19.10.09
09:55
целева аудитория - хора на които им се експериментира. другитеще помоля да подминат темата.
от скоро се занимавам с human design, а още по-отскоро с използването на ХД в тренировките(за храненето - по-скоро не).
ето например какво аз съм разбрал за себе си:
- имам си извинение да съм мързелив.
- трябва да спазвам режим, независимо от моментното ми настроение - ако трябва да се яде - ще ям, ако трябва да се спи - ще спя.
- трябва пестеливо да си ползвам енергията
- склонен съм да прекалявам
- имам воля
- важно е да имам конкретен план, който да е изпълним и да се движа точно по него.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 27.09.10 10:14.
19.10.09
10:50
Хехе...казано-сторено ;-) Точно за 1 мин се зарибих по този Хюмън дизайн...и все повече започвам да се задълбавам...може би трябва да се пусне и линка към този Хюмън дизайн...
http://www.jovianarchive.com/Newcomers/Pages/Home.aspx
Значи, отидох на линка, попълних каквото искаше, излезе картинката, дадох си мейла и ми я пратиха, слушах няколко кратки мп3ки и дотам стигнах... какво изпускам? Казаха ми, че съм бил прожектор, и ми теглиха една :lol: Няма обяснения тия цифри по картинката какво значат, няма нищо.
А ме заинтригува, не вярвам особено на такива неща, но винаги са ми били любопитни. Така че, който му се занимава да ме светне (линкове за четене ще свършат работа), предварително благодаря.
19.10.09
21:07
И аз съм прожектор,но друго не разбрах. :D
ако смятате, че някой знае по-добре от самите вас какви сте зарибявайте се...
Хубаво, ама от къде на къде да помня часа и минутата на раждане? Беше отдавна, забравил съм :lol:
20.10.09
07:11
Я да видим :)
ти си емоционален и си способен да се влиеш много от настроението си и да правиш прибързани неща. комбинирано с това че нямаш интуиция която да ти казва че правиш глупости - не е добре да тренираш сам. гледай да има кой да те наглежда(дори да не те пази) за да не се пречукаш.
имаш тенденция да не харесваш да си под напрежение и да бързаш да завършиш нещата по-бързо че да ти се махнат от главата. трудните серии или ги чийтваш или спираш преди да си се напънал. тренировъчен партньор ще ти върши добра работа.
ти си от тия дето трябва да ядат като са глани и да спят чак като се уморят.
20.10.09
07:13
Хубаво, ама от къде на къде да помня часа и минутата на раждане? Беше отдавна, забравил съм :lol:
има 2 институции които се занимават с това - майка ти и ЕСГРАОН там където си роден. Есграон принципно трбява да отидеш до там и пак не е сигурно дали ще ти кажат, но пазят архив кой кога и колко е бил роден.
20.10.09
07:22
прожектор
И аз съм прожектор,но друго не разбрах. :D
Прожектор!
всичките прожектори накуп:)
http://www.humandesignnw.com/
http://www.humandesigncommunity.com/
http://www.geneticmatrix.com/
прожекторите са чудати птици. много зависят от средата си - или трябва да тренират в хардкор зала, или сами, но в комерсиалните зали нищо не става от тях.
имаме склонност да прекаляваме и да не си знаем мярката. дали ще са повече серии, дали ще са повече трнеировки. възстановяването често иде по-бавно. хубаво е да има режим за спане,трнеиране, ядене. често сте много способни да разберете къде някой бърка, обаче той да не иска вашия съвет и вие накрая да се ядосате и да му теглите една майна.
докато генераторите могат да си позволят по-честичко да стигат до отказ(ако това искат), то за другите типове е по-добре да го ползват пестеливо, за да не прецакат следващите си тренировки. също така доброто планиране е ключово. често прожекторите могат да тренират дори да се чустват не особено добре, докато генераторите ако не се чустват добре след загрявката, вероятно няма да им се получи добре трнеировката.
разбира се това дотук са само предположения и се надявам участниците в дискусията да споделят впечатления.
П.П. за прожекторите е нужно да изчетат и да изслушат всичко, докато генераторите могат да прочетат само тип,ауторити и центровете отгоре-отгоре.
20.10.09
07:24
НАЙ-ВАЖНОТО което пропуснах - наблюдавайте се.
никой не е казал “о,аз съм прожектор, значи не трябва да стигам до отказ.” по скоро наблюдавайте дали наистина има нещо такова.
