Какви трениращи преобладават във вашата фитнес зала ?

FZ

14.08.08
13:03

Е ви е сте ........ ?

Темата беше редактирана от FZKTWGS на 14.08.08 13:15.

Защо всички изброени варианти са негативни? В моя случай - нито едно от горепосочените.

FZ

14.08.08
13:21

казано от MI5 на 14.08.08, 13:18:

В моя случай - нито едно от горепосочените.

А какъв е твоят случай ?

BU

14.08.08
13:22

И при мен нито едно...

FZ

14.08.08
13:24

казано от DeadManWalking на 14.08.08, 13:22:

И при мен нито едно...

А е пък вие двамката ще  кажете че тренирате  с  перфектните фитнес маниаци  :)И в залата в която тренирате всички сте отличници

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 14.08.08 13:26.

BU

14.08.08
13:28

В залата,която посещавам, всички си мълчат и си тренират...Ако някой се познават помежду си има разговори,но са малки и се извършват по време на тренировката.Нищо натрапчиво,някой път интересно...има доста хора,големи 35-годишни...20-30 годишни..но малки,като мен почти няма..всъщност още не съм виждал.Може би просто аз тренирам много късно там. :)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 14.08.08 13:44.

ГН

14.08.08
13:48

Единстветно се сещам за хвърлящи тежестите. Аз крещя но хвърлям само в краен случай :)

14.08.08
18:33

МИРИЗЛИВЦИИИИИИИИИИИ!!!!!!!

14.08.08
18:48

В залата където ходя в момента в Бургас има толкова малко и еднакви хора,че на никого не му пука вече кой мирише ,кой яде,кой пърди,кой мутрее..
Вижте в София имаше в залата където ходех всякакви- успели батки на по 28-30 години с наистина стабилни телосложения,момчета трениращи за удоволствие със страшни пропорции,разни измисляри дето идваха само за да си показват рег-топовете или анцузите адидас по 200лв..

В София като цяло спортът не е толкова разпространен,но измежду малкото които са се хванали има наистина наляти пишлимета и в същото време държащи се супер естествено и трениращи както си му е реда..

14.08.08
19:01

Има ги всякакви,но проблеми не съм имал с нито един.Хвърлят,викат,но не ми прави впечатление особено.
Иначе аз самият ям в залата,след тренировка в саблекалнята ръфам 2 банана :Д е в повечето случеи съм сам,но и да влезе някой не се смущавам :)

14.08.08
19:52

В моята фитнес зала идват нормални хора, има разбира се отделни ндивиди които бая си приказват, някои пък мерят кой дига повече... Но нито едно не посочих!

14.08.08
19:59

затова е най добре да се оборудваш и да си тренираш у дома ! :lol:

14.08.08
23:58

Гласувах за приказването макарче немоа определя кои са повече. Сякви ги има ...

DI

15.08.08
00:33

Аз си имам моя homemade зала и тъй като трениращият съм само аз
Отговор 1 :)

Доста негативна анкета... Повечето в моята зала са хора които отбират от спорта и го правят с желание и постоянство, но просто не са запознати със храненето. Малък е процента на тези които не знаят какво правят в залата.

15.08.08
08:57

Нито едно.
Трениращите си се занимават със своето. Повечето (като мен) са си забили слушалките на плеъра и не се оглеждат особено какво става с другите.
Има 1 субект, дето обича да реве, като се набира, ама той е някакво забавно изключение.

То и моята цел за посещение на фитнеса не се връзва с описанията ти.

Към автора: ако за теб това са единствените варианти, самият ти защо ходиш в залата?

FZ

15.08.08
09:28

казано от Грахче на 15.08.08, 08:57:

Към автора: ако за теб това са единствените варианти, самият ти защо ходиш в залата?

Аз ли защо ходя , веднага ще ти кажа защо ходя аз , ходя за да тренирам сериозно , но наистина сериозно , да поддържам формата си смея да кажа на едно доста високо и добро ниво .Ходя в залата да тренирам а не да се забавлявам и да завързвам социални контакти и прочие . Не обичам празните приказки по време на тренировка  във фитнес залата !

