17.02.10
13:49
Здравейте, нов съм във форума, но преди да пусна темата прегледах много подобни, но във всички, темата на разговор се сменя или се търси “хубава” а не “евтина” зала. Та моя въпрос е къде има наистина ЕВТИНА зала в София, независимо от качеството(т.е. може и да е по-мизерна), тъй като съм го закъсал с парите. Много искам да намеря някаква зала за под 2лв тренировката или нещо от тоя сорт. Местоположението няма значение(да е в София се пак де). Благодаря предварително!
Темата беше редактирана от Mister Muscle на 17.02.10 13:50.
В Студентски град във фитнес Boby`s Gym хем е евтина, хем е хубава. Намира се между спирката на Баба Яга и Зимния дворец. Тръгваш по главната улица от баба яга в посока зимен дворец и между тях има само една улица - свиваш по нея вдясно , вървиш 25 метра и си там :)
Там 1 тренировка ти е 2 лева, с карта горе долу пак ти излиза 2 лв :)
Мнението беше редактирано от Kazaka на 17.02.10 20:17.
17.02.10
21:29
Да ти каже местоположението определено е от значение. Как ще живееш в Младост, а ще тренираш в Люлин?
18.02.10
04:39
аз тренирам във Фитнест Клуб 33 в Студентски Град (намира се до 33 блок малко зад център MANIA). С карта излиза към 2 лева. Най-хубавото нещо там е работното време от 7:00 до 24:00.
18.02.10
06:01
Поинтересувах се за този фитнес Bobi’s Gym и намерих ценоразпис в интернет тук но цените са по-високи от 2 лв(за мъже говоря), освен ако не си вземеш карта. Относно Клуб 33 тук има ценоразпис. И в двата фитнеса излиза по 2лв на тренировка само с карта за 16 тренировки. Не е зле, но се пак ако някой знае още, нека сподели. Благодаря!
П.П. Четох на доста места за фитнес Барад Дур, който бил евтин, но постовете са много стари и ми се струва че вече го няма този фитнес. Ако някой знае нещо нека сподели.
Мнението беше редактирано от Mister Muscle на 18.02.10 06:15.
18.02.10
12:38
Bobby’s Gym е точно до мен, наистина много добре направена заличка. Но в момента съм много доволен от на Агонцев залата (Христо Ботев) - компактна, евтина, има паркинг, батките са маняци :) , а ако е по-късничко мога да ида в 33 със същата карта
Мнението беше редактирано от introducer на 18.02.10 12:38.
18.02.10
12:51
казано от introducer на 18.02.10, 12:38:
Bobby’s Gym е точно до мен, наистина много добре направена заличка. Но в момента съм много доволен от на Агонцев залата (Христо Ботев) - компактна, евтина, има паркинг, батките са маняци :) , а ако е по-късничко мога да ида в 33 със същата карта
В сравнение с 33 в Христо Ботев как е? Като уреди и посещаемост предимно. Че между 16 и 20 часа в 33 е доста пренаселено...
18.02.10
22:52
Трябва да идеш сам да ги видиш уредите. Двойните скрипци на които се прави крос-овър са малко старички, но пък лежанките и наборът от дъмбели е приличен. Има някакви изгъзици като пек-дек, шведска стена (тия дървените прътове като стълба, на които се правят разни упражнения). Горният скрипец за пул-даун е горе-долу (столът е малко зле :lol: някъв дървен имаше последния път), гребането от седеж за сметка на това е чистак ново. Някви велоергометри, два римски стола, достатъчно лостове и дискове.
Относно посещаемостта- м/у 16 и 20ч е доста по-празно отколкото в 33. Ако трябва да съм точен към 18-19h (когато аз ходя) сме поне 15 души, но не се усеща претъпканост.
В квартал Гео милев има едно хореографско училище близко до skycity там фитнеса е в двора на хореографското училище картата май ти излиза около 20 лева и можеш да ходиш всеки ден от някоя дата на месеца до другия месец по това време, има си лежанки, дъмпели, скрипци, кофички има къде да правиш, да се набираш, да клякаш, уред за мечка и разни други уреди много добре е обурудвана залата за тези пари.