20.10.09
08:13
Да видим.
[img=http://img87.imageshack.us/img87/5060/tihomilravechart.th.png]
Мнението беше редактирано от Питбула на 20.10.09 08:15.
20.10.09
08:19
Да видим.
[img=http://img87.imageshack.us/img87/5060/tihomilravechart.th.png]
ти си подобен на Владо - не трябва да трнеираш сам за да не направиш някоя глупост. за разлика от него обаче нямаш чак такъв проблем със завършването на сериите безда ги претупаш или чийтнеш.
;-) Здрасти, Цецо!
Любопитно ми е много :-) . Аз съм “манифестиращ генератор”. Хахахаха!
Type : Manifesting Generator
Profile: 5 / 1
Not Self Theme: Frustration
Strategy: To Respond
Definition: Single Definition
Authority: Sacral
Incarnation Cross: Left Angle Cross of Uncertainty (14/8 | 59/55)
За съжаление, не мога да изслушам обясненията от mp3-ките, защото съм в офиса и се предполага, че работя.
20.10.09
09:59
;-) Здрасти, Цецо!
Любопитно ми е много :-) . Аз съм “манифестиращ генератор”. Хахахаха!
Type : Manifesting Generator
Authority: Sacral
генераторите са като цяло тия дето трябва да се питат “да-не.”
изтренирах ли се днес достатъчно?
да направя ли още едно? ще мога ли да направя още едно?
те разбира се могат да прекаляват също като другите типове, но докато другите прекаляват защото не знаят кога са направили достатъчно, то гeнераторите имат много енергия която трябва да вложат в правилните неща. за това и докато не ти се доспи не трябва да лягаш. генераторите много добре понасят на кросфит :Р докато другите понякога прекаляват(от рода на - първата серия правя 50 кипа, втората вече правя по 13, и после правя едвам по 5).
при теб Викторе важна роля играе егото, и по-точно това че си способен да възприемеш егото на другите и да се опитваш да се докажеш. постоянно се опитваш да се докажеш. което не е лошо, стига да знаеш че е там и да знаеш че на някои неща не е нужно да се доказваш.
способен си от време на време силно да се емоционираш, но бързо ти минава. много се влиаеш от другите. ако се запиташ “това ли са моите емоции?” може по-бързо да ти ммине.
не обичаш да си под напрежение. я ми кажи - вдига ли ти се първо ГЗ на тягата?
1)прожекторите са чудати птици. много зависят от средата си - или трябва да тренират в хардкор зала, или сами, но в комерсиалните зали нищо не става от тях.
имаме склонност да прекаляваме и да не си знаем мярката. дали ще са повече серии, дали ще са повече трнеировки. възстановяването често иде по-бавно. хубаво е да има режим за спане,трнеиране, ядене. често сте много способни да разберете къде някой бърка, обаче той да не иска вашия съвет и вие накрая да се ядосате и да му теглите една майна.
2)докато генераторите могат да си позволят по-честичко да стигат до отказ(ако това искат), то за другите типове е по-добре да го ползват пестеливо, за да не прецакат следващите си тренировки. също така доброто планиране е ключово. често прожекторите могат да тренират дори да се чустват не особено добре, докато генераторите ако не се чустват добре след загрявката, вероятно няма да им се получи добре трнеировката.
1) Добре. 100% до тук. :)
2) За отказа не съм 100% сигурен, защото никога не ми се е случвало (но честно казано, подозирам че ще е така), другото също е така... може да се каже, че съм силно впечатлен.
Ще започна да чета по въпроса това-онова, но като за начало - Цецо, това инфо за всеки го вадиш от диаграмите ли?
Мойта нещо не ще да я качва (900х604 пиксела е, а има ограничение 800х600), така че я слагам в imageshack:
http://img10.imageshack.us/img10/6804/ivostefanovravechart.jpg
Type : Projector
Profile: 3 / 5
Not Self Theme: Bitterness
Strategy: Wait for the Invitation
Definition: Split Definition
Authority: Splenic
Incarnation Cross: Right Angle Cross of The Unexpected (31/41 | 27/28)
Мнението беше редактирано от G33K на 20.10.09 10:19.
