Дневник на Питона /фитнес тренировки и диета/
|
28.11.2007, 12:29
Почти всеки път като видя диета от типа “6 белтъка“ се размечтавам и аз ама няма “Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.“ Pavel Tsatsouline |
|
|
|
28.11.2007, 13:32
не ям жълтъци защото адски ме засищат и не мога да изм после толкова белтък. а и в един жълтък има максимална допустима горна граница на холестерол и не желая на 26 години да съм хипертоник **ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР ПО СИСТЕМАТА** http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки |
|
|
28.11.2007, 17:08
Холестерола от яйцата не отива в кръвта, има няколко механизма които работят за това освен това само малка част от холестерола в яйцето е от LDH типа, да не говорим че в жълтъка присъстват ценните омега 3 мастни киселини - единствените други достъпни източници на тия мазнини са тлъстите риби и лененото масло. |
|
|
28.11.2007, 17:14
Добре де ама 108 яйце за един ден е малко прекалено , не мислиш ли ? Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го ! |
|
|
28.11.2007, 17:16
Той няма да може да изяде и 54 цели, но това не е проблем тъй като протеина от целите яйца се усвоява много по пълно само от белтъка. |
|
|
28.11.2007, 17:21
Ти по колко яйца на ден би препоръчал на Питона ? Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го ! |
|
28.11.2007, 17:51
Питона,от онзи ден насам правил ли си отново такъв маратон от над 100 белтъка?Междудругото колко като пари ти излезнаха тия 110 белтъка?Мен ми излиза 27 лв,то ако беше ял само мръвки по-евтино щеше да се получи [quote author=“так“] |
|
|
|
28.11.2007, 19:29
Храната плюц добавките за един ден ми възлизат на над 40 лв! Така, че когато искам да изглеждам добре, храна, добавки, дрехи и т.н. ми струват доста скъпо. Но това освен, че е мой начин на живот е и моя професия. Няма спиране, нито пък да падам под летвата, която сам вдигнах преди 2 години. Колкото до жълтъците, смятам че доста се изговори, различни мнения виждам, но аз говоря за моя опит и моя метаболизъм. Ако приемем че, жълтъка имам полезни омега, то аз отделно взимам Омега 3 и 6, както и приемам и CLA Колкото до вчера и днес съм единствено и само на суроватъчен протеин с по над 400 гр. прием ЕЖЕДНЕВНО, по 30 гр Глутамин и адски много вода. Чувствам се доста зле, но утре пък ще ударя над 4 000 калории **ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР ПО СИСТЕМАТА** http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки |
|
28.11.2007, 20:03
Интересно ми е да видя с какво ще ги докараш 4000. Май ще трябва да се потрудиш доста утре. Не забравяй да дъвчиш храната и между всяка хапка да оставяш вилицата на масата gorichka.bg |
|
|
|
28.11.2007, 20:11
Ооо като количество няма да има проблем да ги набави. Номера е да са качествени, но той това го знае повярвай ми Practice makes perfect. |
|
|
28.11.2007, 20:13
ами ще ви кажа утре как, имям цяла вечер да умувам **ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР ПО СИСТЕМАТА** http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки |
|
|
29.11.2007, 10:52
Виж това само той може да си прецени в зависимост по колко цели може да яде на хранене и по колко често ги яде, все пак важно е да се има предвид не само количеството на протеина но и индекса на биологичната стойност т.е колко от него се усвоява.
Разбира се може да се добавя всичко и от добавки но това излиза много скъпо и е излишно, мнението на първоначалните бодибилдъри което и аз подкрепям е че човек няма нужда от никакви добавки ако се храни както трябва - риба, чисто месо, яйца,мляко и млечни изделия, зеленчуци и пълнозърнести храни. |
|
|
29.11.2007, 13:30
40лв на ден? 30х40=1200 ? (лол) Малко хора могат да си позволят да хвърлят по 1200лв само и единствено за ядене Every hard workout is one step closer to your goal! |
|
|
29.11.2007, 15:39
Именно за това, бодибилдинга е неблагодарен спорт. |
|
29.11.2007, 16:10
Освен,че е неблагодарен е и скъп.За да хвърляш 1200 лв само за ядене,представи си каква заплата трябва да взимаш и да издържаш семейство.Не че ти правя сметка,но просто се изциклих пред тази цифра. [quote author=“так“] |
|