Какви трениращи преобладават във вашата фитнес зала ?

15.08.08
16:22

според мен пича е имал в предвид кой от типовете НЕсериозно трениращи се среща най-често :)

FZ

15.08.08
17:06

МОЛЯ , някой от администраторите , темата да бъде изтрита !!!

МОЛЯ , някой от администраторите , темата да бъде изтрита !!!

На модераторите не се ли разрешава ;)

Добре, явно пак ще е добре да преведа собственото си мнение... Изкажи тезата на тая тема. Какво искаш да разбереш. Какво смяташ. Защо точно питаш.

Защото за мен тая тема не е проучване, както е нормално с анкетите, а си проверяваш някаква теза.
Иначе... звучи кофти. Все едно всичко, що тренира по залите е юруспия... Еми то хубуу ама знайш тъпите мнения за нас. Имаше си хас ся и ние да почнем да се хулим и къде отива работата...
Поздрави!

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 15.08.08 18:01.

15.08.08
21:36

И защо винаги накрая пишете поздрави :lol:
Да си призная обаче, много от трениращите които изказаха мнение ,неосъзнато дразнят други присъстващи в залата. Не знам за вас ,ама да се оглеждаш постоянно в огледалото гол до кръста  и да стягаш небрежно през цялата тренировка си е повече от дразнещо за мен. Или да тренират или да си ходят в тях на огледалото да се кефят докато са напомпени!

15.08.08
21:53

Щото сме възпитани железарчета. :-P :D
Аз и така правя, само дето огледалата са кът у нас :D
Последния път, когато бях в зала, имаше почти от всичко изброено.
Нямам нерви да пътувам донякъде си и после да се гъчкаме и да се понасяме, затова и тренирам вкъщи. По-нататък, като продъня пода, сигурно ще се наложи да тръгна по залите, ама дотогава има време. :)

21.08.08
07:00

Мисля, че в залата в която тренирам има и от тези групи, но все пак са единици. В залата преобладават сериизни момчета, които знаят какво точно търсят!

21.08.08
12:23

Много негативизъм струи от тази анкета!
—>Трениращи които се правят на по-яки отколкото са на практика - такива често се срещат, аз също съм се изсилвал преди време...
—>Хора които са дошли в залата не за да тренират а за да се наприказват - а зсамият обичам да си беседвам с колегите, трениращи около мен;
—>Хора които излъчват страхотна миризма която се дължи на не прани тренировъчнекипи , не се къпят - не е задължително по-изразената телесна миризма да е в следствие на непрани екипи, все пак не сме в парфюмерия!
—>Хора на които им е скучно и си търсят забавление в залата . Най-често ти слагат повече тежест на щангата и гледат сеир - такива не съм срещал никога;
—>Трениращи с по-големи тежести , които обичат да хвърлят и пускат от високо уредите , с които вдигат - ДА, това е напълно нормално примерно да пуснеш дъмбела след тежка серия за бицепс от полулег...
—>Хора които ядът във фитнес залата веднага след тренировка и ли преди тренировка седнали върху някоя лежанка - такива никога не съм виждал, просто няма смисъл да се яде непосредствено преди или след тренирвката.
—>Хора които идвата въвъ залата и тренират с часове само за да свалят трениращите дами - срещал съм такива, които биха искали да бъдат забелязани от дамите, но това да е целта на тренировката им - никога.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 21.08.08 12:24.

А преобладават ли някъде примерно:
- Хора, които гледат от високо всички останали и им търсят кусури, все едно че те са големата работа, а всъщност и те самите често са повод за насмешка. При това оправдан.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1