А кога ще се захванат с тези тениски. Като гледам предишните постове всичко е било организирано и вече би трябвало да са готови. Ще може ли да си поръчваш собствен размер на тениската?
Най-здрави 8)
Имайте търпение. Всичко по реда си. Когато има развитие по въпроса ще ви уведомим. И моля не спекулирайте по темата излишно. Благодаря!!
01.05.05
16:12
за съжаление чак сега видях тая тема.Още валидна ли е защото искам да си поръчам тениска.
20.05.05
15:03
и аз бих искал да си взема тениска ...... ама много скъпо май ще ми излезе към 25 с доставката от варна съм някой нещо да може да каже ванишер ккво направи ?!?!?!?!
още се обмислят нещата.
Първо има малко работа по сайта и чак тогава ще се мине натам. За повече информация се свържете с админа :)
и аз съм в играта хораа :РРР да не ме забрайте.. от Бургас съм между другото :wink:
Да е наистина ако не са прилепнали аз няаа смисъл да си взимам :roll: Няма да облека една блуза само заради надписа.Мисля че всички са на моето мнение,защото смятам 4е всички имаме хубави тела а и лятото наближава... :wink:
абе тия тениски още ли не са готови. гледам че от март са почнали анкетите :) не е ли по добре картинката с билдъра да е отпред?
Моля Ви имайте търпение, нещата временно се отлагат. Нека не спекулираме по въпроса и да се налага да заключвам въпросната тема.
оффтопик: защо просто не изтриете темата и не я пуснете отново когато всичко е готово, защото ги обещахте бая отдавна? Така най-добре, тъкмо няма да става и спам!
Защото нека потребителите да знаят че по въпроса се работи - тоест че има такъв проект но в момента е замразен.