07.03.10
14:36
казано от tra^la^la на 06.03.10, 08:05:
Здрасти!
Страхотно ревю!Имам обаче един въпрос.От БСН твърдят,че ако приемаш СелМасс след тренировка не ти трябват бързи въглехидрати за скок на инсулина,и че всичко си го има в продукта.А аз не видях да си писал за такива съставки.Би ли казал какво мислиш по въпроса и защо не ни трябват бързи въглехидрати за зареждане на гликогена?
БСН най-вероятно имат пред вид, че след като в продукта има специален комплекс за подобряване усвояемостта на хранителни вещества от мускула, който е запазена марка на фирмата, няма нужда от бързи въглехидрати. Описал съм го - това е една от матриците, която съдържа екстракт от канела - Цинулин. Друг въпрос е че има доста хора, които взимата някакви бързи въглехидрати заедно с Cellmass за да ускорят навлизането на креатина в клетките - декстроза, нишесте от восъчна царевица и т.н. И чаша плодов сок (грозде примерно) ще е достатъчно. Моето мнение е, че инсулиновите пикове не са много здравословни. Но и аз съм чревоугодник и понякога си позволявам да пия едно кенче с ледено студена кола след тренировка. Народа си го е казал - гъз глава затрива ;)
P.S.
Вероярно се сещаш, че BSN казват, че за да получиш 100 % резултат от продуктите им, трябва да комбинираш продукти - имаха една продуктова пирамида доколкото си спомням. Когато стане дума за възстановяване, те препоръчват CEllMass + TrueMass, което е един вид подсигуряване.
Мнението беше редактирано от emzo на 09.03.10 17:21.