дневника на t1sh0o
|
|
23.06.2008, 21:32
Само крака правих днес:
1 Клек - 4х12 с 60,70,80,75 + Пулоувър - 4х15 с 21(Силата свърши);
30 минути тренировка. Клека ме съсипа. После за нищо нямах сила, затова и не правих рамо, а също ме винаха на работа. Вчера не тренирах защото имах МТ в бицепса(Първата ми откакто тренирам) и трицепса. Утре ще бъде рамото. Ще го размажа. |
|
|
25.06.2008, 00:32
Малко рамо+трапец:
1 Войнишки преси - 2х8 с 45, 3х6 с 55,50,48;
Малка лека и проста тренировка. Направих я за 23 минути. Въпреки че беше 9 и нещо пак се изпотих стабилно. Като цяло добре, а пресите си продължават да ме мъчат. |
|
|
25.06.2008, 00:33
Хубаво...писна ми,най-накрая мисля да го науча това.Каква е разликата между раменните преси и воинишките преси? Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
“To secure peace is to prepare for war” |
|
25.06.2008, 00:58
Позицията на тялото. При военната преса си прав - като войник на пост. |
|
|
|
25.06.2008, 14:44
Войнишките преси са раменни преси пред врат. Ето цитат от сайта Пред гърди - Вариантът пред гърди е по-удобен за изпълнение. От стоеж (и седеж) - този вариант е познат още като “millitary press”. Той натоварва основно предната глава на делтите и в по-слабо - средната. При този вариант ролята на трицепсите в движението се увеличава за сравнение с варианта на изпълнение на преси зад врат. Просто не ми се пише раменни преси пред врат затова пиша така |
|
25.06.2008, 15:18
В интернет пространството можеш да откриеш различни интерпретации по темата. Твоят цитат има за цел сравнение, не дефиниция. Т.е. има и раменни преси пред врат.
Всичко това отново с уговорката че в нета има противоречия. |
|
|
|
25.06.2008, 15:48
Phoebe мерси, че ме просветли по въпроса. Аз по принцип не съм чел много за упражненията и това което знам е от опит и този саит заедно с форума му. След това което прочетох установих, че разликата м/у двете не е особено голяма, но я има. И все пак изглежда, че аз правя войнишки преси. |
|
|
26.06.2008, 16:33
Хрумна ми да изпробвам една 3 дневна програма, която аз съм правил за мои приятели. Ще я завъртя само веднъж като мисля да тренирам днес(вече го направих), събота и понеделник и после започвам работа и ще тренирам през ден по “метода 25”. Така започнах я наобратно за да тренирам заедно с брат ми по нея, но не е това няй важното. Ето как тренирах крака+рамо днес:
1 Клек тесен разкрач - 4х12 с 55,60,60,65;
Това беше. Време около 50 минути. Не съм бързал и не съм тренирал особено тежко, защото доста скоро тренирах точно тези МГ. Иначе дорбе ми се отрази, натоварващо. Добре съм я измислил |
|
|
30.06.2008, 01:11
Тренировката от вчера за гърди+трицепс+бицепс:
1 Щанга от полу-лег - 4х8 70,75,75,70;
Доста време тренирах, около 50 минути. Та днес имам МТ на гърдите и на трицепса слабо. Не беше предвидено да тренирам бицепса вчера, но го направих, защото реших от понеделник да мина на тренировки по метода 25. Утре милса да се премера и да започвам новото трениране, работа и лятната ваканция. |
|
|
30.06.2008, 23:27
Тренировката от тая вечер:
1 Лег - 2х6,3х4 с 100;
39 минути тренировка. Добре беше, но ще направя някой промени. Тоя път само тествах и не съм тренирал на макс, а и силата не беше на ниво. Искам още на клек, ама немоо. На другите ще има увеличение. Утре трябва да се премера и да почвам да отчитам прогреса, ако го има, при новата програма. |
|
|
01.07.2008, 14:34
Премерих се. Резултатите са незадоволителни, но за това си има и причини: влошено хранене, кофти тренировки и т.н. Имам напредък в талията +1 см. бедрата също +1 и прасеца +0,5. Килограмите са 88 от преди 1-2 седмици. Сега трябва да съм малко повече. Дано с новата програма имам по-добре резултати. Целите си ми остават същите: Да стана Огромен. |
|
|
02.07.2008, 14:03
Тренировка:
1 Набиранки с надхват - 8,6,6,5 с 13;
Почти 45 минути тренирах. Хубава тренировка, може още съвсем малко по-тежко. Доволен съм, но май ще има промени и тук. |
|
|
05.07.2008, 14:38
Вчера не успях да тренирам, но днес го направих:
1 Набирания с подхват - 5(изпуснах дъмбела),8,6,6 с 13;
Тренирах 42 минути. Набиранията може и още малко, ама в началото се прецаках. Клека още го уча. На гребането много кила сложих, другия път по-малко. На френско ще сложа още, на задното рамо също, сега само го претупах. Легът беше екстра. |
|
|
09.07.2008, 13:50
Изпуснах няколко дни, в които трябваше да тренирам, но като съм на работа е така. Днес обаче тренирах:
1 Клек - 8 с 75, 8,9 с 80;
41 минути тренировка. Добре се получи. Тренираше ми се много. Постиженията са колкото старите и по-добри, което е хубаво. Сложих разтваряне вместо пресите, защото те са ми слаби и трябва да са от първите упражнения в трена за да се справя по-добре. |
|
|
11.07.2008, 18:04
1 Набирания с надхват - 8,8,7 с 13;
Малко се позабавих най-вече между упражненията. Общо 51 минути. Малко съм променил тренировката, но така ми допада повече. Силата прогресира или миналата тренировка не съм се раздал докрай. Само френското се изложих. Много кофти изпълнение, но си мислех, че щом миналия път успя с 41 сега може да опитам 43, но не се получи. Може би тягата е виновна. Направих и трите серии с надхват. Най-добре се представих на пресите и на набиранията, направо кеф. Другата седмица съм на 15кг на тях, а за пресите ще чакам още 1-2 тренировки. Френското ще го намаля, а надхвата на 41 ще го пробвам. |