Видове фигури при мъжете

Искам да ви попитам няма ли някакви дефиниции относно фигурите на мъжете, не говоря за ектоморф, мезоморф и ендоморф, говоря затова, както при нас - жените имаме най - различни видове фигури - банан, ябълка, круша и пясъчен часовник, защото съм виждала, че и при момчетата някои качват в корема, другите имат тип женско тяло, трети са с широк гръб и тясно дупе и тн.?

20.01.15
22:46

Каквото си го направиш такова ти е тялото.

21.01.15
00:01

Няма разлики в дефинициите, според мен. Ектоморф, мезоморф и ендоморф, както и круша, ябълка, пирамида, че и обърната - няма полова разлика в тези определения. Разполагаш с някакъв материал и можеш да го оптимизираш по свое желание, както е писал колегата. Хора сме :)
Трупането на мазнини в определени области зависи от разни хормонални и не само фактори, вероятно.
:)

Мнението беше редактирано от Мая на 21.01.15 00:02.

AG

21.01.15
11:23

Банан, ябълка, круша? Моля те, виж едно научно типологизиране:

портокали, палачинки, козичка...
http://prittywomanstyle.blogspot.com/2009/04/blog-post_26.html
и към изследването на професора можем да добавим - яйца на очи

не така квото си го направиш, аз съм щастливка, че имам перфектна женска фигура /пясъчен часовник/ не искам да се хваля, но искам просто да ви кажа, че няма как аз примерно да стана жена със крака солети и голям корем .. може да имам голям корем, ама краката ми никога няма да са слаби .. те са ми набити по рождение или пък жена тип ябълка да ми стане със яко голямо дупе, изпъкнало, освен ако не си сложи импланти няма как това да стане :D

Мнението беше редактирано от Александрина Атанасова на 21.01.15 15:46.

AG

21.01.15
16:48

Добре ама не очаквай някой да ти повярва без снимки.

И типа на тялото не е толкова важен - трябваше да опишеш гърдите за да разберем с какъв характер си.

21.01.15
21:44

Алекс, може ли да те поканя на среща? (blush)

казано от Ivan Vasilev на 21.01.15, 21:44:

как може аз да пиша едно нещо, а ти да ме зарибяваш? и не не може, имам си приятел ;)

казано от Angel Gyaurov на 21.01.15, 16:48:

Добре ама не очаквай някой да ти повярва без снимки.

И типа на тялото не е толкова важен - трябваше да опишеш гърдите за да разберем с какъв характер си.

не си ли малко нахален???? няма кой да лъжа , мерките са ми 95-65-95 , може да ти се струват много перфектни ама това е реалността :) а и не ми казвай, че фигурата няма значение :D :D :D

На фона на двете снимки, които си споделила - зависи с какво са изпълнени твоите 95-65-95. ;)

Всъщност не разбирам идеята на темата... Мая ти е отговорила чудесно. Телесните типове са еднакви за двата пола. Това, че разликите във фантазията при различните хора ги оприличава на различни плодове и предмети, е нещо друго. :) Дамите сте по-взискателни съм незначителните подробности, затова разграничавате тела с форма на плодове...

казано от Кольо Пияндето на 23.01.15, 07:40:

На фона на двете снимки, които си споделила - зависи с какво са изпълнени твоите 95-65-95. ;)

Всъщност не разбирам идеята на темата... Мая ти е отговорила чудесно. Телесните типове са еднакви за двата пола. Това, че разликите във фантазията при различните хора ги оприличава на различни плодове и предмети, е нещо друго. :) Дамите сте по-взискателни съм незначителните подробности, затова разграничавате тела с форма на плодове...

добре дори и да не са плодове .. триъгълник, обърнат триъгълник, правоъгълник, фигура като 8 :D

Ахам, ти просто държиш и мъжете да приличат на нещо (растение, животно, предмет, геометрична фигура), така ли? :D

казано от Кольо Пияндето на 23.01.15, 07:54:

Ахам, ти просто държиш и мъжете да приличат на нещо (растение, животно, предмет, геометрична фигура), така ли? :D

хахахаххахахааххаха да го приемем така :D :)

AG

23.01.15
14:20

Типовете мъжки фигури във форума се класифицират от як до много як, а извън него са все охлюви които не вдигат.

Тук все доволна ще останеш.

23.01.15
20:48

казано от Александрина Атанасова на 23.01.15, 07:10:

как може аз да пиша едно нещо, а ти да ме зарибяваш? и не не може, имам си приятел ;)

И аз си имам приятелка, нека ти! Дзър, дзър, дзър! :P :P :P

май само ти не разбираш какво става в темата.

казано от Ivan Vasilev на 23.01.15, 20:48:

казано от Александрина Атанасова на 23.01.15, 07:10:

И аз си имам приятелка, нека ти! Дзър, дзър, дзър! :P :P :P

май само ти не разбираш какво става в темата.

ПХАХАХАХАХАХАХАХААХАХ .. ако мислиш,  че това ме дразни, жестоко се лъжеш .. в твой минус е да се предлагаш, в зависимост, че имаш приятелка ;) а и моля ви се писах, за да ми отговорите на въпроса, а не да ме зарибявате мамка му!

Carbohydrate

23.01.15
21:51

казано от Александрина Атанасова на 20.01.15, 17:16:

широк гръб и тясно дупе и тн.?

орангутан

някои качват в корема.?

хипопотам

тип женско тяло.?

траверса)))

AG

23.01.15
23:31

Още 2 твои поста да прочета и ще съм сигурен за формата на гърдите.

Мнението беше редактирано от Angel Gyaurov на 23.01.15 23:32.

