Хюмън дизайн и планиране-провеждане на тренировките

Прескочи до:

казано от Иван Шишманов на 20.10.09, 11:26:

Като ви чета направо ме е страх да го направя това нещо  :lol: , кой знае какъв ще ме изкара  :lol:

О, ще те изкара точно такъв какъвто си. или в случая на Владимир92- нищо няма да познае.

казано от Гошко на 20.10.09, 12:03:

Единственото , което разбрах от направения тест е , че съм генератор , другото не ми е ясно , особено нещата около картинката , разните кръгчета.. :)

ти си много отворен към света и той изключително много ти влиае. променливи си доста.

обаче като един генератор - нямаш проблем да се наспиваш(стига да си се уморил преди това). трябва да прочетеш от сайтовете дето пуснах за отворените и затворените центрове и за това как другите ти влиаят.

казано от Giovane на 20.10.09, 19:04:

Type: Projector
Profile: 2 / 4
Authority: Emotional - Solar Plexus

ти си прожектор като мен и момчетата по-горе. за теб се отнася всичко което съм написал, само дето се отнасят и нещата за Гошко - трябва да прочетеш за повечето центрове, понеже с толкова много бели неща много лесно се влиаеш от другите.

много си зависима от обстановката и от това къде и с кой си. много повече от мен и другите.

съжалявам за половинчатите отговори, но предвид че е 1:30, а аз утре ставам в 7…ето това е да си несакрален(негенераторски) тип - мога още сигурно 2-3 часа да пиша, без да разбера даже колко съм скапан.

казано от Емил Начев на 20.10.09, 23:47:

Колега, да намерим една книга по въпроса..
Много комерсиална ми се вижда системата, само зарибяват и продават книги.
Ни торент, ни rapidshare…. срамота, нищо for free не може да се намери, не е сладко така :lol:

че сайтове колкото щеш. разбирам че прожекторската ти гллава не се задоволява с толкова малко, но основните неща ги има супер безплатно.

П.П. повечето хубави безплатни неща са за слушане.

28.10.09
09:54

Стана ми интересно, ще съм много благодарен ако малко разясните - доста е объркващо.

Type : Manifesting Generator
Profile: 3 / 6
Not Self Theme: Frustration
Strategy: To Respond
Definition: Triple Split Definition
Incarnation Cross: Right Angle Cross of The Four Ways (44/24 | 33/19)

казано от inspect на 28.10.09, 09:54:

Стана ми интересно, ще съм много благодарен ако малко разясните - доста е объркващо.

ти нямаш нищо особено, освен това че си способен да залиташ по всякакви готини програми дето изглеждат добре на хартия и си много зависим от емоциите си. също така ти се ще да пропуснеш 1-2 стъпала и едно от нещата които трябва да научиш ее кои стъпала могат да се пропускат и кои не.

29.10.09
11:22

Цецо, благодаря за тълкуването. Доста вярни неща има в това. Наистина сега съм много въодушевен от StrongLifts 5x5, но и още не съм стигнал до големите тежести де :-)

31.10.09
18:11

Definition: Single Definition
Authority: Sacral
Incarnation Cross: Right Angle Cross of Eden (11/12 | 6/36)

Снимката

13.09.10
05:56

Може ли малко помощ за разчитане на моята диаграма  :)

Type:Generator
Profile:1 / 4
Definition:Split Definition
Inner Authority:Sacral
Strategy:To Respond
Not-Self Theme:Frustration
Incarnation Cross:Right Angle Cross of Service (18/17 | 52/58)

Мнението беше редактирано от abigale099 на 13.09.10 05:58.

ВН

26.09.10
21:47

Цецо, всичко много ще се зарадваме на една статийка и може и семинар. :)

Поздрави!

Владо

10.10.10
21:10

Your Rave Overview

Type:  Manifesting Generator  

View full size BodyGraph
Profile:  6 / 2
Definition:  Split Definition
Inner Authority:  Sacral
Not Self Theme:  Frustration
Strategy:  To Respond
Incarnation Cross:  Left Angle Cross of Dedication (23/43 | 30/29)

Може ли малко помощ?!? Найстина темата е страхотна и хюман дизайна е мн интересен. Всеки човек трябва да е наясна със себе си за да живее добре и пълноценно... Опознава се с всеки изминал ден, разбира какво още харесва и нехаресва,какво го кара да се усмихва и мръщи, но за да постигне това за което е тук (понеже аз смятам, че всеки има някаква задача) трябва да е възможно в най-голяма хармония с душата си... Трудно е да откриеш себе си, но още по трудно е да се приемеш такъв акъвто си и да заживееш в мир с себе си. Хюман дизайна е още една стъпка към опознаването и приемането на това което се крие в мен така, че бих била мн благодарна ако някой ми помогне с това предизвикателство като ми каже значението на числата и прочие... :))

