Ще рече, че 1 сървинг са 2 капсули, 1/2 сървинг 1 капсула. Четете преди да питате какво пише на опаковката.
fitness1.bg/label/stizm-sf.jpg
Е добре де....онова с малките букви отгоре не съм го видял....sry и мерси :)
Абе освен Емзо някой друг пил ли го е..........че ме интересува дали се наблядава нервност и тн?
7 месеца по-късно шетайки у нас, видях че имам 5-6 таблетки на дъното на бутилката (т’ва си ми е запазена марка). Та си викам да не ги мятам в коша.
Скоро като се замисля различно от кафе и кола не съм пил.
В 9 си хапнах мюсли и веднага след това 1/2 сървинг (1 капсула) - нищо.
В 16.00 хапнах пак и вкарах още 1/2 сървинг - 1 час по-късно - нещо не ме свъртва на едно място, горещо ми е, дори климатика в офиса спрях.
Довечера мисля да правя 1вата кардио тренировка за 2011г. :D
Мнението беше редактирано от emzo на 24.01.11 17:02.
04.02.11
23:42
Сега видях това ревю. Интересен продукт, който исках да пробвам. Но когато видях дозата на Синефрина от 100 мг(прием 200 мг) и се отказах. Реших да не го купувам, защото си зададох следния въпрос - дали тази доза от 200 мг Синефрин организма ни би могъл да я усвои, дали би могъл да я използва пълноценно или една доза от 40 - 50 мг би ни свършила същата работа. Нещо като приема на протеин, че на един прием повече от еди колко си гр. на хранене не биха се усвоили пълноценно( знам че има и други теории)
И другото нещо което ме отказа е това, че не мога да приемам и Йохимбин, заради Тирамина.