21.03.16
22:07
Човек, твърденията ти са несериозни . Сравняваш ТЕЦ Варна отпреди 1944-та с АЕЦ Козлодуй от 70-те години на 20-ти век. Изобщо всеки разумен човек може да направи трезва преценка за разликите между Царство България и НЪРЪБЪ. Факт е , че няма държава в света , където да не е имало политическо насилие никога.Убийства на политическа основа е имало навсякъде.Аз не отричам зверствата извършени и преди 9-ти септември 1944 , но тази тема не е за тях.Но не бива да забравяме, че преди 9-ти властта е водила борба срещу въоръжени престъпни банд - партизани , целящи да свалят тогавашната избрана власт.Комунистическите метежи и зверства като взривяването на църквата света неделя пълна с невинни граждани , жени и деца през 1925 е престъпления , което е нямало как да остане ненаказано.
Обаче комунистическите кланета след 1944 г. нямат аналог в предишната Българска история.Става въпрос за над 30 000 души избити , голяма част от тях без съд и присъда повечето ,от които невинни. Да не говорим, че през 45-годишното си съществуване комунистическият режим в България е фалирал два пъти - през 1960 и 1987 г., и още един път е бил на крачка от фалита през 1978 г.
“За да скрие първата катастрофа и да изплати част от натрупания необслужваем дълг към Съветския съюз, генералният секретар на Българската комунистическа партия (БКП) Тодор Живков еднолично и без да уведоми нито правителството, нито партийното ръководство, е продал на Москва стратегическия златен резерв на страната, натрупан до 9.ІХ.1944 г.”
Това престъпление разкриват секретни и строго поверителни документи от заведеното през 1990 г. Дело № 4, познато като делото за икономическата катастрофа на България. То трябваше да изясни причините за икономическия крах на страната, довел и до падането на комунизма през 1989 г., но беше прекратено през 2005 г. без резултат.
Спирам дотук, защото темата е мноооого обширна и ще се разводни още повече
21.03.16
22:20
Ами объркали са го развитието, то е очевидно, и понеже го объркаха - обраха каквото можаха и се спасиха - та чак досега. Не е някаква световна тайна.
В историята няма “ако”, защото цапа и мирише, затова можем само да спекулираме, какво би се случило след скъсването на българската икономика с Германия през 1944 г., но някак си повече залагам на предприемачеството, отколкото на планираната икономика, чийто дизайн е бил освен това предвиден да ни обвърже неразривно като бананова държава на СССР.
За другото ти казах - България 1944 г. е България 1944 г., нито повече, нито по-малко, защото пресметни си колко години след Освобождението и няколко тежки войни е това - няма дори и база за сравнение с Германия. Въпросът е във визията, която изказванията на кмета на Варна всъщност ясно индикират. А средства и способности трябва да се акумулират - няма как да паднат от въздуха просто.
Мнението беше редактирано от Von Suthaus на 21.03.16 22:33.
казано от ME4O_TURIST на 21.03.16, 22:07:
Не виждам никакъв смисъл да споря и оборвам глупостите ти. В 1987 г криза??? Фалит??? Да бе, да! Беше една от най-успешните за България в икономическо отношение. Как пък не я усетих тая криза в 1987 г?
Аз говоря тук за икономиката, не за политиката преди 1944 и 1989 г. Ти сам говориш за зверства преди 1944 г. Аз не съм го казал. Аз само ще кажа, че на 9 юни 1923 г имаме едно легитимно законно избрано правителство на Земеделския съюз с премиер Александър Стамболийски. Моят дядо е гласувал за Стамболийски, а не за Александър Цанков и за БЗНС, а не за превратаджийския Демократически сговор. Бил извършен атентат в Света неделя? А какво са търсили там тези депутати и министри, които хората не са избирали, а са едни узурпатори на властта?
Не стига, че извършиха кървав незаконен държавен преврат на 9 юни, ами заляха страната в кървава вакханалия и заграбиха насилствено властта. Всички правителства след 1923 г са абсолютно НЕЗАКОННИ И НЕЛЕГИТИМНИ. Те са нямали правото да управляват, камо ли да колят и бесят. Та за опит за държавен преврат в Британия увисваш на въжето по него време.
