08.11.08
10:17
казано от simon на 07.11.08, 13:33:
казано от FZKTWGS на 07.11.08, 09:52:
Аз като му чета мненията и имам чувството ,че тоя човек досега само с протеин е живял :)
Сигурен ли си че можеш да четеш? Прочете ли че сега за 1-ви път взимам протеин като добавка?
Абе май не ти е за първи път я виж к`во си писал !
казано от simon на 04.11.08, 18:58:
Та мисълта ми е мога ли да заменя месото с протеин: смесица от whey protein 66% и casein 33%. Протеина е изолат и хапвам от него доста. .
казано от simon на 05.11.08, 02:04:
Наистина този протеин е скапан но аз ям много от тези храни + прахче което има основните (или как се наричат) протеини. Наистина съм във дилема.
казано от simon на 05.11.08, 02:10:
Да не говорим че постоянно трябва да гледам часовника. Има и дни в които излизам в 8 и се прибирам в 5-6 без да имам възможност да ям почти. Тогава прахчетата са много добре. Цял ден ги пия - винаги имам с мене си и си глътвам по малко от време на време.
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 08.11.08 10:19.
Човече, ще ти отговоря вулгарно и индиректно на върпоса, а именно: Научи да се живееш балансирано, в противен случай прородата ще ти пре*бе много жестоко. И когато го усетиш може вече да е късно.
08.11.08
15:08
Не......... какво искаш да кажеш че си спал 3 часа на ден? Видях дори 2…. ама хайде това го пропускам. Нека да са 3. Сериозно ли? За колко продължителн период? Помагаш ли си с нещо да останеш буден? И как се чувстваш?
Еххх досега само балансирано съм живял ама има моменти в които се нарушава баланса и този момент е сега. Надявам се ще се балансирам скоро време - просто всичко сега ми е ново и не съм установил кога какво как и от къде. Затова питах - може ли докато улегна малко да живея на протеин на прах за да не загубя много маса. Аз че ще загубя маса ми е ясно и вече го виждам но поне да намаля процеса или да го спра напълно. Иначе тренирам като имам време, ям и готвя но понякога оставам без месо.
09.11.08
09:24
Оооо, това че поемаш само протеин на прах не ти гарантира поддържане на маса, даже напротив, гарантира ти, че ще загубиш, защото този “хранителен режим” не е пълноценен.
Проблема идва от ученето.. намали ученето, увеличи спането и яденето ;) аз ако учих толкова много нямаше да питам мога ли да живея на прах, а щях директно да създам такъв :D
Мнението беше редактирано от riddim на 18.11.08 09:22.
Яж колкото се може редовно + протеин и глутамин-той ти пази мусколите от разпад.
Недей се оставя без храна, пък ако ще и по цял ден да си навън. С тая липса на спане, ни прахче, ни посредствено хранене ще спре загубата на мускулна маса. За мене най-бързото решение за храна е млякото, както и плодовете. Но наистина най-доброто решение са сандвичи, направени деня преди това, а даже и салатки можеш да си правиш в кутии. Ако занемариш храненето сега, има опасност да ти стане навик. :)
Ако спреш да пишеш глупости по форумите може да намериш време за ядене. С тоя чуден режим скоро може да нямаш нужда от храна, а само от лекарства и системи! Тия работи се плащат.
Къде си бе Оксфорд.
Кажи вашите с какво се занимават...
Къде го намери това време да пишеш по 10 пъти дневно на тема във форума, а нямаш време да изядеш едно пиле.
Ти си доста странен тип, не се излагай. С тоя манталитет ме съмняваш много с твоя оксфорд.
12.12.08
12:32
Hahahh тая тема избива рибата просто :D Невьзможно е да живееш на прахчера бе да не си луд? Аз ако не хапна някво месо днеска ставам леко неадекватен и адски ядосан и раздразнителен. Па камоли да сядам да уча без да сьм се хранил, то просто няма смисьл! Имам един приятел дето и работи и учи едновременно и той като тебе по 3 часа спи и пак отива някьде по работа. Аз няма да издьржа така и 1 седмица сигурно. По добре да хода да си бачкам някьде за некви кинти без учене и да си имам време за спане и за ядене поне. 8 часа сьн с 3 пьти на ден истинска храна според мен е минимума за да живееш нормално и да се чувстваш в кондиция.
Еи да е*а аз ся се замислих колко протеин хакам :) .В същност хранителния ми режим е перфектен ,но имам по 30 гр вхеъ след сън преди и след трен. преди лягане иам казеин ...доста прахчета се сабират , но имам и здрава храна мн 1то ми ядене е 250 овес с вода + 6яйца(с 3те жълтъка само) 3,6,9 омега след 2 4аса вкарвам уеайа .. нз дали е добре ?В смисъл въпроса ми е мн ли е 4 пъти дневно в трен. дни да се вкарва протеин (та и гейнерче иам )