Абе идеата е страхотна, само че Vanisher кажи как сте го измислили за провинцията...как да си поръчам :cry:
23.04.05
12:04
Мисля, че L е най добрия размер. По принцип L ми стои по-добре. Те го правят по-къс от M-а, незнам защо но всички тениски L са ми по къси от тези М. И така като тениската е дълга изглеждам по-тесен в раменете ( с ектоморфно телосложение съм рамото не ми е слабо, но за сметка на това е малко ). Мисля че за всички този вариант е доста по-добър от М’а.
П.П. Не знам точно модела на дрешката, затова ако имате друго инфо пишете.
23.04.05
13:05
А става ли така? Всеки един от нас си поръча какъвто размер иска и дали отзад да има снимка или не и вие му я правите и той си плаща съответната сума - там 15-20 лева . 8)
абе момчета всичко ОК ама аз като незнам коя ще е за като за мен?! какъва материя са- еластан(разтягащи се), памук полиетилен или каквото там е? тесни(по тялото) ли трябва да са широки ли? няма ли някакъв начин да се види да се пробва?! аз иначе със сигурност ще си взема пък каквато ще да е. :)
Не съм влизал в форума от около месец и половина.сега разбрах за идеята с тениските.искам да кажа че не ми харесва идеята само едно бб-тийм на дясната гърда.нека е нещо по-голямо и по виждащо се.относно размера нека да е по-малък за да седят по-прилепнали към тялото.измислете нещо за доставка ако не за провинцията то за по големите градове като Варна , Бургас , Пловдив и т.н
24.04.05
00:26
Супер :D На всяка цена ще си взема една.От Пловдив сам!!Силно се надявам че няма да е проблем това!!Само кажете горе доло кога ще стане и кога трябва да кажем от кои искаме там от 2-та вида и кои размер :D !!!
Ей, Ванишър несериозник, ще ти яде **** баница :lol: :lol: :lol:
Нали щяха да са готови за републиканското за младежи (предполагам за това през 2005 г :twisted: ) дето мина преди седмица! Стига си се туткал ами организирай нещо да ги взимаме, че сам ще си направя!
не зависи от мен.
в момента пред екипа има други приоритети отнасящи се към сайта.
така че още не сме се захванали с това.
А кога ще се захванат с тези тениски. Като гледам предишните постове всичко е било организирано и вече би трябвало да са готови. Ще може ли да си поръчваш собствен размер на тениската?
Най-здрави 8)
Имайте търпение. Всичко по реда си. Когато има развитие по въпроса ще ви уведомим. И моля не спекулирайте по темата излишно. Благодаря!!
01.05.05
16:12
за съжаление чак сега видях тая тема.Още валидна ли е защото искам да си поръчам тениска.
20.05.05
15:03
и аз бих искал да си взема тениска ...... ама много скъпо май ще ми излезе към 25 с доставката от варна съм някой нещо да може да каже ванишер ккво направи ?!?!?!?!
още се обмислят нещата.
Първо има малко работа по сайта и чак тогава ще се мине натам. За повече информация се свържете с админа :)
и аз съм в играта хораа :РРР да не ме забрайте.. от Бургас съм между другото :wink:
Да е наистина ако не са прилепнали аз няаа смисъл да си взимам :roll: Няма да облека една блуза само заради надписа.Мисля че всички са на моето мнение,защото смятам 4е всички имаме хубави тела а и лятото наближава... :wink:
абе тия тениски още ли не са готови. гледам че от март са почнали анкетите :) не е ли по добре картинката с билдъра да е отпред?
Моля Ви имайте търпение, нещата временно се отлагат. Нека не спекулираме по въпроса и да се налага да заключвам въпросната тема.
оффтопик: защо просто не изтриете темата и не я пуснете отново когато всичко е готово, защото ги обещахте бая отдавна? Така най-добре, тъкмо няма да става и спам!
Защото нека потребителите да знаят че по въпроса се работи - тоест че има такъв проект но в момента е замразен.