30.06.10
09:35
Кратко, както винаги.
Да погледнем съставките:
Caffeine Anhydrous 250mg
Theobromine 200mg
Synephrine HCL 100mg
Octopamine HCL 100mg
Hordenine 100mg
Tyramine HCL 100mg
Phenylethylamine 50mg
Малък списък, но пък е ясно, кое колко е.
Кофеин - ясен за всички, много държа да отбележа, че не получих никакъв CRASH от продукта !
Синефрин - заместител на ефедрата .... бла бла, глупости, само един единствен ефект при мен - уби ми апетита.
200мг на ден са много, не много, доста.Четох, че при някои се появявали проблеми със стомаха (разстройство).Я съм жик так баце.Няма грижи, няма и джънк апетитет.
Теобромин (колко глупаво изглеждат написани на кирилица) - т’ва е гуд стъф. Извличал се от шоколада.
Подобрявал бил настроението за по-продължителен период.Бе аз го пих 20 дни, ама не съм имал чувството, че ям шоколад :D
Тука не мога да дам оценка, но щом е вътре, значи има за какво.
Октопамин - октопамина бил невротрансмитер, атакувал диреткно рецепторите.Един вид енергетик.Не му е малко количеството, но не съм го пил самостоятелно, за да го коментирам.Четох изследвания за експлозивни приливи на енергия при тестове с животни.
ПЕА(PEA) + Хорденин - до колкото знам(а и ме мързи да ровя в Гуглето), орално приета РЕА губи бързо ефекта си, за това е добавен хорденина.
Е да, това го усетих ! Не, това го усещах с всеки прием. Просто бях супер съсредоточен, в каквото занимание се бях захванал :D
Тирамин - също невро трансмитер, също не мога да кажа, че съм го усетил.Т.е. продукта действа при мен в рамките на 60 мин, като фокус.
Нота бене - избягвайте употребата на Йохимбин, именно заради тирамина !
Тъй съм чел, че не трябва, но и не мисля да пробвам :D
Aми това е малко съставки, но в конски дози.Който иска анализ - да чете из нета.
Впечатления:
През първите дни (2-3-4) не го усещах. Някак си се очакваше да разстриса яко.
Това се промени изцяло някъде около 8ия ден.Беше невъзможно след един сървинг да стоиш и да не правиш нищо.
На около 14тия ден започнах да го пия така:
11.00 - 1 сървинг
14.00 - 1/2 сървинг
18.00 - 1/2 сървин
Така се оказа, че имам повече енерджи през деня, а накрая го пръснах на 4 приема по 1/2 сървинг.
Режима беше НВД, с малко въглехидрати, малко, малко , около 100гр.
Сигурно едно 18 дни не бях зареждал, просто не усетих нужда.Синефрина тука направо кърти миФки.
През тези 20 дни, съм имал само кардио тренировки.
Тичане - само вечер (след “тежък” работен ден) по 10ина км, като си подобрих рекорда и направих 13км на един дъх.
Резултатите:
- минус 5кг
- много сантиметри надолу в талията, пробивах си все пак дупки на колана :P (дано не се освинвам повече така)
Заключение
Има два варианта:
1. Вие сте мързеливи, правите някакво кардио, блъскате в залата, колкото да не е без хич - този продукт не е за Вас !
Търсете си SX (успех, в което) или се насочете към Oxy Elite Pro
2. Вие сте отдадени, съсредоточени, готови да дадете всичко от себе си - този продукт (Стизм) е за Вас.
Резултатите няма да закъснеят !
Негативни ефекти - нямаше такива, споменах ли, че нямах CRASH ?
Един единствен ден ме боля глава, но и съня ми беше малко тогава.
Ако трябва да дам оценка - 10/10 и не съм преувеличил !
Продукта действа.
п.с. оценката е за този клас продукти, не може да се сравни Stizm с SX примерно, те са коренно различни.
п.с.с. снимки няма :P
Темата беше редактирана от emzo на 30.06.10 11:09.
Добро и полезно ревю за един нов продукт :) Само ми е интересно разликата преди и след,сепарацията как е :) Жалко че няма снимки. Попринцип из целия форум много малко снимков материал има,в бб.ком постват хората а тук явно сме по-срамежливи :)
Аз не съм срамжлив, но съм далеч от формата, в която са ме виждали някои хора тук.Затова няма снимки.
Сега искам да видя, няколко дни без продукта как ще се чувствам.
А все пак би ли споделил колко см. надолу е талията ако си мерил че това много сантиметри звучи много относително.Понеже аз със кардио сутрин и нвд + sx свалих 5-6 кг но не мога да кажа че съм свалил много сантиметри.Да съм свалил най много 5-6 см от най долната част на корема през пъпа и не мърда надолу.Смятам да пробвам с оксито ,отзивите като че ли са че топяло най вече от корема.
