Molecular Nutrition Anabolic X Factor

Прескочи до:

06.06.08
11:04

Появиха се няколко много страшни теми в bb.com относно този продукт съдържащ арахидонова киселина. Пуснал съм един линк отдолу да видите темата, в която пича обяснява как е получил язвен колит и това му е ..... майката. Не забравяйте, че и Syntrax имат продукт с арахидонова киселина. Обяснено накратко Арахидоновата киселина увеличава нивото на простагладините многократно и имунната система на тялото започва да атакува органите. В случая дебелото черво. Тъй като имам по принцип проблеми с червата не посмях да си взема X-Factor и ето сега се оказва, че съм разсъждавал правилно. Са съжаление не всеки обаче се информира за това, което взима.

http://blog.bodybuilding.com/bjrboss/2006/12/10/warning-x-factor-is-dangerous/

Темата беше редактирана от Кобра на 09.06.08 09:11.

06.06.08
12:04

Доста страшно звучи всичко това -  минус 11кг за 5 седмици, 8 дни в болницата и два пъти в спешното - лошо е пострадало момчето.
Това, че АА побърква имунната система на някои хора, звучи доста стряскащо!

Д-

06.06.08
12:37

Виж датата на линка и твърденията, които си постнал тук -2006ста. Винаги през определен период от време се появява по някоя плашеща статия за даден продукт. Ако знаеш колко противоречиви теми имаше в първите години на пускането му на пазара... но всичко беше упровергано, както виждаш X-Factor си е на пазара. Можеш да намериш в бб.ком не само упреци към добавката ами и упроваргаването на такива твърдения целящи да нападат компанията. Спомена Syntrax тук, интересно защото точно те съдят такива като този с блога, които пишат против компанията и продуктите, защото нищо от това не може да се подкрепи с доказателства. Имаше едно дело, незнам какво стана с него Syntrax предявиха иск към 10сетина user-ри от бб.ком, които работеха срещу компанията.

Тук ще намериш update-ната информация за X-Factor, почти всичко за него на едно място. Представителите на марката в бб.ком са се постарали да опишат доста неща:

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=6914031
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=2281231

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 06.06.08 12:47.

Д-

06.06.08
12:51

казано от Владимир8507 на 06.06.08, 12:04:

Доста страшно звучи всичко това -  минус 11кг за 5 седмици, 8 дни в болницата и два пъти в спешното - лошо е пострадало момчето.
Това, че АА побърква имунната система на някои хора, звучи доста стряскащо!

Относно имунната система:

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=6914031&page=4

Мисля, че скоро време интернет страницата на molecular в САЩ ще бъде подменене и ще има много нова информация, която ще отговори на много въпроси. Веднага щом бъде сменена страницата ще подновим и нашата.

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 06.06.08 12:54.

06.06.08
14:02

Винаги има постове “против” и също така против тези които са “против”...
В момента нямам време да изчета всичката информация, но си спомням, че лично създателя на X-Factor William Llewellin е написал в Anabolics 2006 още, че продуцта е “Pro inflamatory” и е потенциално опасен за хора, които имат възпалителен процес. Прекалено е лекомислено и несериозно да твърдим и двете крайности - че е напълно безопасен или, че е опасен за всички.  Той човека си е написал, че продукта е само за “Healthy young people”. Аз ви гарантирам, че хора с артрит, колит, язва, гастрит и други хронични болести ще имат сериозни ядове.

Д-

06.06.08
14:14

Това, че ще имат проблеми хората с такива ПРОБЛЕМИ е вярно!

Виж какво пише на БГ етикета на X-Factor:

ВНИМАНИЕ! Този продукт не трябва да се приема, ако имате диабет, астма, високо кръвно налягане, високо ниво на холестерол, артрит, сърдечно заболяване, уголемяване на простатата, рак; ако страдате от възпалителни заболявания или сте на диета с ограничено червено месо; при бременност рискувате да получите удар (припадък).
Консултирайте се с вашия лекар преди да употребите X-Factor и в случай, че взимате други лекарства или страдате от друго заболяване!

За тези неща на твърдя обратното. От компанията са предопредили, че този продукт не е за хора със проблеми, които са изброени по-горе.

Съгласен съм, че не може да се твърди, че е напълно безопасен или че е опасен за всички, но така е с всеки продукт.