PR

15.08.08
09:40

казано от FZKTWGS на 15.08.08, 09:28:

Аз ли защо ходя , веднага ще ти кажа защо ходя аз , ходя за да тренирам сериозно , но наистина сериозно , да поддържам формата си смея да кажа на едно доста високо и добро ниво .Ходя в залата да тренирам а не да се забавлявам и да завързвам социални контакти и прочие . Не обичам празните приказки по време на тренировка  във фитнес залата !

Мисля 4е имаше предвид защо ходиш точно в тази зала която явно не ти допада като обстановка.

Аз пък не мога да ходя в една зала с години и да гледам на хората там като на поредните непознати, които са в едно помещение с мен. Тренировката е хиляди пъти по-приятна, когато съм с приятели,а “по-приятна” не значи “по-лоша”, така че не виждам защо трябва да разделям удоволствието от “работата”. В интерес на истината няма по-приятно нещо от това да отидеш вечер на фитнес и да се откъснеш за час,час и половината от всичките проблеми през деня (или изминалите дни),да се срещнеш с приятели и едновременно с това да изразходиш негативната си енергия.

15.08.08
10:17

казано от MI5 на 15.08.08, 10:13:

Аз пък не мога да ходя в една зала с години и да гледам на хората там като на поредните непознати, които са в едно помещение с мен. Тренировката е хиляди пъти по-приятна, когато съм с приятели,а “по-приятна” не значи “по-лоша”, така че не виждам защо трябва да разделям удоволствието от “работата”. В интерес на истината няма по-приятно нещо от това да отидеш вечер на фитнес и да се откъснеш за час,час и половината от всичките проблеми през деня (или изминалите дни),да се срещнеш с приятели и едновременно с това да изразходиш негативната си енергия.

Напълно те подкрепям. Даже е доказано след тренировка се отделя хормона на щастието. Аз тренирам защото след нея се чувствам добре. За съжаление  в България до някъде се прави или с идеята “да се научим да се бием” или пък “защото искаме да сме като тези по плакатите”. Тук нещата не се разграничават идеята на спорта е много добра - развива воля, спокойствие, физика !

Мнението беше редактирано от tonu на 15.08.08 10:19.

FZ

15.08.08
11:33

казано от ProGymnasium на 15.08.08, 09:40:

казано от FZKTWGS на 15.08.08, 09:28:

Мисля 4е имаше предвид защо ходиш точно в тази зала която явно не ти допада като обстановка.

За фитнес залата в която тренирам не мога да кажа нищо лошо .Е има няколко недостатъка, но те не са много сериозни и за сега не им обръщаме  внимание . Това е най-добрата зала в моя град , зала в която преобладават сериозните фитнес и бодибилдинг маниаци
Фитнес зала с доказано име !
Пуснах анкетата защото ми е интересно да видя ,кои от горепосочените видове трениращи по фитнес залите из страната преобладават най-много .

15.08.08
12:19

Ако искаш наистина ‘тип’ трениращи, разшири анкетата. По-горе са ти го писали: дал си само негативни примери, а досега честно казано не видях някой да каза, че въпросите отговарят на неговата тренировка.
Всъщност затова и те питах ти към кой от отговорите би причислил своите тренировки. Явно и ти твърдиш, че не можеш да ги вместиш там :)

Та, по повод на досадниците - на мен най-много ме е дразнело дудненето на един от треньорите в залата. Явно на човекът просто му е скучно, но на мен лични не ми е приятно да ме занимават - а още повече да ми задават въпроси и очакват да говоря докато тичам (е, тва ми е лУеко абсурдно даже). Та затова забивам слушалките в ушите и все едно го няма. След 10 минути безцелно дуднене се отказва сам.

FZ

15.08.08
12:33

казано от Грахче на 15.08.08, 12:19:

Ако искаш наистина ‘тип’ трениращи, разшири анкетата. По-горе са ти го писали: дал си само негативни примери, а досега честно казано не видях някой да каза, че въпросите отговарят на неговата тренировка.
Всъщност затова и те питах ти към кой от отговорите би причислил своите тренировки. Явно и ти твърдиш, че не можеш да ги вместиш там :)

Мога да ти кажа според мен какви трениращи преобладават във фитнес залите, според мен преобладават трениращи,  които се правят на по- яки отколкото са на практика и анкета за сега доказва че съм прав .