Хващаш един колан и гледаш 2 дупки колко са, щото толкоз си пробих :D
A и бях на предпоследната.
30.06.10
14:54
Само един въпрос - проблеми със съня имаше ли?
Tеобромина може би са го сложили защото може да регулира кръвното налягане, в случай че се вдигне от кофеина, тирамина и октопамина. Това е психоактивният компонент на шоколада - ако го дадеш на куче или кон направо полудяват. Двукраките имаме висока толерантност към него.
Октопамина е много интересно нещо - той е хем неврохормон, невротрансмитер и невромодулатор. Името идва от октопод - в неговите жлези е открито съединението. Безгръбначните и насекомите го отделят при дейности дето изискват много бързи контракции на мускулатурата - летене, скачане, снасяне на яйца и т.н. Интересно е че октопамина е в списъка със забранените вещества на WADA - помня че разни плувци често горят покрай него. 100 мг. си е тамън.
А като сложим и тирамина - още един антидепресант (той деиства като моноаминоксдазен инхибитор т.е. подтискат действието на мао и в мозъка остава повече допамин и други моноаминни невротрансмитери - слагат го в лекарствата за отказване от цигари) - направо мисля да си го взема :)
Много добре звучат съставките. Според мен обаче няма да изкара дълго преди да го спрат - заради октопамина.
Продукта е на пазара под тази си формула от много години.
2006-2007г. ако се не лъжа.
Никакви проблеми със съня.Спя като къпано бебе.
Можеш ли да направиш и други сравнения с други бърнанри ако си пробвал, Fyre, Oxy… :)
30.06.10
15:35
казано от emzo на 30.06.10, 14:59:
Никакви проблеми със съня.Спя като къпано бебе.
(nhappy) направо се умилих - значи отвсякъде “за”. Мисля да го пробвам.
Супер е ревюто, жалко само, че няма снимки но нищо. И да ако си ползвал окси или файър или друг бърнер драсни по още едно мнение да споделиш впечатленията си
Окси не ми подейства, може да го пробвам пак, но не ми подейства.
Не се сещам за друг такъв силен продукт, от една страна действа като 25мг Е, но с огромен фокус и без страничните ефекти на Е.
От друга - по-слабо е от 50мг. Е
:D
Е щом окси не ти десйтва, на твое място не бих се набутал да си го купя отново, по скоро бих взел 2ри път стизм или нещо класика като файър ;)
30.06.10
17:45
Интересен продукт определено, но с тия неща дето пия в момента ще ми остане сърцето някъде между пътечката и колелото, мисля да го пробвам афтър сайкъл, по темата - добро ревю :0
Утре или други ден го почвам и се чудех......да го почна по 1 сутрин и 1 следобед(така колко ден) и след това 2 сутрин 1 следобед/ и 2x2?
11.00 - 1 сървинг
14.00 - 1/2 сървинг
18.00 - 1/2 сървин
Това кво ще рече :D
В 11 една капсула и после по половин ли? :D .....как ги делиш ако е така :X
Ще рече, че 1 сървинг са 2 капсули, 1/2 сървинг 1 капсула. Четете преди да питате какво пише на опаковката.
fitness1.bg/label/stizm-sf.jpg
Е добре де....онова с малките букви отгоре не съм го видял....sry и мерси :)
Абе освен Емзо някой друг пил ли го е..........че ме интересува дали се наблядава нервност и тн?
7 месеца по-късно шетайки у нас, видях че имам 5-6 таблетки на дъното на бутилката (т’ва си ми е запазена марка). Та си викам да не ги мятам в коша.
Скоро като се замисля различно от кафе и кола не съм пил.
В 9 си хапнах мюсли и веднага след това 1/2 сървинг (1 капсула) - нищо.
В 16.00 хапнах пак и вкарах още 1/2 сървинг - 1 час по-късно - нещо не ме свъртва на едно място, горещо ми е, дори климатика в офиса спрях.
Довечера мисля да правя 1вата кардио тренировка за 2011г. :D
Мнението беше редактирано от emzo на 24.01.11 17:02.
04.02.11
23:42
Сега видях това ревю. Интересен продукт, който исках да пробвам. Но когато видях дозата на Синефрина от 100 мг(прием 200 мг) и се отказах. Реших да не го купувам, защото си зададох следния въпрос - дали тази доза от 200 мг Синефрин организма ни би могъл да я усвои, дали би могъл да я използва пълноценно или една доза от 40 - 50 мг би ни свършила същата работа. Нещо като приема на протеин, че на един прием повече от еди колко си гр. на хранене не биха се усвоили пълноценно( знам че има и други теории)
И другото нещо което ме отказа е това, че не мога да приемам и Йохимбин, заради Тирамина.