Релеф на бедрата

2 от 2
2

Дата: 05.09.2004
От: София
27.02.2005, 03:55

Ами заради спринтовете. Получава се анаеробна работа (все едно правиш серии с висока интензивност за краката). Погледни и краката на лекоатлетите на 100 и на 400 метра. И ги сравни с краката на маратонците, дето бягат в умерено темпо продължително време wink Ако бягаш, практикувай интервално бягане - редуваш спринтове с умерено темпо или ходене. Тази пролет мисля да пробвам нещо подобно (ако не ме домързи де wink )

“No, I’m not on steroids…but thanks for asking”
“Do I look like I need your advice?”
“Да знаеш не е достатъчно. Трябва да ПРИЛАГАШ.”
“Да искаш не е достатъчно. Трябва да ПРАВИШ.”
„Ако човек откаже да приеме друго, освен най-доброто, обикновено го получава.“
Сайт (блог)
Видео

Дата: 30.09.2004
От: НяКъДе В МаТриЦаТА
27.02.2005, 04:15

еми Петко на мен това ми е ясно ама всички тук са против бягането smile  това дето го каза исках да ми го каже някои от тези които са против бягането “щото много се сваля”:)  и спринтовете са си  бягане нали никои не е казал че трябва да бягаш по 5 км. ?!? иначе аз си  го практикувам това ама тичам на стадион 1 обиколка(400м) за загрявка после 150 м спринт  и  250 м савсем леко тичкане колкото да се вазстановя и после на ново и така като направя 4-5 спринта са предостатачни. ем за сега нищо не съм свалил....

Съединението |А+М.АДФ.Ф ->АМ.АДФ.Ф ->АМ+АДФ+Ф| прави силата!

Последната промяна е направена от x_3_mar на Пон Юли 03, 2006 10:15 am; мнението е било променяно общо 7841 пъти поради огромна доза малоумност и некомпетентност

Дата: 12.03.2004
От: Район - Ботевград
01.03.2005, 01:57

Абе няма бедра няма ръце щом искаш релеф диета и бягане това е отговора

THE BIG MEN 130 Oki
ЖИВОТЪТ Е БОЛКА ОТ КОЯТО МОГА ДА ТЕ ЛИША !!!!!
С Корупция Съсипахме и Османската Империя
МОЛЯ НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛС ЗА ВЪПРОСИ ЗА ПРОГРАМИ И ХРАНЕНЕ

2 от 2
2