За съжеление някои от потребителите пропускат да прочетата предупрежденията за даден продукт - после продукта им е виновен.
За съжеление в България много малко от вносителите си правят труда да включат в БГ стикера предукпрежденията и кога не трябва да се взима дадения продукт, също така и възрастовата граница. Причината някои от вносителите да не пишат тези неща в стикерите е, че оборота може да намалее... - другата причина е безотговорност.

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 06.06.08 14:24.

06.06.08
22:21

Напълно съм съгласен с всичко това!
Факт е също, че доколкото съм чел по форумите почти всички ползвали продукта казват едно и също - наистина ефекта отговаря на описания от създателите. Изключително много съжалявам, че съм в рисковата група иначе още преди година щях да го тествам, когато научих за него от Anabolics 2006. Още тогава обаче четох описанието внимателно.

07.06.08
06:31

казано от Кобра на 06.06.08, 22:21:

Факт е също, че доколкото съм чел по форумите почти всички ползвали продукта казват едно и също - наистина ефекта отговаря на описания от създателите. Изключително много съжалявам, че съм в рисковата група иначе още преди година щях да го тествам, когато научих за него от Anabolics 2006. Още тогава обаче четох описанието внимателно.

Може би има нещо вярно в тези твърдения. Аз също бях на X-Factor и съм много доволен от резултата. Действа ми перфектно. Познавам още двама човека с които го ползвахме заедно. На единия също се отрази много добре, но другия се срина изведнъж на втората седмица след започването на цикъла. Започна да боледува, температури гадене и понеже живее в Ирландия помислихме че е от гадното време там. Интересното е че лекаря му е казал че има проблеми с имунната система, което в България го нямяше, а не е и от смяната на климата, защото подобен проблем там не е имал от години.

Д-

07.06.08
12:18

казано от Кобра на 06.06.08, 22:21:

Правилно си постъпил. Човек трябва да е много внимателен с добавките, когато има медицински проблеми.

Спомена Anabolics, искам да спомена, че тази година издаването на 2008 Edition ще се позабжави малко.

BTW: Надявам се, че в най-скоро време ще имаш възможност да пробваш други продукти на Molecular Nutrition и Уилям Левелин ;-)

07.06.08
13:33

лелел как се пиштисах ,ако ми стане нещо ,не знам ...
уж беше супер безопасно ,съдържаше се в детските храни а сега такъв шок ми причинихте ...

драйфа ми се

07.06.08
13:40

Ам че к’во чакаш хвърляй опаковката, докато е време.

07.06.08
14:34

хич не ми е до шеги
двете опаковки ги изпих

07.06.08
14:49

казано от karlo на 07.06.08, 14:34:

хич не ми е до шеги
двете опаковки ги изпих

И как се чувстваш? Кажи какъв беше ефекта върху теб?
Все още си жив, значи всичко би трябвало да е ок ;)

Д-

07.06.08
16:03

Стига си се паникьосвал за няма нищо. Прочети внимателно всичко. Добавката е БЕЗОПАСНА и да в някои формули на бебешки храни има AA. Просто, както всяка една добавка на пазара не е за всички хора. На всяка опаковка от X-Factor има БГ стикер, на който си пише хората с какви проблеми не трябва да го взимат.
Надявам се, че не си от хората с изброените проблеми от стикера, които са:

ВНИМАНИЕ! Този продукт не трябва да се приема, ако имате диабет, астма, високо кръвно налягане, високо ниво на холестерол, артрит, сърдечно заболяване, уголемяване на простатата, рак; ако страдате от възпалителни заболявания или сте на диета с ограничено червено месо; при бременност рискувате да получите удар (припадък).
Консултирайте се с вашия лекар преди да употребите X-Factor и в случай, че взимате други лекарства или страдате от друго заболяване!

Ако не си прочел стикера преди да започнеш да го пиеш (ако въобще си си купил добавката от БГ, а не от САЩ ) и щом нищо ти няма след като си ги изпил, не се притеснявай явно не спадаш към хората с проблемите от изброените по-горе.

Ако не страдаш от болестите изброени по-горе не трябва да се притесняваш. Не знам какви резултати си постигнал, нито знам какво си правил по време на цикъла, но ако не си изпълнявал всичко стриктно, просто си пропилял добавката на вятъра. Другия вариант е да си изпълнил нещата, но да не е подействала при теб... Не всяка добавка действа за всички еднакво, както казах...

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 07.06.08 18:10.

