11.02.08
21:47
цтцтц не си заслужава
Темата беше редактирана от Mr.Pump на 11.10.08 22:56.
Повече от прилични данни за 16 г. И аз тренирам като теб сутрин. Понякога тренирам на гладно, но на мен целта ми е да свалям, ако исках да кача, щях да се постарая в 7:30 - 8:00 да хапна нещо малко преди тренировка ... да кажем мляко, яйца, бананче ... е аз по-скоро бих изпил един гейнър, но ти казваш, че не вземаш добавки ;-) Не си написал целта си ... НВД за сваляне и за поддържане е добре ... ако това ти е целта. Ако искаш да качиш ... аз бих се спрял на друга диета. Като чета програмата ти, явно поддържаш тегло и форма.
За кока-кола лайт ... тя няма въглехидрати и калории за да говорим за гликемичен индекс. Там реално има само изкуствен подсладител и кофеин (от Гуарана мисля). Няма калории, няма гликемичен индекс :)
Поздрави и успех с намирането на зала за бокс!
Мнението беше редактирано от hridi на 13.02.08 09:37.
При положение, че яйцата си ги купуваш от магазин - не ги консумирай сурови. Предварително си ги свари у вас и си ги носи в училище.
13.02.08
18:23
Повече от прилични данни за 16 г. И аз тренирам като теб сутрин. Понякога тренирам на гладно, но на мен целта ми е да свалям, ако исках да кача, щях да се постарая в 7:30 - 8:00 да хапна нещо малко преди тренировка ... да кажем мляко, яйца, бананче ... е аз по-скоро бих изпил един гейнър, но ти казваш, че не вземаш добавки ;-) Не си написал целта си ... НВД за сваляне и за поддържане е добре ... ако това ти е целта. Ако искаш да качиш ... аз бих се спрял на друга диета. Като чета програмата ти, явно поддържаш тегло и форма.
За кока-кола лайт ... тя няма въглехидрати и калории за да говорим за гликемичен индекс. Там реално има само изкуствен подсладител и кофеин (от Гуарана мисля). Няма калории, няма гликемичен индекс :)
Поздрави и успех с намирането на зала за бокс!
Тва че Нвдто не било добре за качване кои те излага ???
Нима искаш да кажеш,че с Ниско Въглехидратна Диета http://www.bb-team.org/articles/907/ можеш да качиш мускулна маса?
13.02.08
19:20
Ми да тука ся всички ще ме атакуват че инсулина бил много нисък ама не е баш така тои е достатачен за изграждане на мусколи а инсулина (високия ) влияе на изграждането на мазнините повече отколкото на изграждането на мусколите !!Въпроса е да си на + калории !!!
Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 13.02.08 19:21.
Нима искаш да кажеш,че с Ниско Въглехидратна Диета http://www.bb-team.org/articles/907/ можеш да качиш мускулна маса?
/offtopic
Да, може, но ако леко се промени понятието НВД спрямо даденото на линка. Разликата е, че паралелно с увеличаването на мускулите ще се махат и някои мазнинки по тялото, в следствие на което няма да го има ефекта на якото ВВД, а именно ставането на голямо животно, което има да чисти 2 месеца минимум ;) Според мен дори ако приемем, че се прави 5 месеца ВВД, после 2 месеца се чисти с разни НВД-та с малко мазнини, каквито се пускат доста във форума, накрая резултата ще е по-малко добавен мускул отколкото за 7 месеца ВМ-НВД при повече телесни мазнини (ако приемем стартовото състояние за идентично).
Значи мисля,че постепенно леко полеко ще си качвам и маса, много чисто при това. Хапвам си доста месце,риба.. и други мазни храни. Протеина на ден ми възлиза над 2гр. за кг телесно тегло. Доволен съм си от диетката. Тя разбирасе не е с точност до тази изложена в сайта. Някой беше писал да не ям сурови яйца от магазина ?! Ся и домашни ли да търся ...Този въпрос ме гложди отвътре. Чух че имало САЛМУНЕЛА или нз точно как се казва няква болест. Аре някой по запознат дами обясни, как и по колко яйца(цели) мога да хапвам на ден. И да разбирам ли, че всичко написано от мен дотук е без грешка и е добре? Дайте некой съвет бе хора закакво го направих тоя дневник хаха изкам да научавам нови и нови неща....
Благодаря
Мнението беше редактирано от Mr.Pump на 13.02.08 20:31.