Признавам си - подходих доста скептично, но любопитството ми не ме остави да подмина... Ето това е моят резултат:
Type : Manifestor
Profile: 6 / 2
Not Self Theme: Anger
Strategy: To Inform
Definition: Split Definition
Authority: Emotional - Solar Plexus
Incarnation Cross: Left Angle Cross of Education (12/11 | 25/46)
Много бих се радвал на лееко разтълкуване от автора на темата... :)
Мнението беше редактирано от Madman_ на 20.10.09 10:20.
...генераторите са като цяло тия дето трябва да се питат “да-не.”
изтренирах ли се днес достатъчно?
да направя ли още едно? ще мога ли да направя още едно?
Любопитно, любопитно... Само дето обикновено правя още едно повторение и чак тогава се питам! :lol:
...генераторите много добре понасят на кросфит :Р
Звучи прекрасно! Но въобще не беше така в началото... Правех го не защото ми се отдаваше, а точно обратното - защото ми беше адски трудно (и още ми е...).
при теб Викторе важна роля играе егото,... постоянно се опитваш да се докажеш...
Много вярно. Най-вече на себе си искам да се докажа. Ежедневно. Боря си демона...
способен си от време на време силно да се емоционираш, но бързо ти минава.
Де да минаваше бързо... Някой неща си ги нося с години. Много трудно забравям обиди, още по-трудно прощавам.
Че кой обича да е под напрежение? Не говоря за физическо такова. За съжаление, професията ми е точно такава - на моменти напрежение в големи дози.
За тягата - да, таза започва движението. Винаги е било така. Това проблем ли е?
20.10.09
10:21
Хаа, и от мен една диаграма.
Прочетох нещо за центровете и доколкото мога да изтълкувам, големия обем на тренирането не е за мен (и без това съм се насочил към low volume/high intensity), прекалено големия стрес от тренировка няма да ми е добър стимул (може би да не стигам до отказ, малко по-ниски тежести за сигурни повторения), като цяло да не претренирам. Вероятно ниско ниво на естествен тестостерон (което си подозирам)
Но нека Василев да каже ако има време :lol:
Type: Projector
Inner authority: Emotional - Solar Plexus
ами не точно.
и ти можеш да понесеш голям обем, но по-трудно ще се възстановиш от него.
при не-генераторските типове сънят е особено важен за възстановяването. и трябва да спят сами. например аз съм забелязал че винаги съм трнеирал когато съм бил без гадже. т.е. от няколко години тренирам и все по 2-3 месеца в годината. през останалото време съм скапан и не мога да трнеирам.
факт. когато спя с някой(някой на един метър от теб също се брои) (генератор) наоколо и сутрин едвам отлепям от кревата. трябва ми да полежа около половин-един час(понякога повече) че да се вдигна от кревата. в гимназията спях сам в стая и сутри винаги се будех преди часовника, свеж, ставах адски бодър. тогава ставах всеки ден по едно и също време, да. но после започнах да работя всеки ден от 7-8 и в продължение на година-две пак ставах по едно и също време...пребит. сега от известно време спя в другата стая и има сериозна разлика - сутрин ми отнема много по-малко време да се събудя и съм по-активен през деня. понеже знам че е трудно да се направи това - по-добре да регулираш умората която поемаш.
за теб(нас) трниеровъчната среда е много важна. или да е хардкор-здраво трнеираща или да си сам. в комерисални зали не се получават добре трнеировките.
при теб се вижда една постоянна емоционална вълна. постоянно емоциите ти определята как се чустваш и какво искаш да правиш. за това е важно като си избереш план и той днес ти се струва много готин, да видиш дали и утре и след 3-4 дена пак ще ти се струва много готин. да не се окаже че след 2 дена няма да ти се прави това.
другото което е - и ти като Виктор и предишните момчета с отворен root(най-долното квадратче) - не обичаш да си под напрежение. това разбира се зависи от емоциите ти много и от околните, но оставен на себе си - грайнденето не е твоята игра. например като клякаш и искаш по-бързо да се свърши тая работа и си способен да жертваш малко техника(ГЗ нагоре) за да се изправиш.
20.10.09
10:29
Ще започна да чета по въпроса това-онова, но като за начало - Цецо, това инфо за всеки го вадиш от диаграмите ли?
Мойта нещо не ще да я качва (900х604 пиксела е, а има ограничение 800х600), така че я слагам в imageshack:
http://img10.imageshack.us/img10/6804/ivostefanovravechart.jpg
Type : Projector
Profile: 3 / 5
Authority: Splenic
ами..най-общото е от типа, после гледам диаграмата и накрая - профила(в твоя случай само).
