Вече сериозно започнах да се притеснявам за "Бъдещето на България"

Прескочи до:

09.03.08
14:37

казано от Adolf Hitler на 09.03.08, 13:07:

Глупав пример със свастики,но както и да е.......

Ей Адолф, като скинар може да кажеш от личен опит, дали има 14 годишни, които ходят с вас  :coolsmirk:

09.03.08
14:59

казано от sportist на 09.03.08, 10:12:

Азбучна истина е, че жените са най-красиви от 15 до 25 годишна възраст!

Това е напълно вярно. Защо тогава трябва да прикриват това с извратени прически,противни муцки,очила тип “водолаз” (тези последните особено добре прикриват това) и прочие неща, само защото е модерно? Ето за това става въпрос, иначе никой не оспорва това което си казал.

09.03.08
16:57

казано от PumpedFreak на 09.03.08, 09:07:

Баси тъпата тема.Това е най-долната и мизерна  “статия” която съм чел-тя и автора и не заслужат никакво внимание.Децата се снимали с очила,в огледало и отгоре и пишели на латиница - това наистина е сриозен проблем,трябва да се направи нещо.Хаха абе то само като прочетеш статията и коментарите под нея ти става ясно кой е комплексар и кой заслужава съжаление.Да,това е най-интересното-съчувствието направо извира от вас...всичко ви е наред,нямате си проблеми,че вече почнахте и да съжалявате другите хаха браво.

За съжеление това все повече завладява интернет пространството.Разни кухи парчета(от 13 до 16 години)(волно или неволно)пишат на маймуница от рода на:аС,както знаем личното местоимение в българския език се пише “аЗ”,а не аС”,или пък вместо буквата “о” се пише “у”,например:nishtyyyyy и ецетра :Д.
Разни пичове по 50 кг,с по 25 санти ръце си слагат снимки голи до кръста.Много мъка има по тоз свят.
Други пък изтъкват кви наркомани били,че само амфети ги интересували,3ти гледат къде да се напият за 1 лв с възможно най-долнопробния алкохол.
Нас сигурно също ни мислят за луди,щото сме си носели ядене в кутии...

09.03.08
17:00

казано от G33K на 09.03.08, 14:59:

Това е напълно вярно. Защо тогава трябва да прикриват това с извратени прически,противни муцки,очила тип “водолаз” (тези последните особено добре прикриват това) и прочие неща, само защото е модерно? Ето за това става въпрос, иначе никой не оспорва това което си казал.

Чувал ли си поговорката “Който се цепи от колектива, колектива му го на...ва”?

Освен това те гледат своте идоли - Фолк певачките, Азис, Бербатов, Валери Божинов, Дейвид и Виктория Бекъм, Бритни Спиърс и т. н. А те са : 1 Богати 2. Известни. Следователно искат да са като тях. И понеже, не може да им имат парите и славата, поне може на прическа да го докарат или на грим или нещо такова.

09.03.08
17:20

Въпрос на мода. :)
Всеки с разбиранията си и предпочитанията си към въпросните модни/стилови течения.
Същото може да се каже и за про-метълските уклони - коси като с вакса, бели лица, черни червила и сенки и т.н. или за някои рапърски атрибути - смъкнати и развлечени гащи, суиТЧшЪрти...и т.н. А, ако отидем в света на пиърсинга и татуировките, нещата загрубяват. :P
Е, аз по принцип се дразня да ме зяпат със слъчеви очила, особено в мрачно време или в затворено помещение. Като да се крият, а аз не се кефя на криениците.
И хора с наплескани коси са ми странни, ама кво да се прави - консервативен съм. :D

И с ББ не е много по-различно.
Както един приятел спомена, след като видя един пич, който беше..дооооста здрав и по потник: Абе тия що все ходят по потници?!?; втори лаф: Тоя е взимал нещо, нали?
Сигурно третата приказка щеше да е, че е тъп...ама се усети, че може да ме обиди.
Малко като в тази тема: Върнал е перчема назад, значи е педал/пропаднал/наркоман/извратен/сдухан.