13.02.08
20:51
Значи мисля,че постепенно леко полеко ще си качвам и маса, много чисто при това. Хапвам си доста месце,риба.. и други мазни храни. Протеина на ден ми възлиза над 2гр. за кг телесно тегло. Доволен съм си от диетката. Тя разбирасе не е с точност до тази изложена в сайта. Някой беше писал да не ям сурови яйца от магазина ?! Ся и домашни ли да търся ...Този въпрос ме гложди отвътре. Чух че имало САЛМУНЕЛА или нз точно как се казва няква болест. Аре някой по запознат дами обясни, как и по колко яйца(цели) мога да хапвам на ден. И да разбирам ли, че всичко написано от мен дотук е без грешка и е добре? Дайте некой съвет бе хора закакво го направих тоя дневник хаха изкам да научавам нови и нови неща....
Благодаря
Незнаеш колко са пресни яйцата от магазина, преди това в складове колко време са седели...
Да имаш право. Но да речем, че са пресни(още не съм попадал на развалени) какъв е проблема да се ядат сурови. Какви вреди има от много яйца(освен холестерола,тва не го броя) и колко е оптималната доза на ден?
Благодаря
Мнението беше редактирано от Mr.Pump на 13.02.08 21:14.
Може да хванеш салмонела от развалени яйца- на вкус и мирис са същите. Това е причината, може би не единствената, поради която не се препоръчва директната консумация.
14.02.08
14:33
аз си мислих за холестерола таи като ям яицата цели как да се предпазим от опасните му нива ??
аз си мислих за холестерола таи като ям яицата цели как да се предпазим от опасните му нива ??
Просто не ги яж цели. Само белтъка.
На 7 яйца ям 1-2-3 желтъка. Зависи колко съм гладен.
14.02.08
17:53
не благодаря
Здравейте :)
Днес правих спринтове на стадиона 6бройки + корем
Ето какво хапвах.
10:00 Обичайните мюсли,портокал,мед + 2 яйца
12:00 150гр телешко + 1 червена чушка + 2 мн малки ябълки
13:00 50гр фъстъчки
15:30 4яйца сурови :(
19:20 250гр. скумрия + 2 червени чушки с резен сирене
и понеже е празник изядох 3 крем-карамела... а и ми трябват малко мазнинки ... :)
Повече няма да ям, че с тва сладкото....
От утре сичко си е както постарому...неска малко провалих диетата ама ...
Днеска телефона не ми звънна сутринта...абе сичко стана наопаки ... тренирах чак в 5 часа.... като ядох и СЛАДКО ... нямам думи
обаче това няма да се повтори оттутре стриктна диета и стриктен дневник :P
До Утре :)
Здравейте !
Днес много мислих и накрая реших, че няма смисъл от толкова строга диета и толкова много лишения. Аз не съм и няма да ставам културист. Аз сега раста и иам нужда от всичко. Мисля, че постигнах много с тази диета, но смятам да премина на по-олекотен режим. Нещо като РВД, обаче незнам точко как да го водя. Смятам просто, ако ще ям сладко то да е за закуска и обяд и да не се лишавам от плодове,зеленчуци въглехидрати като цяло(по-колко трябва да ям на ден).. Обаче незнам как точно да разпределя храненията и какво да ям... Тренировките ще си останат същите просто сменям режима си на хранене.
Моля, ако някой е запознат по-добре, нека ми обясни, защото не изкам да изгубя постигнатото и отново да иам подкожни мазнини в частта на корема. Изкам дори така да я направя, че да топя с нея каквото има. Четох сичко за РВД, но там някак си много сложно е изложено сичко ... нз нз
:) И ето че съм отново на линия.. След дългия мисловен процес най-накрая измислих някаква примитивна диеТка :)
Донякаде отговаря на РВД, но е изцяло в мой стил хаха
Днес тренирах гърди+трицепси
5-6-7 мин интензивна загрявка,разтягане + 1 серия кофички
За гърди (Пирамида)
Изтласкване на щанга от полулег 3 серии 40,60,75кг
Изтласкване на щанга от лег 3 серии 50,65,80кг
Флайс на лежанка с обратен наклон 3 серии, 1 серия с дъмбели по 15 кг 2и3та с по 20кг
Пулоувъри 3 серии 12,15,12 повторения с 20кг дъмбел
За Трицепси
1серия трицепсово разгъване от лег с дъмбели 15кг
1серия киг-бег по 8 пов с 20кг дъмбели
2серии френско-сгъване с крив лост от стоеж с 32 и 42кг
3 серии пресдаун*(с въже) 25,30,35кг
3 серии (нз как се казва упр, наподобява пресдауна обаче с обратен хват,тоест придърпване с 1 ръка)
1серия кофички до отказ (около 20тина)
Това беше тренировката, а ето и храната която изконсумирах..
