Силов многобой в София.

15.03.10
20:39

Къде може да се тренира това чудо в София? Не познавам достатъчно хора, че да питам, а в интернет информацията е доста оскъдна. Направо такава няма. 100% има, но къде? Име, телефон някой да ми даде?

15.03.10
22:01

Преди години тренираха в щангистката зала на Славия - до хотел “Шампион”.  Провери там, на място. Сигурно ще имат по-прясна информация. Погледнах в регистрацията на федерацията - за Сф имат 1 Спортен клуб, регистриран към федерацията на силовите атлети - и това е “СК Джъмбо - Тир”. Подозирам, че е фитнес Джъмбо”, в самия хотел Шампион, до стадион Славия. Ама явно вече нямат страница в нета ... така, че остава да провериш на място. Чудесно е, че има желаещи да се занимават с тези спортове!
Успех и пиши координати като ги намериш.

16.03.10
19:54

Кажи ако има някакво развитие, Траш.

17.03.10
15:50

Нали дискохвъргач щеше да ставаш бе, брат? :lol:

17.03.10
19:30

Оглеждам само.

В дисковете има прекалено много неща, които не харесвам.
Да, готино е, но за да не ме откаже, трябва да стана добър, а това взима много. Дава много също, но това не е съвсем този тип атлетичност, който аз искам. Да си създавам толкова много главоболия, само защото харесвам да хвърлям неща на далеч от мен не си струва. За мен поне. Бях мотивиран когато не знаех достатъчно.

п.п. Днес на връщане от Сердика ходих на адреса, но не съм влизал. Утре след волейбола ще разпитам вече.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 17.03.10 19:31.

19.03.10
20:13

Някакво развитие по въпроса ?

20.03.10
13:14

Ами точно там е - зад стадион Славия (последната спирка на трамвай 19 и 11 в Овча Купел) в хотел “Шампион”. Цената за една тренировка е 3.00лв., а месечната карта с неограничен брой посещения е 40.00лв. Тренира се всеки ден без Сряда и почивните дни. С треньор това. Същото важи и за силовия трибой. За многобоя специално разбрах, че момчетата се събирали между 3:00-5:00ч. Понеделник съм там за една тренировка, да видя за що иде реч, но атмосферата е жестока - като за стари вдигачи. Покрай стадиона има доста сгради, в които има зали за бокс, волейбол, джудо и др. спортове. Снимки надали ще правя, защото ще изглеждам тъпо, но уреди почти няма. Все свободни тежести. Доста силни момчета и мъже има.

Ако се стигне до там, че да си купя карта, може и дневника да започна.

п.п. Спомних си защо знам адреса. На 100 метра от залата се намира сградата, в която се снимаше “Сделка или не”, където съм ходил като публика. Дори ме имаше на заден кадър в едно предаване как се натисках с една мома.  :red:

Мнението беше редактирано от ~ DN на 20.03.10 13:19.

Супер! Задължително ни дръж в течение. Живо се интересувам и благодаря за инфото, което рано или късно трябваше да намеря и аз :)
Цените са мноого добри.
Приятни тренировки

20.03.10
20:11

Не ти ли стига, че вече трибоя ти е колкото моя. Хаха, харесваш ми - силна българка. :lol:

Мнението беше редактирано от ~ DN на 20.03.10 20:11.

Има какво да се желае:)но и желание има.
В близко бъдеще може и аз да се захвана (още)по-сериозно. Току виж започнем да се засичаме из залите
хаха :)

ЛР

21.03.10
04:23

казано от veronique на 20.03.10, 20:17:

Има какво да се желае:)но и желание има.
В близко бъдеще може и аз да се захвана (още)по-сериозно. Току виж започнем да се засичаме из залите
хаха :)

аз пък искам да видя един твой много добър познат :) на силовия многобой

много ще му отива :)

Нека да си говорим с имена :) току виж съм го навила

22.03.10
15:42

Днес на тренировка уж ходих, с камъните, гумите от трактор - всичко си, но момчетата (групата) тоя път били дошли малко по-рано и тъкмо съм ги бил изпуснал, пък той треньора е по трибой и олимпийски движения, а не толкова по многобой, затова и държеше да ме прехвърли на баш момчетата., така че тренировка направих, но не съм дърпал тирове и самолети, ами с щангите тренирах.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 22.03.10 15:43.

ще те смачкам! излъгал си, че е на последната спирка на трамваите.. :)
днес се лутах, лутах и нищо не намерих. обясни ми по-добре, или дай телефон, точен адрес. точно в хотела ли е, или някъде около него ?:)

26.03.10
20:22

veronique, трябва да тръгнеш по ул. Коломан и да вървиш докато не стигнеш хотела. В него е Джъмбото, като влезеш вътре слизаш  надолу по стълбите. А до хотела има щангистка зала. Незнам кое търсиш от двете.

Мнението беше редактирано от buhtata на 26.03.10 20:23.

Благодаря:)
търся тази, в която има силов трибой.. с треньор

30.03.10
12:45

учудвам се ,че не дават да фарляте щангата назад иначе провери в зала на щангисти там би трябвало да можеш да си правиш всичко .

30.03.10
13:02

казано от veronique на 26.03.10, 20:01:

ще те смачкам! излъгал си, че е на последната спирка на трамваите.. :)
днес се лутах, лутах и нищо не намерих. обясни ми по-добре, или дай телефон, точен адрес. точно в хотела ли е, или някъде около него ?:)

Когато за първи път ходих бях слязъл няколко спирки преди тази, която ми трябва и дълго ходих пеша. Намерих на един завой спирка, на която въртят трамваите и след като тренирах от там хванах трамвай 11 за към нас и помислих, че това е последната спирка, след като от това колело тръгна.

Адреса стана ясен - в Овча Купел, до стадион “Славия”, в хотел “Шампион”. Аз намерих стадиона на bgmaps първия път и от там се оправих с каквото ми трябваше. Не е трудно.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 30.03.10 13:05.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1