LA

07.06.08
17:07

Даниеле, вече няколко месеца ми прави впечатление, че при теб вместо да се промени нагласата към добро, ти ставаш все по-агресивен и меко казано нагъл. Това, което ние като клиенти искаме е отзивчивост, добро отношение и адекватни съвети. Не ни е приятно, когато някой ревностно защитава своята марка и още по-ревностно оплюва другите на пазара. Недей да направиш така, че само заради теб много хора да се откажат от Гаспари и Молекулар. Това, чена някой не му е подействала добавката не значи , че трябва да му се нахвърляш, а да обсъдиш в добър тон какво не е било правилно в хранителния, възстановителния и тренировъчен режим, а не да обиждаш наляво и надясно. А ОТНОСНО ПРОХОРМОНИТЕ И ДИЗАЙНЕРСКИТЕ СТЕРОИДИ, ПОВЕЧЕТО ЛИЦА ТУК СА ЗАБЕЛЯЗАЛИ, ЧЕ ГЛАВНО ПО ТЕЗИ ТЕМИ СЕ ВКЛЮЧВАМ, НЯМА СМИСЪЛ ДА ВЛИЗАМЕ В СПОР, ОСВЕН, ЧЕ СЪМ ПОЛЗВАЛ ОТ ТЯХ, ЗНАМ ИМ ПРИНЦИПА НА ДЕЙСТВИЕ, ДОСТА СЪМ ИЗЧЕЛ И МОГА ДА ТВЪРДЯ, ЧЕ ИМАМ КОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ, НЕДЕЙ ДА ВЗИМАШ ОТНОШЕНИЕ, ПРОСТО НЯМА ДА Е ОБЕКТИВНО И РЕАЛНО!!! ЦЕЛТА НА ТОЗИ ФОРУМ Е ДА СИ ПОМАГАМЕ

Д-

07.06.08
17:33

Направо ми омръзна тука да си мислите, че се карам на някого. Тоест аз не знам дали някои друг освен Taylor мисли, че се карам, между другото... Моя добър тон е горния. Аз не съм се карал, а дадох моето обяснение. Ти се включваш в поста заради изказването с прохормоните, добре това ми е ясно. Редактирах поста, доволен ли си?  Не искам темата от едно да се превърне в друго. Не мисля, че знаеш защо направих това изказване, а и не мисля да ти обяснявам, понеже ще избързам с обявяване на някои неща. Изказването не беше свързано с приципи на действие, както и за резултати и др. подобни, за да започваш да пишеш колко си вещ в тази област. 

Ти май не познаваш нагли хора? Не съм се нахвърлял на човека. Това, че прочете горния пост, явно го е стреснало, макар, че поясних всичко горе и разаяснихме нещата - явно не е обърнал внимание. Нито съм му се нахвърлял, нито съм се карал. Казах, каквото имах да казвам. Това с нападките също не съм съгласен, но не искам да започвам отново да споря с теб, понеже ми е омръзнало вече.

BTW: Винаги бих обяснил какво не е правилно в режима. Но темата не е за това. Освен това на karlo искахме да видим хранителния режим, даже и emzo се включи, но той не пожела да го покаже... явно не си видял тези постове.

Аз ти казах и миналия път. Ти си останал с едно впечатление от мен и всеки път ти се струва, че съм настървен срещу някой...  Някои от изказванията ми може и да не ти харесват, но аз си имам причини да ги направя, това, че ти не знаеш причините, не значи, че не трябва да ги правя. Не съм тук да се карам, с който и да било, затова мисля да спра да споря с теб, за неща, с които въобще не съм съгласен... като това, че съм бил настървен... Можеш ли да ми покажеш, поне един мой пост, където мислиш,че говоря с добър тон?

Ако бях нагъл, ако бях лошия и настървения, който ме изкарваш след всеки пост и ако бях с лошия тон на уста постоянно, щях да ти тегля една майна, а нямаше да обяснявам неща, които по принцип няма защо да обяснявам, особенно на тебе.
Ама аз и миналия път ти казах, че приключихме с тебе всякакви дискусии и спорове и незнам защо продължавам да се защитавам от твойте изказвания, като няма никав смисъл. Като се замисля и ми става много абсурдно, понеже всеки твой пост след мой започва с едно и същи нещо - “ти си злобен, ти започваш да ставаш всеки път по злобен и по злобен, ти говориш с много злобен тон” Ако исках да почвам да се заяждам с тебе Lawrence щях след всеки твой пост свързан с прохормони и др. да ти казвам да обясняваш на хората с по лек тон и по спокойно, защото като гледам само големи букви използваш и видимо се караш на някои хора в постовете ти, особенно като не те разберат нещо или недай си боже да не вземат поста ти под внимание... но не го правя нали? Най-учтиво ще те помоля да не се включваш след постовете ми, за да кажеш колко съм злобен (понеже ще започне да става смешно вече...), освен ако нямаш да кажеш нещо важно или да изкажеш мнение, което ще е полезно на всички.