Какво са търсели тези депутати и министри в правителствените сгради. Нямали са никакво право да бъдат там. А сетне ти сам каза “кърваво насилие”. Е, след 1944 г пък палачинката се обръща. Тези които са били избивани от незаконното правителство са избивали своите убийци и насилници. Къде го е имало тоя терор преди 1944 г във Великобритания или Щатите? Можеш ли пример да ми дадеш? А това за партизаните го кажи на Чърчил, който е изпращал оръжие на Тито. Ние сме съюзници на Третия райх.и само по една случайност не режат територията ни след войната. Ако тук беше влязъл Чърчил щеше да дръпне гръцката и турската граници до Стара планина. Защо ли той не е бомбил с авиацията партизаните ни,а Двореца и правителството? Може би щото е бил глупак за разлика от теб, който си много умен?
И какво за златото, което Живков продал? Ти кое предпочиташ? Да имаш злато и живееш като свиня? Или да инвестираш златото в икономиката и да я раздвижиш. Имахме огромен за страната ни търговски флот, ама сухоземен плъх като теб няма как да знае това. Корабите ни бяха във всички световни пристанища. А като пишеш за златото май забравяш, че добивахме тонове злато и уран. И май златните резерви не са били отпреди 1944 г?
И накрая. кажи, че комунистите са ти конфискували някакви имоти, фабрики, банки. Аз нямам в семейството си комунисти, обаче помня как изглеждаше Варна преди 1989 г и какъв беше живота тогава, как се топлехме с нафтова печка. или радиатор с 2500 вата.
Не мога да си кривя душата и на бялото да кажа черно. Не искай това от мен. Не мога да пиша измислената ти история как е било преди 1989 г , след като съм живял и по това време и знам какво е било. Никога не сме имали железни решетки като затворници по вратите и прозорците. Приятелите ми слагаха ключа от апартамента си под изтривалката на вратата, като играехме футбол на поляната. Педофили не са ни дебнели, не се напивахме и не знаехме какво е това наркотици. Никой не стреляше по нас и не ни отвличаше. Панимаеш?
Мнението беше редактирано от Миро на 21.03.16 22:49.
21.03.16
22:49
Пълни глупости. Я сега си сложи и една снимка на партийната книжка.
Баща ми беше следовател в окръжен град преди 1989 г., така че не ми обяснявай за престъпността - и понятие си нямаш, просто не се публикуваха данни. А както беше следовател съм висял като марсол при минус 15 в снега на тротоара за бебешки пюрета за сестра ми 1986 г. (веднъж майка ми, веднъж аз), защото просто нямаше никакви и бяха пуснали в един магазин за цял град за годината и който успее - даваха само по кашон на глава на семейство (аз - келеш в училище, ама явно със семейство, че не и даваше сърце на продавачката да ме върне), а Хуманата се намираше само с връзки от София.
И най-жалкото, че с 20 дена бригада бране на домати и чушки, при което повечето време беше чудене как да се измъкнем, да щипнем някоя съученичка или да се напием и прочее, докарах по-голяма заплата от един следовател.
Ако си бил ОК 1987, си пределно ясен. Така като те слушам - много вероятно да си бил от ДС в БМФ ;).
Мнението беше редактирано от Von Suthaus на 21.03.16 22:57.
казано от Von Suthaus на 21.03.16, 22:20:
Ами объркали са го развитието, то е очевидно, и понеже го объркаха - обраха каквото можаха и се спасиха - та чак досега. Не е някаква световна тайна.
В историята няма “ако”, защото цапа и мирише, затова можем само да спекулираме, какво би се случило след скъсването на българската икономика с Германия през 1944 г., но някак си повече залагам на предприемачеството, отколкото на планираната икономика, чийто дизайн е бил освен това предвиден да ни обвърже неразривно като бананова държава на СССР.
За другото ти казах - България 1944 г. е България 1944 г., нито повече, нито по-малко, защото пресметни си колко години след Освобождението и няколко тежки войни е това - няма дори и база за сравнение с Германия. Въпросът е във визията, която изказванията на кмета на Варна всъщност ясно индикират. А средства и способности трябва да се акумулират - няма как да паднат от въздуха просто.
Да, обрали са всичко, както Маргарет Тачър обра държавните фирми. Приватизира ги за жълти стотинки и много бизнесмени там се награбиха за сметка на обществото. Нищо ново под слънцето. Нали от тях вземаме пример?Така е при капитализма. Продава ни се некачествена стока на “златна” цена. На производителите се дават жълти стотинки. Ограбвате производителите, ограбвате и нас потребителите и ни бъркате дълбоко в джоба. Двоен грабеж. Имаше много примери за някои цени над западноевропейските. Сегашната българска икономика е грабеж и далавери с европейските фондове и помощи.