типовете са 4.
генератор, прожектор, рефлектор и манифестор. със съответно разпределение 70,20,1,8 процента от населението на земята.
за момента дискусията е малко хаотична, но като се съберат достатъчно хора които се интересуват предлагам да направим отделни теми за отделните особености - отделна тема за типа, за профила, за отделните центрове.
при теб Гийк - ти си профил 3/5. учиш чрез проба и грешка(всички които са 3 както и всичи които са 6 и са под 30 години). проба и грешка е твоята игра.
ето малко особеноси:
прожекторите винаги обвиняват себе ис накрая(сгорчивяват се) - да му ^*% ^&*^ колко съм тъп.
генераторите се фрустрират че не се получава - ама нали направих всичко както пишеше?
манифесторите се ядосват - да ви (&*^& &^&0&% нещастници.
рефлекторите се разочароват - ъм...това не е което очаквах.
20.10.09
10:34
емоциите ти определят как ще ти върви деня от началото.
особеност на манифесторитет - ако има върху кой да повлияеш се чустваш на мястото си. като си разпериш гърбината в съблекалнята и се кефиш. но понякога хората чустват това като пречкане, ти им се ядосваш и отива всичко на вятъра. трябва да се научиш да си малко по-търпелив(ако не си) и като искаш да ползваш някой уред да питаш хората дали го ползват. знам че ти се иска просто да идеш и да почнеш да си правиш серията. вероятно така ще се получи, но опитай да взаимодействаш с хората, за да няма кавги.
не тренирай сам :)
физическото напрежение не ти понася и грайнденето не е твоето нещо. ти си от тия дето нямат руут - погленди ммалко по-нагоре.
20.10.09
10:38
Tова че сакралното квадратче е отворено (репродуктивни органи) и въобще не е свързано с другите центрове? Има ли връзка с тестостерона :lol: ?
A за емоционалността - с годинките вече не ми влияе толкова, но все пак понякога положението ми изглежда много зле, а като оставя нещата да отлежат, после виждам че си е ок. Друг път наистина става нещо кофти, но на мен ми идва сила и енергия отнякъде си и съм на 6!
вероятно да. не винаги ти се прави секс. има дни в които не ти е до това. докато генераторите имат сексуална енергия която ако не използват се поболяват, то ти нямаш постоянна такава. което не значи че не ти се прави. О, прави ти се, ама понякога не ти е до това.
интересното е че си профил 6/3. тия които са 6ти профил след 30тата си година се променят много и стават други хора. на колко си?
в една от другите теми имаш въпрос “защо ни е това и как са се оправяли хората преди да знаят за ХД?”
как и ти - просто си се научил с опит че трябва да изчакаш да ти мине.
20.10.09
10:55
Звучи прекрасно! Но въобще не беше така в началото... Правех го не защото ми се отдаваше, а точно обратното - защото ми беше адски трудно (и още ми е...).
способен си от време на време силно да се емоционираш, но бързо ти минава.
Де да минаваше бързо... Някой неща си ги нося с години. Много трудно забравям обиди, още по-трудно прощавам.
Че кой обича да е под напрежение? Не говоря за физическо такова. За съжаление, професията ми е точно такава - на моменти напрежение в големи дози.
За тягата - да, таза започва движението. Винаги е било така. Това проблем ли е?
Генераторите трябва да си влагат енергията в нещо което е “тяхното нещо.” не казвам че кросфит ти е лесен. той никога не е лесен. обаче когато е “твоето нещо” и се чустваш супер добре да “копаеш,” т.е. да работиш.
не говорим че прощаваш лесно на хората. това е друго - просто моментното ти състояние лесно минава. някой те ядосва супер много и след 10 минути ти не си забравил, но това ти ядосване не ти пречи на деня.
хората с дефинирани емоции(оцветено им е най-дясното триъгълниче) като ги разстроиш/ядосаш и ги държи цял ден, понякога и повече. докато хората на които им е недефинирано(бяло) лесно се палят и лесно угасват.
не говорим че има някой който обича да е под напрежение. но например аз и моят приятел Сашо-Аксела не кривим тягата. не че сме идеални, но бихме предпочели да не се изкривим, всичко да е идеално, щангата колкото си ще бавно да тръгне. разбира се ако не се отлепи - нищо не се вдига. докато ти си по-склоонен да завършиш повторението, отколкото тия гадни 10 секунди да се пънеш и да не знаеш тая проклетия дали въобще ще се отлепи.