10:00 50-60гр мюсли+лъжица мед+сок от 2 портокала + 1 яйце + резен сирене тип ДУНАВИЯ + ябълка
11:00 фъстъци+2 ябълки + 1 портокал
12:30 телешко около 100тина грама, 1 лъжица течен шоколад мм, 2 ябълки + лъжица мед
13:30 50 гр кашкавал + 2 ябълки
16:30 малко телешко+ 2 ябълки+ парченце домашна баница с много сирене и яйца
19 и нещо лека тренировка за корем +Един горещ душ
20:00 200гр телешко
Така изглежда новия ми режим. Гледам да огранича максимално въглехидратите към края на деня. Не ям ХЛЯБ и тестени изделия(днес баницата е изключение,просто имаше). Дайте съвет добър ли е ??? Аз мисля, че на практика е невъзможно да кача подкожни мазнини, понеже преди бях на ВВД и топях добре, но с много тежки и интензивни тренировки ....
Това е от мен до утре :)
Неска направих една тренировка...
Значи днес иам крака + корем
Обаче правих само задна част и прасец,защото колената много ме боляха нз ставите ли са или капачките... НЯКОЙ дами ппрепорача нещо за болки ???
Няма да описвам тренировката...
А ето и какво си хапвах
10:00 60-70гр мюсли с 150гр. кисело мляко с 3 лъжици какао нескуик, 2 ябълки, лъжица мед
11:00 2или3 ябълки
12:00 200мл прясно мляко с 1 яйце сурово, ябълка,
13:00 200мл прясно мляко с 1 яйце сурово, половин банан, 150гр фъстъци
15:30 1 ябълка+половин банан+1яйце(сурово)
17:00 КОРНИ
19:30 150гр. филе от треска, гарнитура домашна лютеница + зелен фасул(полусуров)
*Неска имам много нисък прием на белтъчини, но си залъгвам глада с тея плодове и ... Утре няма да е така
19.02.08
19:22
Аз поринцип ползвам Deep relief е съм доволен
19.02.08
19:58
Растежения ; натъртвания ; спортни травми за стави нз мое да пиеш Глюкозамин или фастум гел да мажеш!!
19.02.08
19:58
Растежения ; натъртвания ; спортни травми за стави нз мое да пиеш Глюкозамин или фастум гел да мажеш!!Deep relief e гел за мазане !!!!
ОК !! Кво ми се караш ?! За глюкозамин знам, но просто не изкам да гълтам разни хапчета...
20.02.08
06:34
Не се карам ти поптиа и аз ти казвам
Здравейте !
Днес тренирах Рамена + Трапец + Предмишници
Ще ви кажа какво правя за рамена.
4упр по 3 серии (Пирамида)
повдигане на дъмбели пред гърди с дъмбел от 10кг и 15 кг
раменни преси 1 серия пред-зад врат с 30кг,и 2серии зад врат с по 40 и 50кг(с прав лост)
вдигане на дъмбели встрани, при наклон на тялото, това е ново упр което правя от днес. С едната ръка се държа за скрипеца,тялото ми е наклонено, а с другата правя самото повдигане. И така 3 серии.
А за задна част правих 3 серии поввдигане на дъмбели встрани от седеж.
А ето какво си хапвах:
10:00 1 яйце + 70-80гр. мюсли с 150гр.кисело мляко + 2 лъжици какао нескуик + 1 лъжица течен шоколад + лъжица мед+ 1 ябълка
10:30 ябълка
11:00 1 яйце 250мл прясно мляко, ябълки
12:20 1 яйце 250мл прясно мляко, 150гр. фъстъци + ябълка
15:40 180гр. кашкавал + 1 банан + 1 ягода + 1 ябълка
19:30 150гр. сьомга + 50гр. треска, гарнитура- резен сирене и 2 сурови червени чушки, кубче кашкавал + 2 резена шпеков салам
24:00 лягам
*в училище една моя саученичка имаше РД и в промеждутака 15:40-19:30 сам изял около 5 шоколадови бонбона...
*засега целта ми е покачване на чиста мускулна маса...
*кофти е да си на училище и същевременно да следиш хранене,режим и ....
Здравейте !
Днес направих 6 спринта на стадиона, сутрин рано на гладно + корем.
А ето какво си хапвах...
10:00 60-70гр. мюсли + 300гр кисело мляко + 2 лъжици какао нескуик + 2 лъжици мед + 1 яйце + 2 ябълки
11:00 Яйце + 1лъжица мед + ябълкиии + сиренце + кашкавалче + малко салам
12:00 Яйце + 1лъжица мед + ябълкиии + 20-30гр. фъстъци
14:00 150гр. Кашкавал
15:20 4 малки портокала + 1 яйце
16:20 100гр. Кашкавал + 1 ябълка
20:00 120-130гр.филе от сьомга +100гр. от треска + 2 резена кашкавал + 2 резена сирене + гарнитура зелен фасул
23:30-24:00 Се очаква да си легна...