12.06.11
15:01

Здравейте, преди малко разбрах за хюмън дизайн-а и ми стана доста интересно .. надявам се някой ще може да разчете моята графика :)

10.07.11
17:00

Type:  Generator
Profile:  3 / 5
Definition:  Single Definition
Inner Authority:  Sacral
Not Self Theme:  Frustration
Strategy:  To Respond
Incarnation Cross:  Right Angle Cross of Rulership (26/45 | 47/22)

Здравейте много бих се радвала ако някой ми поясни малко моята. Единствено разбрах че 3/5 било че се уча от грешките си. А другите неща какво показват?

http://www.jovianarchive.com/Content/Charts/628324716000000000_.png
Type: Projector Profile: 4 / 6 Definition: Single Definition
Inner Auhtority: Splenic Stratgey: Wait for the Invitation Theme: Bitterness
Incarnation Cross: Right Angle Cross of The Four Ways (19/33 | 44/24)
Здравейте..аз също много се заинтригувах от хюман дизайн, но не мога да намеря никаква подробна информация. Много ще се радвам, ако ми съдействате 
Предварително благодаря!

http://jovianarchive.com/
http://www.humandesignamerica.com/
http://humandesign.com/
http://humandesignsystem.com/

28.08.11
22:53

Това е интересно... утре ще почета по-задълбано темата и линковете...
Ето ми и снимката- нещо интересно?

да, интересен тип си. елА у фейсбук.

28.08.11
23:04

Там съм.

29.08.11
11:45

Ето го моя :) нищо не разбрах :D
http://i52.tinypic.com/33e3brp.png

не изслуша ли аудиото което ти дадоха заедно с чарта?

29.08.11
12:08

Ами този сайт не дава аудио @_@ Този http://www.humandesignamerica.com/

Мнението беше редактирано от Стенли на 29.08.11 12:10.

29.08.11
12:16

Първият има аудио- jovian дето е

29.08.11
12:21

Да обаче там въвеждам като час 2.20 през ноща, но в чарта ми изкарва Birth Date (UT): Dec 12 1991, 00:20

едит: оф много съм зле... сега сравних картите и 2те са еднакви. само не знам защо от единия сайт е друг часа

Мнението беше редактирано от Стенли на 29.08.11 12:30.

29.08.11
12:49

Доста интересно! Значи “мистичният мъж” (наричам го така защото има някакъв доста криипи глас) говори че “Projector”  имат добър ум и трябва да го развиват. Също, че са създадени да бъдат “ръководители/наставници”. Ако всъщност тези неща са верни, това означава, че моята може би ще осъществя мечтите си, стига да развивам тези качества. Другото, което се отнася за профила 3/5 е че са “черни овци” и “outsiders”. В интерес на истината на мен ми харесва да съм сам. Не обичам да бъда в шумни компании, не обичам да ходя по дискотеки и т.н. Дори когато излизам с приятели не ми е приятно когато сме страшно много хора. Друго нещо! Понеже майка ми ходи на астроложка, един ден ми отворили там моята карта и тя и казала, че ще имам проблеми с главата, но не знае от какво естество. И че ще се занимавам с някакъв бизнес и ще имам успехи в него. В аудиото се говореше точно за това и че ще ме е страх да не би да ми наранят репотацията. Тези неща имат ли общ характер? Астрологията и Хюман дизайна? Защото гледам, че в диаграмата има цифри със знаци, които ми приличат на астро знаци. Е аз лично бих участвал в експеримента. Иначе нещата, които написах така ли са?

29.08.11
12:50

Type: Manifestor
Profile: 2 / 4
Definition: Split Definition
Inner Auhtority: Emotional - Solar Plexus
Strategy: To Inform
Theme: Anger
Incarnation Cross: Right Angle Cross of Rulership (45/26 | 22/47)

Беше ми попадало това на един фестивал за личностно развитие. Адски много е и е дълбоко като тълкуване. Опитваха се тогава да ми обяснят как се “свързват” хората - колкото са по съвместими центровете и линиите между тях, толкова по-добре се разбират хората. Например някой като мене с “празна” глава е възможно да слуша някой с “пълна” глава. :D
Забавно е. Може да се приеме и като хороскопа във вестника. Който каквото си намери.

защото едното ти е сметнало Universal Time, което е сбор от часовата зона и лятното/зимното часово време.

29.08.11
12:59

значи всичко е точно :)

казано от Стели на 29.08.11, 12:49:

може би ще осъществя мечтите си, стига да развивам тези качества. Другото, което се отнася за профила 3/5 е че са “черни овци” и “outsiders”. В интерес на истината на мен ми харесва да съм сам. Не обичам да бъда в шумни компании, не обичам да ходя по дискотеки и т.н. Дори когато излизам с приятели не ми е приятно когато сме страшно много хора. Друго нещо! Понеже майка ми ходи на астроложка, един ден ми отворили там моята карта и тя и казала, че ще имам проблеми с главата, но не знае от какво естество. И че ще се занимавам с някакъв бизнес и ще имам успехи в него. В аудиото се говореше точно за това и че ще ме е страх да не би да ми наранят репотацията. Тези неща имат ли общ характер? Астрологията и Хюман дизайна? Защото гледам, че в диаграмата има цифри със знаци, които ми приличат на астро знаци. Е аз лично бих участвал в експеримента. Иначе нещата, които написах така ли са?

