Дневника на Mr.Pump

Темата е заключена.
Прескочи до:

26.04.08
17:15

Нали пишеш преди 2 поста, че започваш ВМ-НВД; Това не е онова извращение, наречено само НВД, където се очаква да получаваш енергия от белтък - тук си имаш идеалния източник на енергия, а именно мазнините. Зареждащ ден при ВМ-НДВ е напълно излишен - някое въглехидратно ядене на няколко дена е ок, но цял ден въглехидрати - заличаваш всичко положително от липсата им през останалите 6 дена. Иначе не виждам причина да не можеш да си разместиш тренировките. Успех!

26.04.08
19:54

за мен зареждането беше от 2-3 вафли БОРОВЕЦ и малко козунак с кисело мляко(преди тренировка). Това е :) иначе имам само 1 въглехидратно хранене(на закуска) около 80гр. И само в събота си позволявам  повечко въглехидрати. Иначе не е точно ВМ не ям чак толкова мн мазнини както пише в сайта, гледам да има мн белтъчини(над 2,5гр.на кг ТМ), а мазнините организма да си ги набавя от запасите си :)). Наблягам на извара, яйца, и меса :) това е основно
П.С. Мерси че обърна внимание на дневника ми :) Успех и на теб !

28.09.08
14:25

Мисля и да си водя дневника. Моля пишете за да не се откажа като 1вия път.... Тука ми е диетата http://www.bb-team.org/forums/viewthread/34257/  А сега ще напиша и тренировките
Неска си купих фъстъци, фурми и стафиди.. ще хапвам по-малко на закуска. Та неска си мислех дали няма да е добре да добавя поне 1 ниско-въглехидратен ден, за да не привиква организма с толкова много въглехидрати, а и за да избегна по-нататъчното омазняване, ако въобще има такова, защото си мисля че се изчиствам... Как мислите, дали ще повлияе на качването?  Мисля да ви споделя и тренировъчни ми план, за ми кажете къде ще е най-уместно да се добави този ден? Аз лично мисля да ги направя 2ва в събота и неделя, но искам и Вашите мнения!
1ви ден гърди 
2ри ден крака
3ти ден ръце(вкл.предмишница)
4ти ден предно+средно рамо + трапец
5ти ден гръб + задно рамо
6ти ден корем
7ми ден спринтови отсечки, кросчета, бягане

*В 1ви и 4ти ден мисля да правя корем вечер към 8и30 преди предпоследното хранене за деня. Тренировката ми за корем е свръх интензивна и тежка и трае не повече от 15 мин.
Това е за сега :)

28.09.08
18:25

http://razdelnohranene.com/index.php?option=com_content&task=view&id=42&Itemid=48 хора даите мнение за тая тема
трябва ли да се яде разделно - тоест да ядем или само белтъци или само въглехидрати ?

29.09.08
19:14

sd

Мнението беше редактирано от Mr.Pump на 29.11.10 11:21.

30.09.08
18:16

dsas

Мнението беше редактирано от Mr.Pump на 29.11.10 11:21.

30.09.08
18:30

казано от Mr.Pump на 28.09.08, 18:25:

трябва ли да се яде разделно - тоест да ядем или само белтъци или само въглехидрати ?

нe

30.09.08
18:32

10x написа поне нещо, макар че проучих доста по тоя въпрос... Кво мислиш за останалото тоест храннето на закуска и след трен ??? ти какво ядеш или караш на протеини и амини

01.10.08
06:15

казано от Mr.Pump на 30.09.08, 18:32:

10x написа поне нещо, макар че проучих доста по тоя въпрос... Кво мислиш за останалото тоест храннето на закуска и след трен ??? ти какво ядеш или караш на протеини и амини

закуска - въглехидрат и протеини a след трен - протеини

01.10.08
17:14

Питам какво ядеш като храна, ане... аз знам че трябват да се ядат въглехидрати и протеини бе човек въпроса е от какво да си ги набавя..
Неска прайх ръце
Яденето е горе-долу същото имаше и царевица вместо спагети.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1