03.01.12
14:25
Здравейте момчета,
На 13 гадене съм и тренирам от 9 месеца и половина.В първите 6 месеца имах доста напредък,но след това като че ли боксувам на едно място,смисъл подобрявам горе-долу релефа ,но не качвам никаква маса от 4 месеца ръката ми е 31 см и не ще и не ще да става по-голяма.Знам,че мускулна маса се качва бавно,но поне с половин см искам да стане по-голяма.През 1-2 месеца сменям програмата(само за информация тази снимка на профила ми е от лятото :) ),но нямам никакъв хранителен режим,ум всичко каквото видя :Д.Та въпросът ми е как да избягам от този застой на какво трябва да обърна внимание.Благодаря предварително :)
Еми проблема за застоя ти е храненето,ако си стоиш така,и си ядеш к’вот ти падне,”ще си боксуваш”,както ти казваш,много дълго време. ;)
А и си объркал раздела.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49742 Прочети това и може да си оправиш малко режима.. основното е да ядеш месо, яйца, мляко, извара за протеин да спреш банички, дюнери и т.н. като цяло разгледай темата всичко си пише в нея :)
03.01.12
17:01
амиии аз съм нов във сайта смисъл наскоро се регистрирах иначе съм читател от не малко време ии търсих къде да попитам за проблема ми и не съм обърнал внимание в кои раздел е съжалявам, относно съветите благодаря
04.01.12
12:04
Вече пуснах темата за застоя си и то 2 пъти за което се извинявам просто исках да е в правилния раздел.И в един от коментарите ми казаха да си напиша програмата за да може да ми се помогне по-обстойно.Днес съм почивка и от утре започвам нова програма,но ето я и предишната(сам си я измислих докато търсех нова)-1ден-ръце;2ден-рамо;3ден-крака;4ден-гърди и 5ден-гръб+трапец(за корем не тренирам много правя само рутинни тренировки,но вече не). А ето я и новата ми програма-1ден-ръце+корем;2ден-крака;3ден-гърди+корем;4ден-гръб;5ден-рамене+корем 6 и 7 ден почивка.За бицепс правя метода 21 със щанга от стоеж,концентрираното сгъване и чуковото сгъване(бих правил и скотово стига да имах къде),за трицепс френско разгъване от лег(лягам на една табуретка поради липса на лежанка),непълни кофички,кофички за трицепс(или както беше там)и за предмишница си имам една машинка не знам точно как се казваше от Кауфланд.За крака правя само клекове със щанга ,но от онзи ден и само със собствено тегло 5 серий по 100 клека като преди това съм клякал със щангата.За гърди правя само лицеви опори,но правя тренировката тежка(загрявам после тренировката се състой от 20 сек.лицеви опори 10 сек.почивка и повтарям няколко пъти,след това 6 серий от по 30 повторения). За гръб правя набирания с надхват,гребане със щанга,но скоро ще заменям едно от двете със Т-лост(усещам,че ще е набирането),мъртва тяга,за трапец повдигане на раменете със щанга.За корем правя коремни преси и повдигане на краката от легнало положение и от лост(от долу до горе). С предишната програма си давах по един ден почивка по някога даже и не почивах,но след като изкарам две седмици тренировка без почивка си давах три почивни дни.Храня се безразборно ,ям каквото ми падне не надебелявам,но и не покачвам мускулна маса.Знам че на 13 години съм малък за покачване но съм супер запален и ако можете да ми помогнете ще съм ви много благодарен.Ако има значение тренирам от 9 месеца и половина.Благодаря предварително!