казано от Грахче на 15.08.08, 12:19:

Та, по повод на досадниците - на мен най-много ме е дразнело дудненето на един от треньорите в залата. Явно на човекът просто му е скучно, но на мен лични не ми е приятно да ме занимават - а още повече да ми задават въпроси и очакват да говоря докато тичам (е, тва ми е лУеко абсурдно даже). Та затова забивам слушалките в ушите и все едно го няма. След 10 минути безцелно дуднене се отказва сам.

Грахче,  мисля че твоя случай спада към групата на хората които са дошли в залата не  за да тренират а за да се наприказват

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 15.08.08 12:38.

15.08.08
12:48

Виж сега, трябва да ти е пределно ясно, че щом това е обществена зала, няма начин да няма и идиоти.
Анкетата е прекалено еднопосочна, за да може да се считат резултатите й са особено достоверни. Все едно да кажеш: моркови, зеле и краставици. Кой плод от тези предпочитате? Малко образно такова...

Като не искаш таквиз субекти, дет те дразнят - направи си зала у дома. ;)

FZ

15.08.08
13:14

казано от Грахче на 15.08.08, 12:48:

Виж сега, трябва да ти е пределно ясно, че щом това е обществена зала, няма начин да няма и идиоти.
Анкетата е прекалено еднопосочна, за да може да се считат резултатите й са особено достоверни. Все едно да кажеш: моркови, зеле и краставици. Кой плод от тези предпочитате? Малко образно такова...

Като не искаш таквиз субекти, дет те дразнят - направи си зала у дома. ;)

Благодаря за  препоръката и затова  че ми разясни някой неща . :)

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 15.08.08 13:15.

15.08.08
13:46

В моята зала идват няколко про-та, доста надъхващо е да ги гледаш как тренират и да тренираш през това време. Иначе има всякакви хора. Снощи един обясняваше как креатина не задържа вода в тялото, а това било креатинин дето задържало водата. :D

Ае верно, биг пичага, па си налял тема за размисъл.
Що е то “хора, дето се правят на по - яки отколкото са”.
ТУка да не сме лицензирани оценители?
Аз съм абсолютно убеден, че в очите на много хора и ти изглеждаш така - и даже в очите на някои може и да е с право...

И наистина, като прочетох темата, останах с впечатлението, че в тази твоята зала тренират горепосочените в акетата индивиди и ти :)
Щура ти е малко анкетата. По скоро да беше почнал да обсъждаш направо каквото те дразни...

FZ

15.08.08
14:40

казано от D3BEP на 15.08.08, 14:18:

Ае верно, биг пичага, па си налял тема за размисъл.
Що е то “хора, дето се правят на по - яки отколкото са”.
ТУка да не сме лицензирани оценители?

Аз съм абсолютно убеден, че в очите на много хора и ти изглеждаш така - и даже в очите на някои може и да е с право...

И наистина, като прочетох темата, останах с впечатлението, че в тази твоята зала тренират горепосочените в акетата индивиди и ти :)
Щура ти е малко анкетата. По скоро да беше почнал да обсъждаш направо каквото те дразни...

Охооооо Стефчо здравей  бях се притеснил че закъсняваш с включването по темата  ;-)

Радвам се че темата ми  ти харесва
Според теб нормално ли е 15-16 г . 60 кг. да вдига на лежанката с триста зора 130 кг.само за да се прави на силен пред своите приятели и другите трениращи в залата  ?
Не си споделил в твоята зала какви тренират ?
Не пропусна случая да ми направиш критика ? :) Мерси

Поздрави !

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 15.08.08 14:46.

Ми 130 на 60 кг при 15-16 годишен си е чист републикански шампион ве, най - много второ място...
Ти колко искаш да вдига?

