Креатин до 30-35лв

18.08.08
20:28

Момчето тренираше от скоро и не виждам никакъв проблем за месец да качи 2 санта при положения че се хранеше правилно!

казано от FZKTWGS на 18.08.08, 11:40:

казано от Иван В. Станков на 16.08.08, 13:54:

казано от silabg.com на 16.08.08, 08:42:

казано от Валентин Иванов на 16.08.08, 07:58:

казано от Vasko на 15.08.08, 18:00:

Creatin ethyl ester - Power Food сега го ползвам, още съм в началото но ме напомпва и имам доста добри впечатления. Препоръча ми го един приятел, който след 1 опаковка (100 гр. 17 лева) качи 2 см на ръката (аз му я мерих) :)

Божееее!!!:)))) 2см след 100гр креатин за 17лв!? Представяш ли си ако имаше пари за два, а?:)

ХАхахахахахахаха... леле то това креатина си е сериозна работа... по тази логика аз до сега да съм забил 70+ см ръка... а представяте ли си, ако се комбинира с нещо още по хард, като например Глутамин... Пайййййййййй сееееееееее... ;)

Не разбирам каква е иронията в тези ви постове и въобще нужна ли е в подобна тема? За разлика от КРЕАТИН-ЕТИЛ-ЕСТЕР-МАЛАТ, обикновения креатин етил естер действа 5 пъти по-добре.

Освен това не виждам проблем да е качил 2 см, особено ако тялото му е такъв тип, че да дръпва бързичко. Вальо, я кажи какво стана с кръвните тестове (:?

Не е невъзможно ако човека се е хранил качествено  и е  тренирал добре може и да е качил 2 см . , що да е невъзможно ? Възможно  е !

Съгласен съм че е напълно възможно, особенно като се оводни, но тогава тези резултати не биха се дължали на креатина както Васко ги описва, а на много други неща но не и на креатина.Много хора взимайки добавки бидейки на строга диета и на специален режим си мислят че добавките ги изстрелват космическо, а основата си е в храната.Все едно ако утре спра да ям боклуци и пия проетеин в следствие на което сваля 10 кг за месец което също не е невъзможно, да извадя изводи че този протеин е свръх топящ мазнините.

DE

19.08.08
07:26

По темата - Pure Creatine на Weider 400гр. - 32 лв. -> http://weider.bg/producti,86,2.html
Извън темата - аз лично на 5-6 пъти вече забелязвам как Васко реди бисери.. ноо върха на сладоледа беше в темата за хардкор добавките.. със неговите стероиди :)

Мнението беше редактирано от death на 19.08.08 07:28.

19.08.08
07:45

Този креатин на Уейдер е доста добър...Пробвал съм го,няма да съжеляваш :) Даже за 2 месеца без малко ще ти стигне опаковката :)
Абе,креатин да искаш,с лопата да ги ринеш... silabg.com виж там,всичко има :)

Мнението беше редактирано от Финдо на 19.08.08 08:01.

ИВ

19.08.08
09:15

Дали креатина е на Weider, Nutrim Biotech, ON, CN, Universal, на баба ми и на дядо ми няма значение. Суровината е една. Има значение дали производителя слага само креатин в опаковката.

19.08.08
15:06

Добре благодаря на тези които ми дадоха съвет. Решението ми е Уейдър(weider). Ще взема да напиша след 1-2 седмици дали съм доволен. Благодаря.

DE

19.08.08
19:09

казано от CKOTA на 19.08.08, 15:06:

Добре благодаря на тези които ми дадоха съвет. Решението ми е Уейдър(weider). Ще взема да напиша след 1-2 седмици дали съм доволен. Благодаря.

Ти след 1-2 седмици тепърва ще започваш да го усещаш..След месец, месец и малко, зависи колко време ще го пиеш, като го свършиш.. тогава си дай мнението.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1