Енергийни напитки?

2 от 2
2

Дата: 07.02.2005
18.09.2008, 13:15

Относно действието зависи от организма на човек, примерно при някои, ако в напитката има захар и я пиеш на гладно, може дори и да ти се доспи след нея, не чакай ефект.

Ако човек е в нормално здраве, спортува и се храни здравословно ще е 100 пъти по-активен във всяка една част от ежедневието си от някакви лиглиовци, който по цял ден лапат мухите и се наливат с енегрийни напитки.

А дете на 9 години да му дават таурин в изолирана форма си е направо подсъдно според мен. Освен това ми се вижда ненормално деца на такава възраст да спят до обяд.

- “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“
- “Tвойте мускули,
не свалят теб от клон.“
- За да съществува, човек има нужда от баланс.
- За мен

Дата: 04.05.2008
От: ВЪВ ВСЕКИ ГРАД
18.09.2008, 14:20
Madboy - 14.09.2008, 12:24

Моят племенник е на 9 години, пие си “енергийната“ Greezly (май така се пишеше) пие по 3-4 на ден, пише, че има Таурин, той спи като бебе до 12 часа на обяд, щом на него не му действа правете си изводите, а той е 35 кг с мокри дрехи 3ти клас. ( не му ги купувам аз, той сам от някъде се снабдява с тях, до колкото разбрах ходи в някаква дискотека да си ги купува, че били много вкусни smile _

Какво значи не действа... Taurina действа и това е доказано... Coffein-a също действа и то най-вече на такива хора, не употребяващи често кафе... Е аз пия кафе и то в сериозни количества... пристрастен съм и лично след една кана силно кафе, мога да си легна и да запя като бебе wink Същото е и с алкохола... свръх толеранс му се вика на това

Просто тялото се нагажда на това че се приемат определени количества стимуланти на ден и за да те разтресе малко по силно, понякога ти е нужна двойна доза... wink

Сила БГ
Профилиран Специалист
Хранителни Добавки
Про-Анаболно Стимулиращи (хормонални)
Про-Анаболно Стимулиращи (не-хормонални)

***aко имате запитвания за продукти или сравнение между два или повече продукта, питайте [ТУК]

Дата: 10.09.2007
От: Пловдив
22.09.2008, 10:42

по хубаво пии 1 кафенце помага за изгарянето на мазнините и по трудно ги натрупваш

http://www.bb-team.org/gallery/113722/ - Фитнес Галерия : )

2 от 2
2