Силов многобой в София.

30.03.10
12:45

учудвам се ,че не дават да фарляте щангата назад иначе провери в зала на щангисти там би трябвало да можеш да си правиш всичко .

30.03.10
13:02

казано от veronique на 26.03.10, 20:01:

ще те смачкам! излъгал си, че е на последната спирка на трамваите.. :)
днес се лутах, лутах и нищо не намерих. обясни ми по-добре, или дай телефон, точен адрес. точно в хотела ли е, или някъде около него ?:)

Когато за първи път ходих бях слязъл няколко спирки преди тази, която ми трябва и дълго ходих пеша. Намерих на един завой спирка, на която въртят трамваите и след като тренирах от там хванах трамвай 11 за към нас и помислих, че това е последната спирка, след като от това колело тръгна.

Адреса стана ясен - в Овча Купел, до стадион “Славия”, в хотел “Шампион”. Аз намерих стадиона на bgmaps първия път и от там се оправих с каквото ми трябваше. Не е трудно.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 30.03.10 13:05.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1