09.03.08
17:38

малко да поспамя в темата
1.кажи на приятеля си да стане толкова голям и тогава да тръгне да си търси дрехи и да види в какво приключение ще се вкара. миналото лято с голям зор, много загубени часове в обикаляне на магазините и известни компромиси, успях да си купя 2 (две) ризки - НЯМА. всичките са направени за маломерни.и това като се има предвид, че далеч не съм голям. да не ви разправям какво стана с един приятел, който е на моя ръст, но с около 10-15кг  по-тежък.същата работа е като реша да си купувам дънки. и затова големите ходят по потници.
2.за взимането - ако види взетата храна накуп, ще реши да отваря кватрален супермаркет. а като види останалото - ще отвори верига аптеки :)

09.03.08
18:09

казано от FRANKO1 на 09.03.08, 17:38:

........и затова големите ходят по потници.

Малко и аз да поспамя
и ти на аватаро си по потник :) Не ти трябват ризи, чагъртай си по потници !

Мнението беше редактирано от ozo на 09.03.08 18:11.

10.03.08
07:39

казано от Adolf Hitler на 09.03.08, 13:07:

Глупав пример със свастики,но както и да е.......

Извинявай, имах предвид млади момичета с неофашистки въгледи повлияни силно от фашистката идеология и доктрина, които в знак на привързаност към своите идеи и желание да са съпричастни към каузата са увековечили борбата за един по-добър и чист свят с най-святия символ изографисвайки го на телата - тоест малки сливи нашарени със свастики. Другото дето исках да те питам е - как се става кожена глава(Skinhead)? В смисъл трябва да навършиш определена възраст или да положиш тест по елементарна теория на фашизма или какво(сигурен съм, че онея копеленца псевдо кожените глави нищо не знаят, а само се татуират, бръснат и се бият - нищо общо с борбата на истинските честни кожени глави). Аз лично бих дарил пари за скин университет(сигурен съм че много хора ще са съпричастни и ще се вкючат в инициативата). Ще се казва разбира се Adolf Hitler и ще бъде прекрасно място - ред, дисциплина, ще се ходи само с уноформи(кубинки, бомбери, камофлажни панталони), ще има редовни занятия с изявени преподаватели - професори практици(не онези съсухрени академични плъхове) : футболни фенове, друсани застаряващи кожени глави, елитни и непорочни скин момичета. Това ще бъде една сбъдната мечта и съм сигурен че за отрицателно време университета ще има филиали в цяла България, до 10 години Европа ще види неимоверните преимущества на новата образователна система и Харвард няма да има шанс, а до 50 години в световен мащаб няма да има вече бедност, мизерия и разбира се - низши раси.

White Power

казано от Иван Шишманов на 09.03.08, 10:43:

България няма абсолютно никакво бъдеще по много причини.Липсва силна икономика, липсва силна външна политика, липсва силна вътрешна политика, липсва работеща образователна система, липсва работеща здравна система, липсва конкурентна среда на трудовия пазар, липсва трудова политика след частните работодатели, липсва нормална народопсихология и т.н. и т.н. и т.н. все доказателства на твърдението ми.

Това пък откъде го измисли?! В BG си живеем доста по-добре от повече от 70% от населението на земата(не помня къде го бях чел, ама ако човек се замисли си е така). Тука си е ебати рая - нито сме мизерници(имам предвид икономически - африканци, сума ти араби, колко азиатци, онез момчета у Мехико :) ), нито сме под някаква стегната система, от която няма мърдане(японците са най-яркия пример, но ако се замислиш европейци, американци, който са лимитирани от прекалено много закони и имат прекалено много ограничения - което си и плюс и минус, но е факт, че имаме повече свобода и още от сега да си кажа не свободия :) ).

Мнението беше редактирано от Cherniq_Konan на 10.03.08 07:52.

1-Голямите очила, фешън прическите и прочие до голяма степен се използват, за да прикрият грозното лице и тяло на дадена девойка!!!
2-Ако някой в този форум не е излизал от БГ, тогава може да си мисли, че живее хубаво, докато си мисли така ще продалжи да си мисли в собствения си “хубав” свят!!!
3-Който ми каже поне едно предимство на 15, 16 или 17 годишно момиченце, така нареченото по-горе “най-красивия период” на “жената” пред една палнолетна знаеща какво иска от живота дама и с която няма да те е срам да излезнеш на заведение ще му направя евала!!!