Да поясня за karlo, да не вземе да се повлияе от изказването, че съм се карал - да знаеш, че в поста по-горе не ти се карам. С добър тон ти написах нещата.

Ще взема да слагам усмивки в постовете, за да знаете кога говоря в добър тон ;-)

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 08.06.08 01:54.

07.06.08
18:49

... това с усмивките, определено ще помогне :P

07.06.08
19:26

Даниел е прав в случая, а аз пък 99.9% съм убеден, че @karlo не се е хранил както трябва и никой не може да ме убеди в противното.Който е чел въпросната тема ще знае какво имам напредвид.

Да не забравяме, че пак той се оплака от вкуса на още няколко продукта и тем подобни.

07.06.08
19:46

добре бе карло търси само косури :)
жив съм след цикъла с екс-фактор ,баси кефа .
За хранителния ми режим ,няма кво толкова да го разяснявам ,ям балансирано и доста подбирам продуктите ,дори се стремя да ги произвеждам ;)След целия курс  не виждам някаква промяна в тялото ми .

Д-

08.06.08
01:10

Един от логовете е завършен. Може да видите резултати и снимки. Много сме доволни от Евгени. Винаги стриктен и несъмнено някои ден ще стигне до желаните цели за в бъдеще, които е написал във форума - http://www.molecularnutrition.bg/forum/viewtopic.php?t=31

——>>>  :)

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 08.06.08 01:35.

08.06.08
04:14

След като минат 50 дни, ще ползвам Universal Animal Test. Винаги съм имал отлични резултати с ANIMAL и Universal са с доказани качества от 20 години насам. X Factor имаше известен резултат при мен особено при силата, но си качва мазнинки. Въпреки че ям чисто и с доста протеин от 10,5% подкожна мазнина сега съм с 11,7%. Същото можете да видите и на снимките в лога на сайта им http://www.molecularnutrition.bg/forum/viewtopic.php?t=31 , момченцето дето манекенства там доста се е поосвинило в последните снимки. Моето мнение е че препарата действа, но май рекламата му  доста надвишава самия ефект.

Мнението беше редактирано от Z@ki на 08.06.08 04:19.

08.06.08
07:31

ами на снимките не виждам да е качил или пък да е изчистил  :)

ВИ

08.06.08
08:19

Не мога да преценя дали е станал по-як, или по мазен, но определено е “по-цветен” на втората сесия снимки:)
А пъпчиците по гърба и раменете, май не са от Х фактора?:)

Д-

08.06.08
15:15

@z@ki - Момченцето (теб не те знам колко голям мъж си) дето манекенства, щеше да е още по-голямо ако нямаше бал. Къде пък видя, че се е поосвинило... Вие какво искате от едни снимки? Да е двоен ли? Трудно можеш да забележиш разлика в снимки, когато целта не им е изчистване или трупане на мега маса - да ти излезе един шкембак като на Lee Priest. Това къде ми го разправяш, че си ял чисто и си качил процента мазнина докато си бил на X-Factor ме съмнява. Един лог не съм срещал до сега, където някой да е качил процента мазнини докато е на X-Factor и то когато е ял явно нискокалорично... Търси причината другаде според мен. Направи си един експеримент. Яж по 4500 калории на ден 50 дена. След това падни пак на същите килограми и започни да ядеш по 4500 калории на ден + X-Factor и виж дали има разлика.

@ Валентин Иванов - Това, че нямаш неговата физика и му завиждаш, не значи, че той взима химия :)

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 08.06.08 16:46.

08.06.08
15:36

казано от Даниел - Трибоеца на 08.06.08, 15:15:

@ Валентин Иванов - Това, че нямаш неговата физика и му завиждаш, не значи, че той взима химия :)

...