21.02.10
12:49
казано от r0ck на 20.02.10, 08:09:
В квартал Гео милев има едно хореографско училище близко до skycity там фитнеса е в двора на хореографското училище картата май ти излиза около 20 лева и можеш да ходиш всеки ден от някоя дата на месеца до другия месец по това време, има си лежанки, дъмпели, скрипци, кофички има къде да правиш, да се набираш, да клякаш, уред за мечка и разни други уреди много добре е обурудвана залата за тези пари.
Тъкмо щях да кажа за недалече разположената зала на СУ до Академик, но това направо изби рибата. Аз живея в този квартал. Май се сещам къде е. Заслужава си да се провери.
Аз също живея в Гео Милев,но не съм chувал за тази зала.Ако наистина става за трениране,ще е много хубаво,che сега през ден карам до Студентски и ми е омръзнало яко.
Жоро,ако проверяваш,напиши за какво става въпрос :)
Пулса в Стрелбище - 100 кинта за 3 месеца
Мнението беше редактирано от morley1 на 21.02.10 21:53.
25.02.10
14:48
Ако някой има скорощни впечатления от тази зала в Гео Милев нека пише.
10.03.10
21:21
Някой ,който ходи може ли да каже какви са цените в хореографското и как е положението,щото преди няколко години беше наистина много мизерно.
казано от Mister Muscle на 18.02.10, 06:01:
Поинтересувах се за този фитнес Bobi’s Gym и намерих ценоразпис в интернет тук но цените са по-високи от 2 лв(за мъже говоря), освен ако не си вземеш карта. Относно Клуб 33 тук има ценоразпис. И в двата фитнеса излиза по 2лв на тренировка само с карта за 16 тренировки. Не е зле, но се пак ако някой знае още, нека сподели. Благодаря!
П.П. Четох на доста места за фитнес Барад Дур, който бил евтин, но постовете са много стари и ми се струва че вече го няма този фитнес. Ако някой знае нещо нека сподели.
В Барад Дур едно посещение е 3лв, а картите са 8 посещения 14 лв, 12-20лв, 16-26…за последното не съм мн сигурен...неограничено е 30лв
Барад Дур е евтинко аз от Младост ходя там- има доста неща и обикновено не е претъпкано...
За София не знам но в Стара Загора вече е претъпкано с модерни фитнес комплекси, които се надпреварват кой да свали все повече цените. Дори на Флекса разбрах че вече за жените било безплатно. Аз тренирам сутрин в много хубава зала до вкъщи Енерджи за 1,50 без карта. Картата за месеца е 30 лв - плътен достъп без ограничение.
Може да заповядате в новия фитнес в Гео Милев на ул. Лидице. Тренировката е 3 лв, но с карта излиза по-евтино. Тук в сайта може да разгледате снимки и цените http://www.mishellefitness.com/ . Като цяло е доста удобен и за жени, а обстановката е много уютна.
На Герена.. 1 лв тренировката , ако си с карта излиза още по-евтино . Ходя там откакто се помня , не само защото е евтино , но и за щото самия фитнес е мъжки така да се каже - няма ги изолиращите машини и женските уредчетата... само лежанки ( 5 броя ) скрипци , дълбели , лостове и много тежести ... общо взето най-важните уреди ..
Спортен клуб по културизъм и фитнес - Херкулес. Това е първата фитнес зала, която съм посещавала, защото беше евтина и близо до мястото, където живеех. Залата беше по добра за мъже, защото нямаше много “женски уредчета”, но пък инструкторите са много добри и успяха да ме запалят с подходящи упражнения. Ето и интернет страницата на Херкулес: http://hercules-bg.com/index.php
Последно ходих да видя залата миналата година, бяха я ремонтирали.
14.05.13
11:30
Здравейте.
аз ходя вав Фитнес Релакс - младост 1а
Картата е 30 лв месечна неограничена а за ученици е 20лв
даже сега има промоция до края на МАЙ 50 лв карта за два месеца...
16.05.13
23:33
Модерация: В този форум ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се пише на български език!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.05.13 11:20.
18.05.13
09:20
Здравейте, понеже съм нов и в квартала и във форума, ако някой знае скромна зала за трениране в ж.к. Толстой, като изключиме (Флайс на ул. Република) ще съм благодарен :)
18.03.15
17:15
аз ходя във Temple Gym Фитнес, зала се намира в жк. младост 1а
Картата е 40 лв месечна неограничена
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.03.15 17:28.