и не, не е голям проблем че ти се вдига първо ГЗ. проблем ще е ако ти се гъне кръста.
Authority: Emotional - Solar Plexusемоциите ти определят как ще ти върви деня от началото.
особеност на манифесторитет - ако има върху кой да повлияеш се чустваш на мястото си. като си разпериш гърбината в съблекалнята и се кефиш. но понякога хората чустват това като пречкане, ти им се ядосваш и отива всичко на вятъра. трябва да се научиш да си малко по-търпелив(ако не си) и като искаш да ползваш някой уред да питаш хората дали го ползват. знам че ти се иска просто да идеш и да почнеш да си правиш серията. вероятно така ще се получи, но опитай да взаимодействаш с хората, за да няма кавги.
не тренирай сам :)
физическото напрежение не ти понася и грайнденето не е твоето нещо. ти си от тия дето нямат руут - погленди ммалко по-нагоре.
За емоциите е така - но кой ли човек не се влияе от тях... ? :) Това за влиянието - като се замисля има доза истина, но по-скоро се старая да “повлияя” някой с положителни емоции, помощ и т.н., а не да се перча из съблекалните. Търпеливост - хмм... много непостоянна величина при мен - понякога съм супер търпелив, понякога искам всичко и сега! Тренирам сам в 99% от времето - добре ми е така.
Мерси за разтълкуването все пак! Най-интересно ми беше, че манифестор са едва 8% от населението... :) Скептика в мен си казва “К’ви са тия глупости сега... имаш работа за вършене!”, а “любопитната” и “завеяна” част от мен чете за хюман дизайн и си мисли за мацката от снощи... :D
20.10.09
10:57
Вече на 30 по паспорт, по акъл не съм сигурен :lol:
Може да има някаква грешка в диаграмата, защото да речем от 15 до 25 години (че и до наши дни), почти не си спомням за ден в който да не ми се е правило секс, дори и да съм бил с 40градуса температура и настинал. Но пък успехите в тази сфера са били само когато жената покаже интерес, когато аз инициирам-тц , не вързват. strategy - wait for the invitation, това май отговаря в случая
когато теб те “поканят.” т.е. ти дадат енергия, то вече нещата не са същите.
20.10.09
11:06
За емоциите е така - но кой ли човек не се влияе от тях... ? :) Това за влиянието - като се замисля има доза истина, но по-скоро се старая да “повлияя” някой с положителни емоции, помощ и т.н., а не да се перча из съблекалните. Търпеливост - хмм... много непостоянна величина при мен - понякога съм супер търпелив, понякога искам всичко и сега! Тренирам сам в 99% от времето - добре ми е така.
Мерси за разтълкуването все пак! Най-интересно ми беше, че манифестор са едва 8% от населението... :) Скептика в мен си казва “К’ви са тия глупости сега... имаш работа за вършене!”, а “любопитната” и “завеяна” част от мен чете за хюман дизайн и си мисли за мацката от снощи... :D
супер се получи!
кой ли не е така? ами половината от хората не са така! конкретен пример - мойта жена няма дефинирани емоции. сега е кисела, след 10 минути и е супер готино и вече е весела. ядосва се и след 15 минути нищо и няма и все едно не е било.
аз се ядосвам и цял ден се тюхкам. сутрин ставам с ГЗ нагоре и до края на деня може да съм все кисел.
а това със съблекалнята е само пример. въпроса е че твоята игра е да влиаеш на хората, как е твоят избор. някои раздават безплатни балони на децата. други взимат пистолет и отвличат хора. всеки си намира свой начин.
“да си сам в трнеировката” не значи да имаш трниеровъчен партньор, а да има някой наоколо. и пак това нищо не определя. предвид че ти си “с акъла си” е трудно да измислиш някоя глупсот от която дасе пречукаш.
важното тук е да разбереш и по-скоро всички да разберем че сме различни и другите може да не преживяват света както ние. Невена се чуди как мога по 1 час да не мога да се вдигна от кревата и да се събудя. аз и се чудя как може след 10 минути да и е друго настроението.
20.10.09
11:12
Аз си изтеглих някаква програма от сайта , валидна за 7 дни и като си направиш там диаграмата , отстрани на числата ти излизат разни качества - лидерство , адаптивност ,харизмаи т.н. Има и разни проценти и линии ,които не ги разбирам .