Навремето сами се оправяхме. Русия ни беше просто голям пазар. Това, което някои Ганьовци с две леви ръце произвеждаха отиваше за руснаците, а хубавото и качествено за Запада.
Не мога нищо да кажа за плановата икономика. Отначало е давала добри резултати. Чел съм обективни тайни доклади на ЦРУ за България. Ти едва ли си по-компетентен от техните агенти. Градовете ни бяха презастроени за милиарди, трилиони левове. От кирпичени къщи на многоетажни блокове. А това, че сетне нещата са се объркали по времето на Горбачов, не смятам да коментирам
Китай въведе пазарната икономика и сега имат по-високи доходи от нас. А миналата година наши неправителствени организации радостно съобщиха, че в 2015 сме стигнали най-сетне (след цели 26 години) икономиката на Живков. Сякаш тя щеше на едно място да стои за тези 26 години. Всичко беше разрушено. И вие крещите и раздухвате антикомунизъм за да не ви се търси съдебна отговорност за разрушената опустошена страна. Вместо да надграждате и развивате завареното вие превърнахте България в пустинята Сахара!
21.03.16
23:13
Жалко, че Хитлер не успя. Охридското езеро щеше да бъде гребна база на Софийският университет :D
Миро, осъзнаваш ли , че чупиш тъпометъра.Това , че не успяхме да съградим читава демокрация за 26 години , не означава, че преди 1989г. е било земен рай. Като милееш толкова много за “онзи” строй , бууквай си едно билетче и към Северна Корея.Комунистическите мрънкачи в интернет денонощно реват какъв рай са били не-капиталистическите и не-демократични страни като Куба,Северна Корея,Китай,Беларус и Венецуела,но как не се намери нито един от тях да отиде и да се засели ... нито един! Защо питам??
Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 21.03.16 23:17.
21.03.16
23:14
Миро май е мурзилка, а? Иначе за състоянието преди 89 г има достатъчно архивни материали, черно на бяло си го има колко пъти е фалирала държавата/ първи път през 1960 и втори през 1987/, колко злато е изнесено към Москва, как уж коравите комунисти са взимали заеми и от злите западни капиталисти. Милован Джилас много добре описва нещата, колко гнила е системата, а това е човек, който е бил много запознат с нещата.
Манталитетът на българите е лош, ние винаги сме по-католици и от Папата, през тези години по-върли комунисти и от Сталин. 100% колективизъм, които е насаждан насилствено 45 години, накрая се връща като бумеранг и днес се чудим защо така мисли населението.
Ами как да мисли едно стадо?
21.03.16
23:22
казано от Ice Mountain на 21.03.16, 23:14:
Манталитетът на българите е лош, ние винаги сме по-католици и от Папата, през тези години по-върли комунисти и от Сталин. 100% колективизъм, които е насаждан насилствено 45 години, накрая се връща като бумеранг и днес се чудим защо така мисли населението.
Ами как да мисли едно стадо?
Като прибавим към лошия манталитет и страховитата пропаганда на Москва , се получава нещо пагубно за държава и общество. Всичко тук е било правено стриктно по съветски образец. Примката около шията на останалите соц. републики не е била толкова стегната, колкото в България. Пример: Прокуратурата , че и съдебната система като цяло все още е структурирана по съветски образец
Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 21.03.16 23:23.
21.03.16
23:24
Миро, Миро,
разбирам, че не можеш да преживееш, че тоя работа след 1989 г. я свършиха същите тези твои другари - АБПФК - няма един, който да не е от това котило. Ама е така. И от десет кладенеца вода да донесеш - все тая.
Що не си го признаеш, Иване!
казано от Von Suthaus на 21.03.16, 22:49:
Пълни глупости. Я сега си сложи и една снимка на партийната книжка.
Баща ми беше следовател в окръжен град преди 1989 г., така че не ми обяснявай за престъпността - и понятие си нямаш, просто не се публикуваха данни.
Ако си бил ОК 1987, си пределно ясен. Така като те слушам - много вероятно да си бил от ДС в БМФ ;).
Аз не знам кой трябва да показва партийна книжка. Изключително си нагъл и нахален.