Чао до утре :)
Мнението беше редактирано от Mr.Pump на 22.02.08 09:06.
22.02.08
09:39
Нещо преди лягане трябва
22.02.08
20:04
тц тц тва е много смешно изказване “вместо за раста ще храносмилам ” точно затова се яде преди лягане за да мое да се расте през съня които и да питаш ще ти кое че е хубаво ядене преди лягане ако качваш ... тц тц ся заради теб трябваше ” да пиша вместо да раста”... х аха
Добре може би не си ме разбрал, но изках да кажа, че не изкам и докато спя и да ХРАНОСМИЛАМ. През деня приемам достатъчно храна !
Първо се научи да пишеш правилно и разбрано, после ми говори какво и да било ;)
23.02.08
06:42
оф прави квото знаеш
Така и правя приятелю :)
Днес по принцип не тренирам, но утре ще пътувам и изместих тренировката. Правих спринтове( 8 ) и корем. Свръх интензивна и тежка тренировка...
Сега се чувствам супер и съм готов да посрещна вечертаа.. :)
Мнението беше редактирано от Mr.Pump на 07.07.11 19:13.
Здрасттиии :) ама че ден дет беше днес ....
Тренирах гърди + трицепс със собствено тегло и гири (вкъщи)
А ето какво ядох :)
08:00-08:30 1банан + 200гр. фъстъци + 60-70гр. стафиди
09:00-11:00 2л. прясно мляко(пълномаслено)
11:30 1та тренировка и направих още 1на в 19:30
12:30 50гр. мюсли + 100мл. кисело мляко + мед + 2 яйца
15:40 210гр. кашкавал + 2 ябълки(зелена и червена) + 1 банан + парче об. шок. вафла
20:00 150-200гр. телешко филе на тиган
23:30-24:00 лягам
Утре съм си на зала както подобава :)
Днес 26.02 Тренках Краката + Корем
Писал съм вече тренировката ми за крака, така че само ще напиша храненето :)
09:00 тренировката
10:00 50-60гр. мюсли + 200гр. кисело мляко + 2 яйца + мед + ябълка + портокал
11:00 ябълка + портокал
11:45 500гр. варени телешки кокали(имаше по тях около 150-200гр. месо)+ хрущялите по тях + 1яйце
14:45 190гр. кашкавал
15:40 1 банан + кофичка кисело мляко 3,6%масленост + 1 яйце
19:30 50гр. телешко + 150гр. риба тон(консерва)
23:30-24:00 си лягам
11:45 500гр. варени телешки кокали(имаше по тях около 150-200гр. месо)+ хрущялите по тях
Искрено ти завиждам :)
Днес правих рамене+трапец+предмишници
Писал съм тази тренировка така че ... А G33K не разбрах точно за кое завиждаж, а отностно кокалите гледам да ги ям по-често, защото понякога получавам странни болки в колената ...
10:00 мюсли + мляко + мед + 2 яйца + ябълка и портокал
11:00 200мл прясно мляко + портокал + мед
11:45 200мл прясно мляко + ябълка + 1 яйце + 1крем Др.Йоткер + 50гр. кашкавал
15:40 200гр. кашкавал + банан + ябълка + портокал
20:00 60-70гр. филе от треска + 140гр. от сьомга + кисели краставички
*Неска имах малко кофти хранене.... Ще се радвам, ако има повече интерес към моя дневник и ако ми давате съвети критики върху храненето ми и тренировките. Благодаря и до утре :)
Спринтове + Корем :)
10:00 2 яйца + 70-80гр. мюсли + 300гр. кисело мляко + 1 лъжица мед + 1 портокал + 1 ябълка
11:00 ябълка + портокал + лъжица мед
12:30 250гр. кисело мляко с 1 портокал + 1 яйце + 1крем
14:30 250гр. кисело мляко + 1 портокал + 1 банан + 1 ябълка + 1 яйце
17:00 100-150гр. телешко + 1 домат + 100гр. зелен фасул (парен) + 2 кисели краставички
20:00 150-170гр. телешко + 1 домат + 100гр. зелен фасул (парен) + 2 кисели краставички
23:30-24:00 си лягам :)
*Днес си купих ленени семена, които добавих в мюслито. Има и ленено масло на капсули, но ми се стори скъпо, а и не обичам мн мн хр.добавки. Баба ми каза, че взима въпросните капсули за болки в ставите. Дали ядките въобще ще помогнат или... Та въпроса ми е трябва ли да ги стрия, защото майка ми каза, че нямало да ги усвоя и ще ги изхварля? Те са богати на ЕМК, а и имам странни болки в колената :red: :roll:
Мнението беше редактирано от Mr.Pump на 28.02.08 18:46.