15.08.08
17:56
Търся креатин в този ценови диапазон, тъй като установих, че за месец съм свалил още 3 килограма, което е много!!! 68 съм, това се дължи предполагам на тежката физическа работа и високите температури. Сметнах, чце именно креатинът ше е добавката, която ще ми помогне. На ден поемам около 200 грама протеин(не протеинова храна, а чистото от храната идва толкова горе долу) от месо, яйцаяйца, извара и ядки. Въглехидратите също са повече от достатъчно като наблягам на такива с по-нисък ГИ. Приемам и други идеиотносно суплементи, но пак в този ценови диапазон. Целта ми е да си върна 5те килограма и да смогвам физически.
Creatin ethyl ester - Power Food сега го ползвам, още съм в началото но ме напомпва и имам доста добри впечатления. Препоръча ми го един приятел, който след 1 опаковка (100 гр. 17 лева) качи 2 см на ръката (аз му я мерих) :)
@vasko Добре, благодаря за отговора, а можеш ли да ме насочиш къде в София мога да си го намеря. При мен едва ли на този етап ще има такъв резултат, при положение че не тренирам в момента, но поне да поддържам това което имам.
15.08.08
19:53
Аз съм ползвал стандартния монохидрат на Пауър фууд и мога да кажа че поне 15% сила придобих, да не кажа че и повече.
Ок но търсих в нета от къде мога да си закупя в рамките на София, но не намерих. Кажете магазин.
15.08.08
20:18
казано от CKOTA на 15.08.08, 20:11:
Ок но търсих в нета от къде мога да си закупя в рамките на София, но не намерих. Кажете магазин.
Като гледам от къде си, земи си го от магазина на Иван на Найчо Цанов 8, на ъгъла с линията на тролеите.
Напиши в търсачката на ББ тийм Power Food ще излезе една тема и там има доста магазини написани. Помня за фитнеса на крика само че са по-скъпи там!
16.08.08
06:31
Каква разфасовка търсиш защото има значение... Български или USA…??
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 16.08.08 06:31.
Разфасовката да е поне 150 грама, като си мисля зя някоя по-високотехнологична формула, а не монохидрат. Марката няма значение, смисъл да се побира в 30-35лева диапазона или малко по-малко. Все пак затова съм пуснал темата, за да ми препоръчате.
16.08.08
07:25
Избора ти е толкова голям, че просто не мога да ти опиша. В диапазона 300-350 грама има мн и БГ и US креатини на пазара. Няма да ти препоръчвам в открития форум за да не ме обвинят в пристрастие но наистина избора ти е огромен и то от все добри компании и цени... Парите които си си приготвил дори са малко над това което пазара предлага което е супер.. ;)
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 16.08.08 07:26.
16.08.08
07:58
казано от Vasko на 15.08.08, 18:00:
Creatin ethyl ester - Power Food сега го ползвам, още съм в началото но ме напомпва и имам доста добри впечатления. Препоръча ми го един приятел, който след 1 опаковка (100 гр. 17 лева) качи 2 см на ръката (аз му я мерих) :)
Божееее!!!:)))) 2см след 100гр креатин за 17лв!? Представяш ли си ако имаше пари за два, а?:)
16.08.08
08:42
казано от Валентин Иванов на 16.08.08, 07:58:
Божееее!!!:)))) 2см след 100гр креатин за 17лв!? Представяш ли си ако имаше пари за два, а?:)
ХАхахахахахахаха... леле то това креатина си е сериозна работа... по тази логика аз до сега да съм забил 70+ см ръка... а представяте ли си, ако се комбинира с нещо още по хард, като например Глутамин... Пайййййййййй сееееееееее... ;)
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 16.08.08 08:49.
16.08.08
13:54
казано от silabg.com на 16.08.08, 08:42:
ХАхахахахахахаха... леле то това креатина си е сериозна работа... по тази логика аз до сега да съм забил 70+ см ръка... а представяте ли си, ако се комбинира с нещо още по хард, като например Глутамин... Пайййййййййй сееееееееее... ;)
Не разбирам каква е иронията в тези ви постове и въобще нужна ли е в подобна тема? За разлика от КРЕАТИН-ЕТИЛ-ЕСТЕР-МАЛАТ, обикновения креатин етил естер действа 5 пъти по-добре.
Освен това не виждам проблем да е качил 2 см, особено ако тялото му е такъв тип, че да дръпва бързичко. Вальо, я кажи какво стана с кръвните тестове (:?
18.08.08
11:40
казано от Иван В. Станков на 16.08.08, 13:54:
Не разбирам каква е иронията в тези ви постове и въобще нужна ли е в подобна тема? За разлика от КРЕАТИН-ЕТИЛ-ЕСТЕР-МАЛАТ, обикновения креатин етил естер действа 5 пъти по-добре.
Освен това не виждам проблем да е качил 2 см, особено ако тялото му е такъв тип, че да дръпва бързичко. Вальо, я кажи какво стана с кръвните тестове (:?
Не е невъзможно ако човека се е хранил качествено и е тренирал добре може и да е качил 2 см . , що да е невъзможно ? Възможно е !
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 18.08.08 11:41.
Момчето тренираше от скоро и не виждам никакъв проблем за месец да качи 2 санта при положения че се хранеше правилно!
19.08.08
02:52
казано от FZKTWGS на 18.08.08, 11:40:
казано от Иван В. Станков на 16.08.08, 13:54:
Не е невъзможно ако човека се е хранил качествено и е тренирал добре може и да е качил 2 см . , що да е невъзможно ? Възможно е !
Съгласен съм че е напълно възможно, особенно като се оводни, но тогава тези резултати не биха се дължали на креатина както Васко ги описва, а на много други неща но не и на креатина.Много хора взимайки добавки бидейки на строга диета и на специален режим си мислят че добавките ги изстрелват космическо, а основата си е в храната.Все едно ако утре спра да ям боклуци и пия проетеин в следствие на което сваля 10 кг за месец което също не е невъзможно, да извадя изводи че този протеин е свръх топящ мазнините.
19.08.08
07:26
По темата - Pure Creatine на Weider 400гр. - 32 лв. -> http://weider.bg/producti,86,2.html
Извън темата - аз лично на 5-6 пъти вече забелязвам как Васко реди бисери.. ноо върха на сладоледа беше в темата за хардкор добавките.. със неговите стероиди :)
Мнението беше редактирано от death на 19.08.08 07:28.
Този креатин на Уейдер е доста добър...Пробвал съм го,няма да съжеляваш :) Даже за 2 месеца без малко ще ти стигне опаковката :)
Абе,креатин да искаш,с лопата да ги ринеш... silabg.com виж там,всичко има :)
Мнението беше редактирано от Финдо на 19.08.08 08:01.
19.08.08
09:15
Дали креатина е на Weider, Nutrim Biotech, ON, CN, Universal, на баба ми и на дядо ми няма значение. Суровината е една. Има значение дали производителя слага само креатин в опаковката.
Добре благодаря на тези които ми дадоха съвет. Решението ми е Уейдър(weider). Ще взема да напиша след 1-2 седмици дали съм доволен. Благодаря.
19.08.08
19:09
казано от CKOTA на 19.08.08, 15:06:
Добре благодаря на тези които ми дадоха съвет. Решението ми е Уейдър(weider). Ще взема да напиша след 1-2 седмици дали съм доволен. Благодаря.
Ти след 1-2 седмици тепърва ще започваш да го усещаш..След месец, месец и малко, зависи колко време ще го пиеш, като го свършиш.. тогава си дай мнението.