15.08.08
15:07

Мене не ми пука кой колко вдига, кой как вдига, кой с чийтинг, кой чисто. Дразни ме обаче като зяпат. Сега ще кажете - идва им да извикат. ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. Разбирам да пръхти, да диша тежко - да, ама що трябва да зяпа бе мамка му. И което най-дразни е като  тръгнат с походка на пуяк като че ли залата е тяхна. И тез ръчички не могат ли да си ги държат до тялото, парят ли им, че ги разперват толко на страни... Маймунки мръсни !

15.08.08
15:59

Нито едно от посочените в анкетата. Срещат се индивиди, представители на повечето типове,изброени по-горе, но като цяло преобладават сериозно трениращите.

От темата лъха прекален негативизъм.

15.08.08
16:22

според мен пича е имал в предвид кой от типовете НЕсериозно трениращи се среща най-често :)

FZ

15.08.08
17:06

МОЛЯ , някой от администраторите , темата да бъде изтрита !!!

МОЛЯ , някой от администраторите , темата да бъде изтрита !!!

На модераторите не се ли разрешава ;)

Добре, явно пак ще е добре да преведа собственото си мнение... Изкажи тезата на тая тема. Какво искаш да разбереш. Какво смяташ. Защо точно питаш.

Защото за мен тая тема не е проучване, както е нормално с анкетите, а си проверяваш някаква теза.
Иначе... звучи кофти. Все едно всичко, що тренира по залите е юруспия... Еми то хубуу ама знайш тъпите мнения за нас. Имаше си хас ся и ние да почнем да се хулим и къде отива работата...
Поздрави!

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 15.08.08 18:01.

15.08.08
21:36

И защо винаги накрая пишете поздрави :lol:
Да си призная обаче, много от трениращите които изказаха мнение ,неосъзнато дразнят други присъстващи в залата. Не знам за вас ,ама да се оглеждаш постоянно в огледалото гол до кръста  и да стягаш небрежно през цялата тренировка си е повече от дразнещо за мен. Или да тренират или да си ходят в тях на огледалото да се кефят докато са напомпени!

15.08.08
21:53

Щото сме възпитани железарчета. :-P :D
Аз и така правя, само дето огледалата са кът у нас :D
Последния път, когато бях в зала, имаше почти от всичко изброено.
Нямам нерви да пътувам донякъде си и после да се гъчкаме и да се понасяме, затова и тренирам вкъщи. По-нататък, като продъня пода, сигурно ще се наложи да тръгна по залите, ама дотогава има време. :)

21.08.08
07:00

Мисля, че в залата в която тренирам има и от тези групи, но все пак са единици. В залата преобладават сериизни момчета, които знаят какво точно търсят!

21.08.08
12:23

Много негативизъм струи от тази анкета!
—>Трениращи които се правят на по-яки отколкото са на практика - такива често се срещат, аз също съм се изсилвал преди време...
—>Хора които са дошли в залата не за да тренират а за да се наприказват - а зсамият обичам да си беседвам с колегите, трениращи около мен;
—>Хора които излъчват страхотна миризма която се дължи на не прани тренировъчнекипи , не се къпят - не е задължително по-изразената телесна миризма да е в следствие на непрани екипи, все пак не сме в парфюмерия!
—>Хора на които им е скучно и си търсят забавление в залата . Най-често ти слагат повече тежест на щангата и гледат сеир - такива не съм срещал никога;
—>Трениращи с по-големи тежести , които обичат да хвърлят и пускат от високо уредите , с които вдигат - ДА, това е напълно нормално примерно да пуснеш дъмбела след тежка серия за бицепс от полулег...
—>Хора които ядът във фитнес залата веднага след тренировка и ли преди тренировка седнали върху някоя лежанка - такива никога не съм виждал, просто няма смисъл да се яде непосредствено преди или след тренирвката.
—>Хора които идвата въвъ залата и тренират с часове само за да свалят трениращите дами - срещал съм такива, които биха искали да бъдат забелязани от дамите, но това да е целта на тренировката им - никога.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 21.08.08 12:24.

А преобладават ли някъде примерно:
- Хора, които гледат от високо всички останали и им търсят кусури, все едно че те са големата работа, а всъщност и те самите често са повод за насмешка. При това оправдан.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1