казано от Mister Muscle на 18.02.10, 06:01:
Поинтересувах се за този фитнес Bobi’s Gym и намерих ценоразпис в интернет тук но цените са по-високи от 2 лв(за мъже говоря), освен ако не си вземеш карта. Относно Клуб 33 тук има ценоразпис. И в двата фитнеса излиза по 2лв на тренировка само с карта за 16 тренировки. Не е зле, но се пак ако някой знае още, нека сподели. Благодаря!
П.П. Четох на доста места за фитнес Барад Дур, който бил евтин, но постовете са много стари и ми се струва че вече го няма този фитнес. Ако някой знае нещо нека сподели.
В Барад Дур едно посещение е 3лв, а картите са 8 посещения 14 лв, 12-20лв, 16-26…за последното не съм мн сигурен...неограничено е 30лв
Барад Дур е евтинко аз от Младост ходя там- има доста неща и обикновено не е претъпкано...
За София не знам но в Стара Загора вече е претъпкано с модерни фитнес комплекси, които се надпреварват кой да свали все повече цените. Дори на Флекса разбрах че вече за жените било безплатно. Аз тренирам сутрин в много хубава зала до вкъщи Енерджи за 1,50 без карта. Картата за месеца е 30 лв - плътен достъп без ограничение.
Може да заповядате в новия фитнес в Гео Милев на ул. Лидице. Тренировката е 3 лв, но с карта излиза по-евтино. Тук в сайта може да разгледате снимки и цените http://www.mishellefitness.com/ . Като цяло е доста удобен и за жени, а обстановката е много уютна.
На Герена.. 1 лв тренировката , ако си с карта излиза още по-евтино . Ходя там откакто се помня , не само защото е евтино , но и за щото самия фитнес е мъжки така да се каже - няма ги изолиращите машини и женските уредчетата... само лежанки ( 5 броя ) скрипци , дълбели , лостове и много тежести ... общо взето най-важните уреди ..
Спортен клуб по културизъм и фитнес - Херкулес. Това е първата фитнес зала, която съм посещавала, защото беше евтина и близо до мястото, където живеех. Залата беше по добра за мъже, защото нямаше много “женски уредчета”, но пък инструкторите са много добри и успяха да ме запалят с подходящи упражнения. Ето и интернет страницата на Херкулес: http://hercules-bg.com/index.php
Последно ходих да видя залата миналата година, бяха я ремонтирали.
14.05.13
11:30
Здравейте.
аз ходя вав Фитнес Релакс - младост 1а
Картата е 30 лв месечна неограничена а за ученици е 20лв
даже сега има промоция до края на МАЙ 50 лв карта за два месеца...
16.05.13
23:33
Модерация: В този форум ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се пише на български език!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.05.13 11:20.
18.05.13
09:20
Здравейте, понеже съм нов и в квартала и във форума, ако някой знае скромна зала за трениране в ж.к. Толстой, като изключиме (Флайс на ул. Република) ще съм благодарен :)
18.03.15
17:15
аз ходя във Temple Gym Фитнес, зала се намира в жк. младост 1а
Картата е 40 лв месечна неограничена
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.03.15 17:28.