Че кой можеше да стане навремето следовател преди 1989 г? Кои бяха следователите? Дясната ръка на партията, единствената? Току така не назначаваха някого за следовател. Това, че ти и родата ти са бивши пребоядисани комунисти не ти дава основание да приписваш същото на мен без да ме познаваш. Случайни хора не се назначаваха в полицията и следствието навремето. Кажи си кой си най-добре. Аз нямам като вас комунисти в рода си. Дори единият ми дядо е никола петковист и секретар на ЗМС. Което може нищо да не ти говори щом имаш такава семейна биография на следователи и прочее. Аз роднини ченгета нямам! Прокурори и следователи също. Нямаме хора работили в силови министерства и партийни комитети. Тук има много нагли хора, които хем са били във властта, хем сега плюят по нея. Гьон суратлък и наглост.
За престъпността не ми разправяй какво е било. Имам лични впечатления. Като не се е изнасяла информация имаше клюкарска агенция “От ухо на ухо” и всичко се знаеше и бързо се научаваше. Стрелби и взривове никога не съм засичал в квартала и града, както сега много пъти ми се е случвало. В училище нямахме портиери и охрана. Влизаше се свободно. Може да си направиш извода каква е била крими обстановката. Не сме се пребивали, не сме си вадили ножове, не ритахме никого в главата, не биехме с юмруци, палки и бухалки. За хулиганите си имаше и ТВУ-та, където бързо ги оправяха.
А това, че ти си бил в някое затънтено село или градче и сте нямали бебешки храни, никой не ти е виновен. И сега в много селца и градчета из страната няма много неща. Не е нужно да обобщаваш за цялата държава. Във Варна пък имаше всичко. Аз лично пазарувах като ученик. Оставяха ми пари и списък сутринта.
Мнението беше редактирано от Миро на 21.03.16 23:49.
казано от Von Suthaus на 21.03.16, 23:24:
Миро, Миро,
разбирам, че не можеш да преживееш, че тоя работа след 1989 г. я свършиха същите тези твои другари - АБПФК - няма един, който да не е от това котило. Ама е така. И от десет кладенеца вода да донесеш - все тая.
Що не си го признаеш, Иване!
Нямам какво да признавам и нямам такива другари. Но ти сам се издаде, защото следовател няма как да бъде твоят роднина без да бъде един от тези другари. Или да има солидни, високопоставени другари зад гърба си. Тъй че моля, спри с това нахалство. Точно ти имаш какво да си признаваш ми се струва. Не прехвърляй вината от болната глава на здравата. А в 1987 г не съм запомнил никаква криза. По същия начин можеше да измислиш за 1985, 1969, 1324 и 425 година, че е имало криза. Нали сме най-древният народ в Европа и на света?
Мнението беше редактирано от Миро на 21.03.16 23:47.
21.03.16
23:43
Виж как ти вързах реакцията - нарочно споменах и веднага включи опорните точки, които могат да се видят под всяка статия по темата при всеки всекидневник онлайн ;). Ясен си като бял ден.
Мнението беше редактирано от Von Suthaus на 21.03.16 23:50.
21.03.16
23:58
И все пак да обобщим:
Разбира се, че след Освобождението не е имало ток, имало е класово разделение, нямало е електрификация, асфалтирани пътища и автомобили, но на фона на картината в Европа, България е била бързоразвиваща се страна със силно земеделие и силна лека промишленост и най-проспериращата страна на Балканите. А как щеше да е днес, ако не се беше появил Комунизма, всеки може да разбере след като пресече Кулата/Промахон.
Миро мога да го посъветвам да си смени източниците , а изданията отпечатани от Народна младеж и издателството на ОФ, от които очевидно черпи “сили” може да използва по предназначение- в нужника
казано от ME4O_TURIST на 21.03.16, 23:58:
А как щеше да е днес, ако не се беше появил Комунизма, всеки може да разбере след като пресече Кулата/Промахон.
За мен е безпредметно да споря повече. Как щеше да е днес. Твоят град беше една кочина почти до самата 1989 г. Малко се пооправи 2-3 години преди това. Покажи някои стари снимки отпреди 1944 г и ще коментираме.
А какво е щяло да бъде. Питай сър Уинстън, който искал да сади картофи на мястото на София и планирал турска окупация на страната, защото по това време Британия няма достатъчно войски за Балканите. Тъй че когато си алчен и хищен за много можеш да загубиш и малкото което си имал. Какво е щяло да бъде? Ако Чърчил беше стъпил тук, сега можеше да носиш фес и се молиш в джамия. Или да говориш на перфектен гръцки. Калимера, калиспера! Нали сър е написал в мемоарите си как е заповядал на нашите войски да напуснат Гръцка Тракия (понястоящем)?