не, тук не говорим за мечтите ти :) ХД говори за предначертания ти път. ако слушкаш интуицията си, ще има хора които ще искат да ги направляваш(а не управляваш).
ХД най-просто обяснено комбинира И Дзин(китайската книга на промените), зодиите и чакрте или кабала(или и двете).

с главата не знам какво ще ти стане. идеята не е да ти кажем бъдещето, но или абстрактното ти мислене ще те вкара в някоя беля или ще вдигаш пудовки и ще се цапардосаш.

29.08.11
13:26

Мисълта за мечтите ми беше, че вероятно ако спазвам този път ще се сбъднат :) Иначе аз не искам да знам бъдещето, защото смятам че човек сам трябва да го разбере а не да му бъде разказвано. Живота е интересен, защото е непредсказуем. Поне аз така мисля. :) Иначе тези неща ми станаха доста интересни и бих им отделил време за да разбере какво да променя в себе си и как да се усъвършенстват.

Може ли някой да ми каже нещо повече за Split Definition и какви тренировки за подходящи за мен... ако може и още нещо за личността ми - четох из сайтове и форуми, но още малко информация няма да ми дойде излишна :)

“Type: Manifesting Generator
Profile: 3 / 5
Definition: Split Definition
Inner Auhtority: Emotional - Solar Plexus
Stratgey: To Respond
Theme: Frustration
Incarnation Cross: Right Angle Cross of The Sleeping Phoenix (55/59 | 34/20)”

Мнението беше редактирано от Virginiya Kostadinova на 17.11.12 02:11.

28.11.12
17:29

Привет!

С удоволствие бих чула записите за моят дизайн, но не се справям с английския... В постовете по-горе намерих инфо за Генератор, но изобщо не съм сигурна дали отговаря за мен, тъй като другите показатели са различни и всяка карта ми изглежда много индивидуална...
Бих искала да помоля за помощ ако е възможно.
Благодаря!

Type : Generator
Profile: 6 / 2
Definition: Single Definition
Inner Authority: Emotional - Solar Plexus
Incarnation Cross: Left Angle Cross of Spirit (59/55 | 16/09)

Мнението беше редактирано от Аляска на 28.11.12 17:41.

Манифесторите сме малко, ама прожектори има многооооооо :D

29.11.12
12:04

Това занимание ми идва твърде езотерично като концепция :) Може и да греша, но ми се струва, че с не по-малък успех можеш да си вадиш генерални заключения от формата на черепа да кажем. Всъщност Ломброзо така и е направил, и е имал немалко последователи, което не прави метода му меродавен  :)

Цветане, здравей!
Виждам те като доста компетентна личност относно хюмън дизайн. Какво ще кажеш за личност като мен : София се казвам, родена на 12.07.1985 в 13:31 (според астролога, секцио съм раждана иначе) в София. Ще се радвам да получа мнение от човек като теб, който е наясно с тази материя. Благодаря ти, :)

05.01.16
23:15

София, бих ти препоръчала книгата “ХЮМАН ДИЗАЙН - книга на понятията” на Ра Уру Ху и Линда Бънел.
В момента я чета и съм очарована от достъпно написаната информация в нея. Вярвам, че с нейна помощ лесно ще се справиш с разгадаването на картата ти.

Здравейте! Това ми се получи на мен. Може ли да ми разясните за какво става въпрос в моята графика?

Type: Manifesting Generator
Signature: Satisfaction
Not-Self Theme: Frustration
Inner Authority: Sacral Authority
Incarnation Cross: Left Angle Cross of Upheaval (18/17 | 39/38)
Profile: 5/1

http://cdn.jovianarchive.com/RaveChartGenerator.php?Time=628850241000000000

15.03.17
11:23

Ето това съм аз. Направих си експеримент с графики на приятели и познати ама друго такова шарено диване не намерих. Моля за малко помощ при разчитането, защото всичко, което прочетох ми казва, че съм сбъркана под 1% с четворна дефиниция, а и през целия си живот май съм действала като друг тип-манифестиращ генератор.

28.08.17
23:33

Здравейте! Аз съм някакво странно човече,  та моля някой то запознат от мен за помощ с разчитането на графиката ми.

29.08.17
10:34

казано от Диана Колева на 28.08.17, 23:33:

.......

Свързах точките и нещата не изглеждат добре

29.08.17
10:49

И сега, оказах се манифестор - хубаво ли е, лошо ли е? 🙂)))

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1