Интересното е ,че за всеки човек числата и съответно описаните качества са тотално различни - направих диаграми на няколко човека .
...
важното тук е да разбереш и по-скоро всички да разберем че сме различни и другите може да не преживяват света както ние. ...
Е тука си адски прав - ако не забравяме това, ще ни е мн по-лесно да се разбираме и отношенията ни с другите хора да вървят гладко. И за да не съм изцяло офтопик - как мислиш, типа към който спадам дали ще му понесе системата “Milk & Squat” ?
Така или иначе я почвам де - ама да включим и тренировките в темата...
20.10.09
11:21
Аз си изтеглих някаква програма от сайта , валидна за 7 дни и като си направиш там диаграмата , отстрани на числата ти излизат разни качества - лидерство , адаптивност ,харизмаи т.н. Има и разни проценти и линии ,които не ги разбирам .
Интересното е ,че за всеки човек числата и съответно описаните качества са тотално различни - направих диаграми на няколко човека .
отстрани числата и числата по диаграмата са различни гейтове, които активират различни неща по центровете. например аз имам гейта на забравянето - забравям почти всичко. някои имат гейта на “страха да загубиш контрол” и постоянно го имат, докато други могат да го имат само когато нещо им го активира(друг човек с тоя гейт или планети :Р )
процентите, линиите, цвета, тона и т.н. и аз не ги разбирам.
Мнението беше редактирано от Цветан Василев на 20.10.09 11:26.
20.10.09
11:23
И за да не съм изцяло офтопик - как мислиш, типа към който спадам дали ще му понесе системата “Milk & Squat” ?
Така или иначе я почвам де - ама да включим и тренировките в темата...
ще ти понесе ако:
- даваш си достатъчно време сам за да се възстановиш.
- внимаваш с егото си и не се презориш.
знай че дори някой ден като не ти се тренира а е планувано - викни някой да те пази или нещо такова и опитай. може и да не се получи, може и да стане.
...не говорим че прощаваш лесно на хората. това е друго - просто моментното ти състояние лесно минава. някой те ядосва супер много и след 10 минути ти не си забравил, но това ти ядосване не ти пречи на деня.
Тц... категорично не е така при мен. Не само, че не ми минава бързо, но може да ме държи с дни. Факт...
не говорим че има някой който обича да е под напрежение. но например аз и моят приятел Сашо-Аксела не кривим тягата. не че сме идеални, но бихме предпочели да не се изкривим, всичко да е идеално, щангата колкото си ще бавно да тръгне. разбира се ако не се отлепи - нищо не се вдига. докато ти си по-склоонен да завършиш повторението, отколкото тия гадни 10 секунди да се пънеш и да не знаеш тая проклетия дали въобще ще се отлепи.
и не, не е голям проблем че ти се вдига първо ГЗ. проблем ще е ако ти се гъне кръста.
Схванах. Ти държиш повече на начина/стила на изпълнение, в противен случай не харесваш постигнатото, докато аз държа на повече на резултата.
А за кръста при тягата - там всичко е наред, никакво изкривяване. Просто стил на изпълнение, предполагам, защото навремето правех основно римска (румънска...) тяга.
20.10.09
11:26
Като ви чета направо ме е страх да го направя това нещо :lol: , кой знае какъв ще ме изкара :lol:
- внимаваш с егото си и не се презориш.
Мдаа... май това може да е спънка. Ама съм твърдо решен да си подобря клека, така че... :)
знай че дори някой ден като не ти се тренира а е планувано - викни някой да те пази или нещо такова и опитай. може и да не се получи, може и да стане.
Дни в които не ми се тренира са рядкост за щастие... А иначе си е така - 3ти вариант няма. ;)
отстрани числата и числата по диаграмата са различни гейтове, които активират различни неща по центровете. например аз имам гейта на забравянето - забравям почти всичко. някои имат гейта на “страха да загубиш контрол” и постоянно го имат, докато други могат да го имат само когато нещо им го активира(друг човек с тоя гейт или планети :Р )
процентите, линиите, цвета, тона и т.н. и аз не ги разбирам.
А точно ето за тия неща и аз се чудех, ама по сайтовете които гледах досега не видях нищо по въпроса. Ти откъде взимаш инфо?