22.03.16
00:16
Я си признай колко доноса си написал кой вкарва контрабандни стоки и кой разказва вицове против Тошо, докато си работил в БМФ-то? :)
22.03.16
02:19
Трагикомично е как някои хора още си милеят за режима преди 89г.
22.03.16
09:08
Миро, пий ги тези хапчета !
Китната гара в Шумен от 1920г. !
http://www.studio-trima.com/oldshumen/pictures/pic22.jpg
Мавзолейо-подобната мегаломанска гара в Шумен, построена след 1944-та г.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/65/Train_station_in_Shumen,_Bulgaria,_October_1993.jpg
Центърът на Шумен през 1920г.
http://www.studio-trima.com/oldshumen/pictures/pic29.jpg
ВЪЗПОМЕНАТЕЛНА ПЛОЧА НА СЛАВНИЯ СЕДМИ ПРЕСЛАВСКИ ПОЛК ( Разрушена от комунистите след 1944-та, вероятно за да издигнат някой лошко Альоша, който зорко да бди със шмайзера над хората)
http://www.studio-trima.com/oldshumen/pictures/pic25.jpg
Електрифициран Шумен през 1930 !!!
http://www.studio-trima.com/oldshumen/pictures/pic40.jpg
Ах , лош царизъм ...
http://www.studio-trima.com/oldshumen/pictures/pic36.jpg
Убеден съм, че всеки който следи темата , може да направи същата съпоставка за родния си град :)
П.П. Тъжно и жалко е, че през 2016-та година повечето ни градове приличат повече на Мосул, отколкото на китните западноевропейски.
Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 22.03.16 09:11.
22.03.16
09:34
Миро, доводът пък за застрояването на градовете е най-голямата глупост, която съм чувал. Откъсването на милиони селяни от земята им, от традиционния им поминък, от двора и семейната къща е най-големия грях на комунистите, защото това е съсипало демографския потенциал на страната!
Набутай едно младо семейство в гарсониера 45 кв.м. и чакай да ти народят 4 деца :@ Виж кога почва да спада драстично броя на новородените - има си статистики. Виж и кога са периодите с най-много аборти. Дали не съвпада с началото на строежа на бетонните джунгли от рода на Люлин, Младост, Меден Рудник, Тракия.
22.03.16
09:37
1946
Диференциация по населени места:
градско население - 1 735 188 (24,7 %), от които мъжете са 51,2 %,
селско население - 5 294 161 (75,3 %), от които мъжете са 49,6 %.
1985
Диференциация по населени места:
градско население - 5 799 939 (64,8 %), от които мъжете са 49,2 %,
селско население - 3 148 710 (35,2 %), от които мъжете са 49,8 %.
Тик-так.
За демографски и прочие кризи не знам, но комунизма много е*ава майката на българското изкуство.
След освобождението доста българи започват да учат в западни университети, където смайват с таланта си чужденците. Печелят редица международни биеналета, конкурси и прочие. След това се връщат в България и прилагат наученото. Например българските импресионисти са били страшна работа в края на 19-ти и началото на 20-ти век.
Вижте естетиката по царско време, вижте я и по време на комунизма.
Има Марксистко- ленинска естетика. Просто казано, тя гласи, че изкуството трябва да служи само и единствено на партията и да обслужва само и единствено пропагандната цел.
Естествено заради това нещо, секват най- различните западни течения в БГ изкуството.
Заради тая простотия на комунизЪма, сега по улиците виждате само “освободители” с шмайзери, альошовци и подобни. А най- големите ни художници се славят с тематики като - труженички, тъкачки, събирачки на хълма, машинисти, активисти и прочие.
Доста посегателства има над архитектурата и изкуството като цяло. Доста неща са били разрушени, считайки се за “враг” на комунистически режим.
22.03.16
11:45
Поредна вълна от атентати в сърцето на Европа. Дано политическите лидери се вразумят и да предприемат адекватни мерки , опциите не са много . Най-разумно ми звучи да се преустановят всякакви военни действия в арабския свят и всички тия чаршафи да се прибират кой от къде е. Те просто не разбират демокрацията, така както ние. Иначе панелените таласъми пак станаха големи съдници във Фейсбук. Истината, обаче е , че гетото в Моленбеек в Брюксел е като Монако на фона на, който и да е квартал в България.
