22.07.08
14:08
Първо краката какво правят при гърба, двете най-големи мускулни групи в един ден-доста страно !!!!
Второ Х-фактора трябват две кутии за да направиш нормален цикъл от 45 дена мисля, че беше и второ изисква високо калорийна диета и много белтък в нея.
Трето трябва да избереш протеин, а не гейнер а може и двете и то не какви и да е !!
Четвърто креатина го остави за след Х-фактора.
Пето нека колегите ме допълнят ако нещо пропускам :)
Цикъла е 50 дни; ако краката ги сложа при раменете а корема при гърба добре ли ще е; и някакъв съвет за конкретен протеин
23.07.08
05:43
Дани виждам че представяш X-Factor като уникален, но искам да попитам дали ти сам си го използвал и кви са истинските ти заключения. Не може само така да се приказва на магия и да се вярва на многото информация за продукта. Навит съм да го купя, но само след като разбера, че достатъчно хора са доволни от него, а засега знам към 5-6 човека.
23.07.08
06:02
Представетеля на Molecular N е в Аглия вече от доста време, така че няма как да ти отговори, а до колкото за ефекта разтърсисе в бб.ком където може да намериш почеве инфо и логове на Х-фактора.
GGOGGO:ако толкова не държиш на краката ги прави с раменете иначе в отделен ден, а за протеин има толкова много теми, в които са обсъждани.Отваряш някои сайт за добавки и си избираш някакъв чужд протейн и няма да сбъркаш.
Мнението беше редактирано от bobi_benetton на 23.07.08 06:07.
Аз направих цикъл с 2 флакона ,хубав протеин че и от брОталния креатин на Креагеник вкарах в началото
но
резултата беше май 1 кг нагоре ,пфффф
голям успех
:)
Не си давайте парите за то екс-фактор
23.07.08
14:16
случайно да съм питал за ефекта ? май не.
прочетох достатъчно за продукта и знам тва онова, но знам че и рекламата никога не е в повече. Интересуваше ме дани дали го е пил, но след като го няма - ок
karlo Креатина си е креатин колкото и брОтален да е ;). Аз лично правя цикъл с AXtreme но ще напиша пълно ревю след краят му, но незнам как очаквате да качите много кг. само с АА. На мен ми се вижда невъзможно
23.07.08
14:39
Карло ти така и не си написа хранителния режим по време на цикъла ( не си спомням и за тренировките ти да си казвал нещо конкретно ).От известно време насам само плюеш по някои продукти ( най-вече X Factor ).Всеки който се е занимавал поне малко по-сериозно с този спорт би трябвало да е наясно 4е проблема ти не е в добавките а някъде другаде по веригата.
Ти пил ли си АА ,щот ми говориш наизуст май
режима ти ,тренировките ти ,дрън дрън че пляс...
Тренирам вече 5 години ,остава тва да не знам,стигнал съм ниво да ме питат на кви стероиди съм( а такива не съм ползвал никога )
тва малко или много говори че съм постигнал резултати ...
Купувам си само от “скъпите” добавки,експериментирам с нови формули,потроших цифрата пари и накрая като споделя в форума
опита си с даден суплимент излиза че “плюя,дисреспектвам вносители,съботирам цели компании”Еми не ме .... кво си мислите
на черното не казвам бяло.
Мнението беше редактирано от emzo на 24.07.08 06:51.
24.07.08
09:13
казано от karlo на 24.07.08, 06:00:
Тренирам вече 5 години ,остава тва да не знам,стигнал съм ниво да ме питат на кви стероиди съм( а такива не съм ползвал никога )
Купувам си само от “скъпите” добавки,експериментирам с нови формули,потроших цифрата пари и накрая като споделя в форума
опита си с даден суплимент излиза че “плюя,дисреспектвам вносители,съботирам цели компании”Еми не ме .... кво си мислите
karlo , що не пуснеш един дневник и снимки ?
24.07.08
12:57
karlo, вземи пример от мускулестите коне и си купи 2 кила люцерничка.
24.07.08
14:15
казано от Иван Станков на 24.07.08, 12:57:
karlo, вземи пример от мускулестите коне и си купи 2 кила люцерничка.
NOW имат люцерна ALfalfa Leaf се казва продукта ;-)
24.07.08
15:43
казано от karlo на 24.07.08, 06:00:
Пак почна с твоите номера.Дай две три снимчици напиши си тренировъчния и хранителен ражим и чак тогава можеш да ни убедиш 4е това което говориш е истина.Така с това ” Заклевам се ... ” нищо не правиме.