10.03.08
15:45

казано от FRANKO1 на 09.03.08, 17:38:

1.кажи на приятеля си да стане толкова голям и тогава да тръгне да си търси дрехи и да види в какво приключение ще се вкара. миналото лято с голям зор, много загубени часове в обикаляне на магазините и известни компромиси, успях да си купя 2 (две) ризки - НЯМА. всичките са направени за маломерни.и това като се има предвид, че далеч не съм голям. да не ви разправям какво стана с един приятел, който е на моя ръст, но с около 10-15кг  по-тежък.същата работа е като реша да си купувам дънки. и затова големите ходят по потници.

Само чакам да се постопли още малко и слагам потниците и аз :-)
Колкото до ризите (и не само) - имам същия проблем. Главната причина е, че не съм висок, а дрехите за ниски по презумция ги правят къси и тесни. Добре че не съм от хората, които обичат да си купуват често нови дрехи ;)

10.03.08
21:10

Хахахаха тия статии и блогове за “селските прически” са страхотни, авторите направо издевателстат с малките пикльовци, извинете ме за езика :)
Така, честно казано аз не се дразня или притеснявам от тая тенденция, напротив тя ми е извор на добро настроение, особено като съм с приятели и видим такива групички веднага започват остроумни подигравки с тях често на висок глас така че те ни чуват, но какво могат да направят хахахахха. Особено забавни са разните селски бекове с типичните им прически и хилаво телосложение, подхилквания и коментари от наша страна като “шампиона е тук!” и т.н. са нещо обичайно :)

10.03.08
22:10

казано от С7АЛК3Р на 09.03.08, 17:20:

Абе тия що все ходят по потници?!?;

Щото ни отиват :)

казано от Владимир8507 на 10.03.08, 15:45:

Само чакам да се постопли още малко и слагам потниците и аз :-)

:lol:

казано от PumpedFreak на 09.03.08, 09:07:

Баси тъпата тема.Това е най-долната и мизерна  “статия” която съм чел-тя и автора и не заслужат никакво внимание.Децата се снимали с очила,в огледало и отгоре и пишели на латиница - това наистина е сриозен проблем,трябва да се направи нещо.Хаха абе то само като прочетеш статията и коментарите под нея ти става ясно кой е комплексар и кой заслужава съжаление.Да,това е най-интересното-съчувствието направо извира от вас...всичко ви е наред,нямате си проблеми,че вече почнахте и да съжалявате другите хаха браво.

Абсолютно съм съгласен. Аз нещо не схващам изобщо смисъла на темата. 
С какво право съдите и се присмивате? Вие сте съвършенни, или какво?

Вижте, първо не знам какво ви пречат курвичките? Азбучна истина е, че жените са най-красиви от 15 до 25 годишна възраст!

Аз тази азбучна истина не я знам, защото такива 20 годишни познавам, с които и пари да ви дават, няма да легнете с тях. И такива 30 годишни, на които едва ли ще откажете :)

Това е напълно вярно. Защо тогава трябва да прикриват това с извратени прически,противни муцки,очила тип “водолаз” (тези последните особено добре прикриват това) и прочие неща, само защото е модерно?

Щото така им харесва. И кой определя кое е красиво и кое не, ти ли? Модата днес е една, утре друга. Вчера красво е било едно, днес друго. Тук например много хора намират за красиви огромните мускули, докато мнозинството ги намира за отвратителни.
А ако кажеш, че и ти не си подвластен на модата, няма да ти повярвам. Едва ли носиш дрехи с стил петдесетте години на 20 век.

казано от sportist на 09.03.08, 17:00:

Освен това те гледат своте идоли - Фолк певачките, Азис, Бербатов, Валери Божинов, Дейвид и Виктория Бекъм, Бритни Спиърс и т. н. А те са : 1 Богати 2. Известни. Следователно искат да са като тях. И понеже, не може да им имат парите и славата, поне може на прическа да го докарат или на грим или нещо такова.

Напълно вярно. Всеки има право да подражава на когото си иска. Малцина са тези, които имат собствен стил и държат да бъдат себе си. Сигурно и ти си имал идоли (и още имаш) и си подражавал на някого като малък. То и във форума повечето подражават на Рони Колман, Джей кътлър и т.н, да не изброявам, схващате мисълта ми.

Мнението беше редактирано от Петко К на 10.03.08 22:12.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1