Те предприемат ... малко по-различни мерки :)
http://nakratko.bg/category/25/106671
http://www.zanzu.be/bg
Честит световен ден на водата
22.03.16
14:19
Ако искате да се посмеете от сърце гледайте клипчетата на американския фитнес гуру в бодиконструктор.
Че явно му се връзва работата, връзва се, но и явно методите са други, а не това, което обяснява: задължително бавно кардио, задължително на гладно, защото при напълно изчерпан гликоген (айде да приемем донякъде, че може би има предвид чернодробния, а не в мускулите, но мнооого ме съмнява), се случвало следното - внимание: тялото започва да прави глюкоза чрез глюконеодженеза - пак внимание - само и единствено от мазнини.
На фона на това, твърдението, че фитнес моделите жени качвали прекалено мускули на краката когато за кардио правели качване на стълби, и затова внимателно трябвало да се подбират уредите за кардио, е направо чистата истина.
Как пък сега го открих, че да се светна.
22.03.16
14:28
Мда
22.03.16
15:08
нормален бг вестник
25.03.16
21:39
Конспирация за двойкари в училище, за всички останали е смях в залата. Не стига това, но и гравитацията не съществувала:x
За мое удивление, бая хора вярват в тази простотия. Просто реших да я споделя :D . Чак има някакви лекции и семинари по въпроса.
27.03.16
13:00
#хелп #КогатоСтомахътТиСтанеМикробиологичноГробище
29.03.16
18:34
Вчера ме спряха 2 жени на улицата - замерваха мазнините безплатно.
Първо ги отминах, без да поглеждам какво точно правят, но за части от секундата си казах: “защо пък да не разпитам повече?”.
Върнах се.
аз: С какво замервате процента мазнини?
Те: С ето този уред.
(Извади от уредите, които приличат на джойстик и се мери само чрез хващане на дръжките с ръце)
аз: Оо, не, благодаря. Искаше ми се, ако мерите с калипер.
Едната от жените: Ама ние и калипер имаме! В офиса го имаме - стъпвате с краката, на босо и се държите за дръжки.
аз: Аха. Благодаря, но няма да се възползвам.
:D
#КалиперКоТуйНещо
Между другото, въпросните “джойстикове” на марката Omron са сравнително точни. Можеше да се премериш, пък макар и да не си стъпила върху калипер. :D
29.03.16
18:43
Предварително бях решила да не се ловя на въдицата, защото щяха след това да ме бомбандират с оферти за режими и процедури и т.н., а знам, че са доста настоятелни тези агенти и дори и да кажеш твърдо “не”, продължават да нахалстват. :D
Не успях да видя дали е на Омрон. Ако ме спрат друг път и съм в настроение, ще се пусна. :D
казано от Вероника Налбатска на 29.03.16, 18:34:
стъпвате с краката, на босо и се държите за дръжки.
аз: Аха. Благодаря, но няма да се възползвам.
Защо мислиш, че с щипане е по-достоверно?
29.03.16
19:06
Защо реши, че мисля, че с калипер е по-достоверно?
Просто исках да тествам “агентите”.
казано от Маргарита Манева на 29.03.16, 18:59:
казано от Вероника Налбатска на 29.03.16, 18:34:
стъпвате с краката, на босо и се държите за дръжки.
аз: Аха. Благодаря, но няма да се възползвам.Защо мислиш, че с щипане е по-достоверно?
С калибриран професионален калипер е по-точно, отколкото измерване с импеданс. А при аутопсия е най-точно. :D
29.03.16
19:10
Хахаххахаххахах, Боби, това е и моят отговор, когато се случи да обсъждаме темата. :D :D :D
Веднъж пак така тествах една агентка и като и казах това за аутопсията, тя остана безмълвна и реши, че съм хахо. :D
казано от Boby_ на 29.03.16, 19:08:
А при аутопсия е най-точно. :D
Това е супер отговор.
29.03.16
20:10
Ахахах, аз пък даже продавам такъв джойстик Омрон, нема грешка изкарва ме 15% телесни мазнини :D :D
Теди, “зная”, че земята е КУХА ,а ам сега разбирам че е и ПЛОСКА :D :D :D
Специално за Колето - волейболната игра в цялата й прелест:
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aeG7LLb_460sv.mp4
30.03.16
13:22
казано от Boby_ на 30.03.16, 13:17:
Специално за Колето - волейболната игра в цялата й прелест:
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aeG7LLb_460sv.mp4
Голям цирк е тая постановка... ама вдъхновява, де! (giggle)
Ето я Истината. (sun)
(Facebook link)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.03.16 13:23.