Дневнкът на az100yan

Темата е заключена.
AZ

03.11.08
17:54

ами започвай де.Помисли си за “гео” реши дали и искаш да ходиш там и тръгвай.Ако започнеш да тренираш там ми прати едно ЛС или по-добре един пост в дневника ми,към колко часа тренираш,защото ми е мерак да се запознаем.

Ето още нещо за дневника ми:
Днес,обичайната ми тренировка по новата програма.Радвам се,че не съм включил корема в три дни засега,защото доста се напрягам.Днес не правих “молитвата на скрипец”,защото стана доста късно и нямаше време.Мисля да я включа в сряда,за да си наваксам.
Това е от мен засега.

AZ

05.11.08
18:13

ето малко да допълня дневничето:
днес обичйната тренировка за сряда-гръб+трицепс.
Вече набиренето ми си е ок.Правя си по толкова,колкото ми е писано.Обаче нещо левия ми лакът много пука като правя френско.Почетох за това във форума,но беше писано,че почти всеки има проблеми и то все с левия лакът като пукане,болка и т.н.
Този път пак не направих молитвата,не ми е по програма,но в понеделник не я правих,трябвашв днеска да я правя.Абе честно казано малко ме е срам да я правя,но в петък си започвам и това.Четох за нея доста хубави неща и ще я правя.
Относно тягата-да,добро е упражнението,уча се да го правя правилно и горе-долу успявам.Немога тази чупка точно същата да я направя,но ще я науча и нея.Следващия път трябва да помоля някое момче от фитнеса да ме види как я правя и да ми каже в кое греша.
Това е от мен.Коментирайте.

AZ

07.11.08
15:26

Днес-петък,пак обичайната ми тренировка.Вече се убеждавам,че за мен клекът е едно от най-добрите упражнения за крака-изцеди ме направо.Корема го тренирах доста днес,всичко се напомпа.
От няколко седмици си взимам бирена мая,ям доста белтъци и т.н.
Всичко си е на 6.Има вече ефект.

07.11.08
15:40

Защо те е срам да правиш молитва ? Клека Е най-доброто упражнение за крака.:)
Продължавай с тренировките и само напред!

AZ

18.11.08
17:58

ето от доста време не съм писал в дневника и реших малко да го попълня:
значи относно програмата ми се консултирах с треньора ми и той каза,че е доста добра,направи само някакви незначителни корекции:
каза ми да тренирам корем всяка серия до отказ.Започнах да го правя-и преди съм правил така,но сега проблема ми е ,че много бавно става всичко-чак към 50-тата преса се изморявам,започнах да ги правя с килограми допълнтелно,защото ми писна да седя по 20 мин. на уреда.
засега каза тягата да я заменя с хор. и горен скрипец,а нея да я упражнявам(техниката)-вече я научих почти.За рамо правя вече и дъмбел отпред.Това е общо взето-тренирам си,ефектът не липсва.Вече за около две-три седмици сериозни тренировки(имам в предви,че докато сменя програмата и-с тази новата са от около 2-3 седмици) и ограничения,доста ядене на протеини и т.н.(спазвам нещо подобно на режим,но не точно по граяфик) съм качил 2 килца-станах 65.
Това е от мен.Пишете.

29.12.08
12:38

Кой ти е треньор?И по какво е треньор?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1