Thermolife Stizm review by emzo

30.06.10
09:35

Кратко, както винаги.

Да погледнем съставките:
Caffeine Anhydrous   250mg
Theobromine 200mg
Synephrine HCL   100mg
Octopamine HCL 100mg
Hordenine   100mg
Tyramine HCL 100mg
Phenylethylamine 50mg  

Малък списък, но пък е ясно, кое колко е.

Кофеин - ясен за всички, много държа да отбележа, че не получих никакъв CRASH от продукта !

Синефрин - заместител на ефедрата .... бла бла, глупости, само един единствен ефект при мен - уби ми апетита.
200мг на ден са много, не много, доста.Четох, че при някои се появявали проблеми със стомаха (разстройство).Я съм жик так баце.Няма грижи, няма и джънк апетитет.

Теобромин (колко глупаво изглеждат написани на кирилица) - т’ва е гуд стъф. Извличал се от шоколада.
Подобрявал бил настроението за по-продължителен период.Бе аз го пих 20 дни, ама не съм имал чувството, че ям шоколад :D
Тука не мога да дам оценка, но щом е вътре, значи има за какво.

Октопамин - октопамина бил невротрансмитер, атакувал диреткно рецепторите.Един вид енергетик.Не му е малко количеството, но не съм го пил самостоятелно, за да го коментирам.Четох изследвания за експлозивни приливи на енергия при тестове с животни.

ПЕА(PEA) + Хорденин  - до колкото знам(а и ме мързи да ровя в Гуглето), орално приета РЕА губи бързо ефекта си, за това е добавен хорденина.
Е да, това го усетих ! Не, това го усещах с всеки прием. Просто бях супер съсредоточен, в каквото занимание се бях захванал :D

Тирамин - също невро трансмитер, също не мога да кажа, че съм го усетил.Т.е. продукта действа при мен в рамките на 60 мин, като фокус.

Нота бене - избягвайте употребата на Йохимбин, именно заради тирамина !
Тъй съм чел, че не трябва, но и не мисля да пробвам :D

Aми това е малко съставки, но в конски дози.Който иска анализ - да чете из нета.

Впечатления:
През първите дни (2-3-4) не го усещах. Някак си се очакваше да разстриса яко.
Това се промени изцяло някъде около 8ия ден.Беше невъзможно след един сървинг да стоиш и да не правиш нищо.
На около 14тия ден започнах да го пия така:

11.00 - 1 сървинг
14.00 - 1/2 сървинг
18.00 - 1/2 сървин
Така се оказа, че имам повече енерджи през деня, а накрая го пръснах на 4 приема по 1/2 сървинг.

Режима беше НВД, с малко въглехидрати, малко, малко , около 100гр.
Сигурно едно 18 дни не бях зареждал, просто не усетих нужда.Синефрина тука направо кърти миФки.

През тези 20 дни, съм имал само  кардио тренировки.

Тичане - само вечер  (след “тежък” работен ден) по 10ина км, като си подобрих рекорда и направих 13км на един дъх.

Резултатите:
- минус 5кг
- много сантиметри надолу в талията, пробивах си все пак дупки на колана :P (дано не се освинвам повече така)

Заключение

Има два варианта:

1. Вие сте мързеливи, правите някакво кардио, блъскате в залата, колкото да не е без хич - този продукт не е за Вас !
Търсете си SX (успех, в което) или се насочете към Oxy Elite Pro

2. Вие сте отдадени, съсредоточени, готови да дадете всичко от себе си - този продукт (Стизм) е за Вас.
Резултатите няма да закъснеят !

Негативни ефекти - нямаше такива, споменах ли, че нямах CRASH ?
Един единствен ден ме боля глава, но и съня ми беше малко тогава.

Ако трябва да дам оценка - 10/10 и не съм преувеличил !
Продукта действа.

п.с. оценката е за този клас продукти, не може да се сравни Stizm с SX примерно, те са коренно различни.
п.с.с. снимки няма :P

Темата беше редактирана от emzo на 30.06.10 11:09.

30.06.10
11:10

Добро и полезно ревю за един нов продукт :) Само ми е интересно разликата преди и след,сепарацията как е :)  Жалко че няма снимки. Попринцип из целия форум много малко снимков материал има,в бб.ком постват хората а тук явно сме по-срамежливи :)

30.06.10
11:23

Аз не съм срамжлив, но съм далеч от формата, в която са ме виждали някои хора тук.Затова няма снимки.
Сега искам да видя, няколко дни без продукта как ще се чувствам.

30.06.10
14:13

А все пак би ли споделил колко см. надолу е талията ако си мерил че това много сантиметри звучи много относително.Понеже аз със кардио сутрин и нвд + sx свалих 5-6 кг но не мога да кажа че съм свалил много сантиметри.Да съм свалил най много 5-6 см от най долната част на корема през пъпа и не мърда надолу.Смятам да пробвам с оксито ,отзивите като че ли са че топяло най вече от корема.

30.06.10
14:16

Хващаш един колан и гледаш 2 дупки колко са, щото толкоз си пробих :D
A и бях на предпоследната.

