстъпката при закупуване на новия стак , но не от официалния ви магазин ?  rolleyes

Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го !

23.06.2008, 19:46

Както казах, зависи от търговеца. Някои ще дадат повече, други, не, но ще имат безплатна доставка итн.
Нормално е до 10% да е отстъпката.
Не ти ли харесва нашия магазин/сайт?:) Ако смяташ, че с нещо може да бъде по-добър/полезен, критиките са добре дошли.

bodyart-bg.com