Релеф на бедрата

27.02.05
01:55

Ами заради спринтовете. Получава се анаеробна работа (все едно правиш серии с висока интензивност за краката). Погледни и краката на лекоатлетите на 100 и на 400 метра. И ги сравни с краката на маратонците, дето бягат в умерено темпо продължително време ;) Ако бягаш, практикувай интервално бягане - редуваш спринтове с умерено темпо или ходене. Тази пролет мисля да пробвам нещо подобно (ако не ме домързи де ;) )

27.02.05
02:15

еми Петко на мен това ми е ясно ама всички тук са против бягането :)  това дето го каза исках да ми го каже някои от тези които са против бягането “щото много се сваля”:)  и спринтовете са си  бягане нали никои не е казал че трябва да бягаш по 5 км. ?!? иначе аз си  го практикувам това ама тичам на стадион 1 обиколка(400м) за загрявка после 150 м спринт  и  250 м савсем леко тичкане колкото да се вазстановя и после на ново и така като направя 4-5 спринта са предостатачни. ем за сега нищо не съм свалил....

28.02.05
23:57

Абе няма бедра няма ръце щом искаш релеф диета и бягане това е отговора

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1