30.06.10
14:54

Само един въпрос - проблеми със съня имаше ли?

Tеобромина може би са го сложили защото може да регулира кръвното налягане, в случай че се вдигне от кофеина, тирамина и октопамина. Това е психоактивният компонент на шоколада - ако го дадеш на куче или кон направо полудяват. Двукраките имаме висока толерантност към него.
Октопамина е много интересно нещо - той е хем неврохормон, невротрансмитер и невромодулатор. Името идва от октопод - в неговите жлези е открито съединението. Безгръбначните и насекомите го отделят при дейности дето изискват много бързи контракции на мускулатурата - летене, скачане, снасяне на яйца и т.н. Интересно е че октопамина е в списъка със забранените вещества на WADA - помня че разни плувци често горят покрай него. 100 мг. си е тамън.
А като сложим и тирамина - още един антидепресант (той деиства като моноаминоксдазен инхибитор т.е. подтискат действието на мао и в мозъка остава повече допамин и други моноаминни невротрансмитери - слагат го в лекарствата за отказване от цигари) - направо мисля да си го взема :)

Много добре звучат съставките. Според мен обаче няма да изкара дълго преди да го спрат - заради октопамина.

30.06.10
14:59

Продукта е на пазара под тази си формула от много години.

2006-2007г. ако се не лъжа.
Никакви проблеми със съня.Спя като къпано бебе.

30.06.10
15:11

Можеш ли да направиш и други сравнения с други бърнанри ако си пробвал, Fyre, Oxy… :)

30.06.10
15:35

казано от emzo на 30.06.10, 14:59:

Никакви проблеми със съня.Спя като къпано бебе.

(nhappy) направо се умилих - значи отвсякъде “за”. Мисля да го пробвам.

30.06.10
16:02

Супер е ревюто, жалко само, че няма снимки но нищо. И да ако си ползвал окси или файър или друг бърнер драсни по още едно мнение да споделиш впечатленията си

30.06.10
16:10

Окси не ми подейства, може да го пробвам пак, но не ми подейства.

Не се сещам за друг такъв силен продукт, от една страна действа като 25мг Е, но с огромен фокус и без страничните ефекти на Е.

От друга - по-слабо е  от 50мг. Е
:D

30.06.10
16:50

Е щом окси не ти десйтва, на твое място не бих се набутал да си го купя отново, по скоро бих взел 2ри път стизм или нещо класика като файър ;)

КК

30.06.10
17:45

Интересен продукт определено, но с тия неща дето пия в момента ще ми остане сърцето някъде между пътечката и колелото, мисля да го пробвам афтър сайкъл, по темата - добро ревю :0

08.08.10
09:23

Утре или други ден го почвам и се чудех......да го почна по 1 сутрин и 1 следобед(така колко ден) и след това 2 сутрин 1 следобед/ и 2x2?

08.08.10
09:29

Мда, добра идея.Почни с 1 капсула и след 3-4 дни увеличи ;)

10.08.10
06:28

11.00 - 1 сървинг
14.00 - 1/2 сървинг
18.00 - 1/2 сървин
Това кво ще рече :D
В 11 една капсула и после по половин ли? :D .....как ги делиш ако е така :X

10.08.10
06:33

Ще рече, че 1 сървинг са 2 капсули, 1/2 сървинг 1 капсула. Четете преди да питате какво пише на опаковката.
fitness1.bg/label/stizm-sf.jpg

10.08.10
07:23

Е добре де....онова с малките букви отгоре не съм го видял....sry и мерси :)

29.08.10
19:19

Абе освен Емзо някой друг пил ли го е..........че ме интересува дали се наблядава нервност и тн?

24.01.11
16:58

7 месеца по-късно шетайки у нас, видях че имам 5-6 таблетки на дъното на бутилката (т’ва си ми е запазена марка). Та си викам да не ги мятам в коша.
Скоро като се замисля различно от кафе и кола не съм пил.
В 9 си хапнах мюсли и веднага след това 1/2 сървинг (1 капсула) - нищо.
В 16.00 хапнах пак и вкарах още 1/2 сървинг - 1 час по-късно - нещо не ме свъртва на едно място, горещо ми е, дори климатика в офиса спрях.
Довечера мисля да правя 1вата кардио тренировка за 2011г. :D

Мнението беше редактирано от emzo на 24.01.11 17:02.

Мила

04.02.11
23:42

Сега видях това ревю. Интересен продукт, който исках да пробвам. Но когато видях дозата на Синефрина от 100 мг(прием 200 мг) и се отказах. Реших да не го купувам, защото си зададох следния въпрос - дали тази доза от 200 мг Синефрин организма ни би могъл да я усвои, дали би могъл да я използва пълноценно или една доза от 40 - 50 мг би ни свършила същата работа. Нещо като приема на протеин, че на един прием повече от еди колко си гр. на хранене не биха се усвоили пълноценно( знам че има и други теории)
И другото нещо което ме отказа е това, че не мога да приемам и Йохимбин, заради Тирамина.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1