Иначе това за забравянето е много точно попадение, все повече се респектирам от тая система :lol: :P
Много интересно и зарибяващо... Искам инфооо, ама нямам време да се ровя сега, демн ит :)
Единственото , което разбрах от направения тест е , че съм генератор , другото не ми е ясно , особено нещата около картинката , разните кръгчета.. :)
Мнението беше редактирано от Гошко на 20.10.09 12:37.
20.10.09
12:18
Зарибявкаааа....и аз ще си постна снимката от теста и ще копирам какво каза Т. Василев за нея(предполагам,че нямаш против)
Няма дори и 1 нещо в описанието,което да е грешно относно моята личност...
‘’От опита ми с твоя тип - Прожектор - ти искаш да знаеш всичко. аз също съм прожектор. като цяло най-специфичните и най-общи за типа неща са фокуса и енергията.
фокусираш се много силно върху едно нещо. мултитаскинга не е твоята игра. можеш да си само с един човек, можеш да правиш само едно нещо по едно и също време. но как го правиш :) супер добре. винаги знаеш кога някой греши, винаги виждаш когато енергията не протича добре(не вървят нещата). обаче те не те слушат. ужасно е. ти знаеш какво трябва да направят, казваш им и те пак си знаят тяхното. супер се ядосваш, но накрая винаги обръщаш вината към себе си.
освен когато са те поканили. “абе можеш ли да ми кажеш как да направя тоя отчет и защо не се получава?” О,ДА! ти знаеш и супер много се енергизираш от това. много се радваш когато хората те забелязват и оценяват. това е твоята игра - да те забележат. не просто да отидеш и да им кажеш, а те да дойдат при теб.
твоята вътрешна инстанция е интуицията ти(далака). тя отговаря на въпроса “какво е това?”(какво,колко,къде и т.н.) и говори само веднъж(ще го усетиш като физически отговор, но изпуснеш ли го - няма втори път докато не се почви ситуацията).
ти трябва много да внимаваш с какви хора се обграждаш и да си безкомпромисна по този въпрос. а имаш много въпроси:
- какво трябва да докажа?
- какво трябва да измисля
- на кой въпрос да отговоря
- обича ли ме някой
- кой съм аз
способна си много силно да разбираш другите, да вникваш в истинската им същност, но едновременно с това си способна да се влияеш от тях и да губиш разликата между себе си и тях. това е играта на прожектора - да възприема другия, но когато не си фокусирана и не внимаваш за това много се влиаеш. например емоциите ти са много зависими от тези на другите. лесно се разтроиваш, лесно се радваш, и то се радваш силно.’‘
Мнението беше редактирано от Мила на 20.10.09 12:23.
Аз гледам да ям 2.5 / 3 часа.Огладнявам 1 час след ядене => това не е вярно :)
Никога не тренирам с чийтинг => грешно :)
Не правя тежки серии ? => правя суперсерии гръб+ гърди 2 пъти седмично :)
Спя когато ми се доспи => лягам си нарочно по-рано за да мога да си набавя достатъчно сън - пак грешно :)
Много рядко ми трябва тренировъчен партньор :) тука е горе доло вярно
:coolsmile:
Интересно е. Това са моите резултати:
Type: Projector
Profile: 2 / 4
Definition: Single Definition
Not Self Theme: Bitterness
Strategy: Wait for the Invitation
Incarnation Cross:
Right Angle Cross of The Unexpected (27/28 | 41/31)
Бих се радвал ако авторът ми дешифрира графиката :)
20.10.09
22:15
AAA, тая тема е прекалено зарибителна, имам да правя други неща, а чета за разни центрове, гейтове...
затворете я! и баннете сайтовете за human design!
аз си мислех да направим още 1-2 където отделно да обясним за типовете и за центровете как се отнасят...ама аз като един прожектор мога да играя само на играта за която има и други играчи.
20.10.09
22:17
А точно ето за тия неща и аз се чудех, ама по сайтовете които гледах досега не видях нищо по въпроса. Ти откъде взимаш инфо?
Иначе това за забравянето е много точно попадение, все повече се респектирам от тая система :lol: :P
инфо - от безплатните сайтове. тия 3те дето съм ги пуснал са най-общи и най-пълни май. има да речем още 1-2 за които не се сещам.
отделно на официлания сайт има много за слушане и малко за четене.
пък то и курс има. една приятелка изкара първо ниво и сега май на второ ще ходи. тя ми разказа що за птица съм аз.