ВИ

08.06.08
17:05

Забавен отговор дани, но имах предвид пъпките, не физиката. Не съм казал че взима химия за да е як, но от достатъчно години се занимавам и точно този тип акне за мен е повод за съмнение. Може и да греша, затова ти ми кажи - от други препарати ли е акнето, от х фактора ли се появи, или си му е даденост?
А нямаш идея колко не ми дреме как изглеждам и е трудно да ме обидиш с това:)

ИВ

09.06.08
07:43

Даниел, какво количество AA има в бебешките храни? Със сигурност не е 200 милиграма (май толкова беше дражето). Всичко е опасно в дневно време. С Икс-фактор, и нитрикс сел-мас и всички суплементи, съдържащи две кофи съставки, някои от които с недоказани ефекти върху хората. Горките животинки бих казал аз...

А и този от САЩ говори за арахидиновата киселина като цяло. Тя е причината за спешното отделение.

А, Вие, вносителите вместо да изкажите малко количество съчувствие, почнахте да се защитавате : Ааа, не е така не може да бъде, ах ах, ето, че може!

Мнението беше редактирано от Иван В. Станков на 09.06.08 07:53.

Д-

09.06.08
08:41

казано от Валентин Иванов на 08.06.08, 17:05:

Забавен отговор дани, но имах предвид пъпките, не физиката. Не съм казал че взима химия за да е як, но от достатъчно години се занимавам и точно този тип акне за мен е повод за съмнение. Може и да греша, затова ти ми кажи - от други препарати ли е акнето, от х фактора ли се появи, или си му е даденост?

Има си ги още от пубертета.

Странно, за специалист в културизма и като човек занимаващ се в тази сфера да не му дреме как изглежда.

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 09.06.08 09:05.

Д-

09.06.08
08:49

казано от Иван Станков на 09.06.08, 07:43:

Даниел, какво количество AA има в бебешките храни? Със сигурност не е 200 милиграма (май толкова беше дражето). Всичко е опасно в дневно време. С Икс-фактор, и нитрикс сел-мас и всички суплементи, съдържащи две кофи съставки, някои от които с недоказани ефекти върху хората. Горките животинки бих казал аз...

А и този от САЩ говори за арахидиновата киселина като цяло. Тя е причината за спешното отделение.

А, Вие, вносителите вместо да изкажите малко количество съчувствие, почнахте да се защитавате : Ааа, не е така не може да бъде, ах ах, ето, че може!

Естествено, че количеството на AA в бебешките храни е по-малко. Няма да тръгнат да тъпчат бебета с големи дози, от каквото и да било. Дозата на X-Factor за един ден е от 750 до 1000 мг на ден. Като това се води нормална доза. Има хора, който взимат по 1500 на ден, макар, че няма смисъл - понеже лабораторните изследвания са показали, че киселината дава същите резултати при ниските дози.

И преди и сега всичко може да бъде опасно. И витамините са опасни и минералите могат да бъдат опасни. В този ред на мисли се стига до там, че с каквото не внимаваш може да бъде опасно...

FZ

09.06.08
09:05

казано от Даниел - Трибоеца на 09.06.08, 08:41:

казано от Валентин Иванов на 08.06.08, 17:05:

Има си ги още от пубертета.

Ето едно линкче за натурално лечение на акнето да не се мъчи повече момчето и да няма друг път съмнения  ;-)
http://holisticskincare.wordpress.com/

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 09.06.08 09:10.

22.07.08
13:59

Ами да се вкюча и аз, само че с въпрос. Питам вносителя и тези при които продукта Е ДАЛ резултат. Искам да си купя препарата в началото на август или септември и въпроса ми е дали тренировъчната ми програма е подходяща. Тренирам от около година и сега съм по програмата:
Ден 1: бицепс; трицепс
Ден 2: гърди; корем
Ден 3: почивка
Ден 4: гръб; крака; трапец
Ден 5: рамо; корем
Ден 6: почивка
и пак, и пак....
Другото за което мисля е по време на цикъла да изпозвам някакъв протеин или гейнър. Използвал съм Мега Масс 3000 на Юнивърсал и бях доволен(особенно като за 40лв/1.5кг), но прочетох темата посветена на него и съм малко разколебан. Другото което ще добавя(вероятно) е креатин (пак на Юнивърсал или Scitech). Та моля да си кажете мнението и евентуално забележки. Другия въпрос е откъде мога да го купя във Варна или трябва да се поръча от вносителя? А за ефективността нямам големи съмнения, тъй като го пробва мой приятел, и макар и само 1 опаковка(просто свърши парите тогава) каза, че ефекта е осезаем.

