Здрасти, Боби!
Търся те аз по ICQ-то (видях ти дневника и викам си - “А! Боби!” :) ) и понеже и аз много се запалих и ми се щеше да си поприказваме. Нищо де, ще се засечем. :)
Иначе за м-стака, да може да се каже, че съм поизбързал, но мерака ми е голям. :\ Доста изчетох по форуми и сайтове за него и доста се поинтересувах преди да го купя, също така и разпитах някои познати за него. Реално като се замислиш, не се препоръчва на лица под 18 год. (като изключим това, че се пише от фирмите за “предотвратят” евентуални инциденти) , има си организми, които на тази възраст са си вече развити и такива, които все още не... Е, аз съм нито напълно развит, нито недоразвит, ако мога да се изкажа така. Т.е. дали ще съм на 18, или 17 в момента е все тая.
Другите две неща, които може би ще “спрат” ефекта му са: малкият стаж, който имам във фитнеса и това, че нивото ми на тестостерон ми е достатъчно високо, за да го усетя стака.
Но въпреки това, имаше доста добри отзиви за продукта и реших да го пробвам.
Ще взема едни снимки поне да кача, от доста време пиша в дневника, мерки нямам та поне едни снимчици да сложа, да не съм голословен съвсем. :)
Айде ще се радвам да си побъбрим по месинджъра, следя ти дневника с интерес (много навътре си с нещата определено, браво :) ).
Надявам се и на другите да им е поне малко интересно развитието на дневничето ми.
Ъхъ,хъм,хъм.Малките самоубийци с големи мераци.Чудесно и аз ще следя дневника ти с интерес какво става след химизацията на един тинейджър.Сега учениците гълтат химикалите като бонбони.След това са като дрогирани. :-)
Утре може би ще напиша малко по-подробно как се развиха тренировките ми в последно време, но бях обещал отдавна снимка, та вчера си направих една такава (доста позьорска, с много лошо качество, но все пак е нещо...) , малко ме срам да я пусна, но обещах. :D
http://img149.imageshack.us/my.php?image=drajko2205453ot6.jpg
Драго, няма от какво да се срамуваш! Добре си, особено в сравнение с връстниците си! Само не се отказвай, обемът и силата ще дойдат с времето!
ами като гледам добре се храниш но имам една забележка Стамина-та него вземаш както трябва.Сутрин не го вземаш на гладно а трябва :)
26.04.09
12:34
казано от Миро на 12.10.08, 19:00:
Ъхъ,хъм,хъм.Малките самоубийци с големи мераци.Чудесно и аз ще следя дневника ти с интерес какво става след химизацията на един тинейджър.Сега учениците гълтат химикалите като бонбони.След това са като дрогирани. :-)
К`ви химикали бе мен? К`ви 5 лева? Ти знаеш ли к`во въобще има в M-stak?
Господа, почистили сте дневника от прахта, която е събрал за половин година...
Не момчета (благодаря ти vlad-o за хубавия коментар) , но в един момент така се стекоха обстоятелствата, че не ми оставаше време да пиша във форума (а и не рядко да не мога да посещавам фитнеса) . Предстояха ми кандидат-студентски изпити, взех че се обвързах сериозно и така нататък...
Вече всичко е в релси, уча каквото искам (право), тренирам сериозно и обмислям слевдащия си цикъл. :) За времето, което не писах във форума доста неща минаха през организма ми... Имах моменти на спад и на възход. В мометна съм във втория етап. От един месец насам съм в много строг режим на НВД, или почти изцяло протеинова диета. Целта ми е да поизчистя останалите мазнинки по долната част на корема и като цяло да докарам повечко релеф. След празниците и януарската сесия започвам да вкарвам и въглехидратите за маса.
Ето ви и пример от диетата ми, която почти не се различава всеки ден:
Сутрин - протеинов шейк + банан (за сега съм спрял овесените ядки, или поне от време на време ги консумирам)
Преди тренировка: Л-карнитин, Л-глутамин
След тренировка: протеинов шейк + Л-глутамин
40-тина мин. след тренировката идва и обядът: 2 пилешки пържоли от филе и понякога си правя задушени зеленчуци.
Следобяд: протеинов шейк (в тренировъчни дни) и една лъжичка фъстъчено масло. Гледам да хапвам и супа по малко, за да раздвижи стомахчето. :)
Вечеря: 1-2 пил. пържоли от филе + салата. От време на време си позволявам и малко лютеница като добавка към месцето.
И преди лягане: 150-200 гр. извара.
През целия ден ми се събират около +/- 3л. вода.
Упражненията, които правя са с по 8 повторения в 3 серии.
Правя кардио като въртя на колелото HIIT . Много добре ми действа, съдейки по потта, която излиза. :) Лятото ще го правя със спринтове навън.
Посещавам фитнеса 5 пъти седмично.
За това време резултатите са видими, но има още леки корекции, които все още се мъча да направя, но всичко с времето. :)
Бях отишъл на 78/9 кг. сега съм 75 кг. за 1 месец.
Ще гледам да споделям по-често какво ново има около мен, току виж и някоя снимка се престраша ха. :)
Хайде по-здрави!
Мнението беше редактирано от sniperfan на 01.12.10 16:42.