BO

22.07.08
14:08

Първо краката какво правят при гърба, двете най-големи мускулни групи в един ден-доста страно !!!!
Второ Х-фактора трябват две кутии за да направиш нормален цикъл от 45 дена мисля, че беше и второ изисква високо калорийна диета и много белтък в нея.
Трето трябва да избереш протеин, а не гейнер а може и двете и то не какви и да е !!
Четвърто креатина го остави за след Х-фактора.
Пето нека колегите ме допълнят ако нещо пропускам :)

22.07.08
14:58

Цикъла е 50 дни; ако краката ги сложа при раменете а корема при гърба добре ли ще е; и някакъв съвет за конкретен протеин

CR

23.07.08
05:43

Дани виждам че представяш X-Factor като уникален, но искам да попитам дали ти сам си го използвал и кви са истинските ти заключения. Не може само така да се приказва на магия и да се вярва на многото информация за продукта. Навит съм да го купя, но само след като разбера, че достатъчно хора са доволни от него, а засега знам към 5-6 човека.

BO

23.07.08
06:02

Представетеля на Molecular N е в Аглия вече от доста време, така че няма как да ти отговори, а до колкото за ефекта разтърсисе в бб.ком където може да намериш почеве инфо и логове на Х-фактора.

GGOGGO:ако толкова не държиш на краката ги прави с раменете иначе в отделен ден, а за протеин има толкова много теми, в които са обсъждани.Отваряш някои сайт за добавки и си избираш някакъв чужд протейн и няма да сбъркаш.

Мнението беше редактирано от bobi_benetton на 23.07.08 06:07.

23.07.08
07:02

Аз направих цикъл с 2 флакона ,хубав протеин че и от брОталния креатин на Креагеник вкарах в началото
но
резултата беше май 1 кг нагоре ,пфффф
голям успех
:)

Не си давайте парите за то екс-фактор

CR

23.07.08
14:16

случайно да съм питал за ефекта ? май не.
прочетох достатъчно за продукта и знам тва онова, но знам че и рекламата никога не е в повече. Интересуваше ме дани дали го е пил, но след като го няма - ок

23.07.08
14:31

karlo Креатина си е креатин колкото и брОтален да е ;). Аз лично правя цикъл с AXtreme но ще напиша пълно ревю след краят му, но незнам как очаквате да качите много кг. само с АА. На мен ми се вижда невъзможно

PR

23.07.08
14:39

Карло ти така и не си написа хранителния режим по време на цикъла ( не си спомням и за тренировките ти да си казвал нещо конкретно ).От известно време насам само плюеш по някои продукти ( най-вече X Factor ).Всеки който се е занимавал поне малко по-сериозно с този спорт би трябвало да е наясно 4е проблема ти не е в добавките а някъде другаде по веригата.

24.07.08
06:00

Ти пил ли си АА ,щот ми говориш наизуст май
режима ти ,тренировките ти ,дрън дрън че пляс...
Тренирам вече 5 години ,остава тва да не знам,стигнал съм ниво да ме питат на кви стероиди съм( а такива не съм ползвал никога )
тва малко или много  говори че съм постигнал резултати ...
Купувам си само от “скъпите” добавки,експериментирам с нови формули,потроших цифрата пари и накрая като споделя в форума
опита си с даден суплимент излиза че “плюя,дисреспектвам вносители,съботирам цели компании”Еми не ме .... кво си мислите
на черното не казвам бяло.

Мнението беше редактирано от emzo на 24.07.08 06:51.

FZ

24.07.08
09:13

казано от karlo на 24.07.08, 06:00:

Ти пил ли си АА ,щот ми говориш наизуст май
режима ти ,тренировките ти ,дрън дрън че пляс...
Тренирам вече 5 години ,остава тва да не знам,стигнал съм ниво да ме питат на кви стероиди съм( а такива не съм ползвал никога )
тва малко или много  говори че съм постигнал резултати ...
Купувам си само от “скъпите” добавки,експериментирам с нови формули,потроших цифрата пари и накрая като споделя в форума
опита си с даден суплимент излиза че “плюя,дисреспектвам вносители,съботирам цели компании”Еми не ме .... кво си мислите
на черното не казвам бяло.

karlo , що не пуснеш един дневник и снимки ?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1