24.01.15
16:24

Дори и да изглеждаше перфектно(да не говорим, че за мен си много далеч от това), държанието, което демонстрираш е крайно отблъскващо ;) Както се вика, успех в живота! :Д

П.С Ангеле, мисля че и първият пост стига :Д

24.01.15
16:29

казано от Angel Gyaurov на 23.01.15, 23:31:

Още 2 твои поста да прочета и ще съм сигурен за формата на гърдите.

Да ги покаже направо за да сме сигурни :):):)

AG

24.01.15
22:25

Искам нищо във форума да не се счита за изневяра.

25.01.15
01:23

Искам да ви попитам няма ли някакви дефиниции относно фигурите на мъжете, не говоря за ектоморф, мезоморф и ендоморф, говоря затова, както при нас - жените имаме най - различни видове фигури - банан, ябълка, круша и пясъчен часовник, защото съм виждала, че и при момчетата някои качват в корема, другите имат тип женско тяло, трети са с широк гръб и тясно дупе и тн.?

Има разбира се, как да няма :)

”рахиД” :

ръст - всякакъв
тегло - ноднормено дори и по манекенските стандарти
характерни особености - няма, такива индивиди рядко се забелязват с нещо, освен ако не са на някаква висша обществена или фирмена позиция.

”програмист” :

ръст - всякакъв
тегло - ръст в см - 120
характерни особености - закърняла мускулатура, непоносимост към физически натоварвания, кифоза.

”футболист” :

ръст - всякакъв
тегло - ръст в см - 110
характерни особености - относително силни крака, слаба горна част на тялото, добра поносимост към  бягане, слаба към по-тежки физически натоварвания.

”инженер” :

ръст - всякакъв
тегло - ръст в см - 100
характерни особености - относително и пропорционално силно тяло, добра поносимост към физически натоварвания, сръчност, ловкост.

”играч”/”буца”/”батка” :

ръст  165 - 180 см
тегло 75 -95 кг
характерни особености - сравнително тънки стави, % подкожни мазнини

< 15%, слаби крака, но иначе добра поносимост към физически натоварвания, склонност към агресивно поведение, перчене, ригидна мускулатура.

“говедо”/”добиче”/”добитък”/”мечка” :

ръст 180 - 190 см
тегло 95 - 110 кг
характерни особености - силен, отегчен/тежък/лош поглед, често е така татуиран, че не може да се разбере дали е по тениска или с дълъг ръкав, дали е гол до кръста или е облечен с някаква шарена блуза със странен трайбъл десен или с мотиви от японската митология.

”батлан” :

ръст > 190 см
тегло > 110 кг
характерни особености - лег + тяга > 400 кг, едри ръце и крака, голяма глава, % подкожни мазнини варира, но рядко е

<15%, доминантно поведение, предишен опит в различни силови и бойни спортове.

“нинджа” :

ръст - всякакъв
тегло - всякакво, но много рядко по-малко от ръст в см - 100
характерни особености - деформации на юмруците, ушите, носа, често придружени с видимо силен врат, богат предишен опит в бойните изкуства и спортове и характерна походка според вида на практикувания спорт.

”лебед” , мъжкия вариант на “скини фет” :

ръст - всякакъв
тегло - наднормено
характерни особености - закърняла мускулатура, често придружена с хронични заболявания, висок % подкожни мазнини, нелицеприятен, но евентуално атрактивен за жените ако е много стабилен финансово.

”свиня” :

ръст - всякакъв
тегло - поне 50% над нормалното
характерни особености - като при горния тип(лебед), но с много по-висок % подкожни мазнини.

”як чичо” :

ръст - всякакъв
тегло - различно, но често равно(или малко повече) на ръст в см - 100
характерни особености - над 40 годишен( макар младежите тук във Форума упорито да се опитват да свалят границата на 36-37-38), много силен, улегнал, процента подкожни мазнини варира, но никога не стига до затлъстяване, както и почти никога не стига до “плочки”.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 25.01.15 01:53.

25.01.15
11:28

“никога не стига до затлъстяване, но никога не стига до плочки” :D
Да, наистина това определение е в целта! Всички сме виждали яки чички, но по-точно описание не може да се напише! :D Типично за всички олд-скул, маза-фитнес, късен соц- ранни 90те мъже (избелели плакати, ръждиви дъмбели, скъсани дамаски, миризма на изба); мъже, които задължително имат застрелян познат от детско-юношеските години участвал в подразделения на силови кръгове. Описаният як чичка най-често е разведен и има дете (обикновено дъщеря), в кварталните фитнеси всички го знаят кой е, как тежко тренира, колко често му звънят телефоните, как ръси оригинални лафчета, но малцина са тези, които го здрависват и успяват да накарат да се смее с тежкия си глас. Те са също с голи глави или прошарени бакенбарди, дебела връзка ключове и никога не стигат до затлъстяване, но и никога до плочки. :D

25.01.15
15:10

Сгъва за бицепс с колан, че кръста от дългите години “тежки” тренировки е мазало и учи малчуганите да не правят тежка тяга, че и те ще дойдат на неговото.

25.01.15
21:07

Е добре, ся.... аз като бивш “лебед” и понастоящем почти “биче, мечка” (но без татусите и лошият поглед, но 1.90 висок) към кой тип точно спадам :D .
За типове тяло при мъжете не мога с точност да кажа, въпреки, че донякъде разбирам какво иска да каже създателя на темата.
Моите наблюдения:
————————————
Слаб рахит- купонджия:
Пие, пуши, яде боклуци, има 6pack и леко бицепсче, щото преди 2- 3 години е имал два дъмбела от по 5кг.

Слаб но с женски гърди, увиснал корем и изгърбен:
Голяма мърда, яде боклуци, не може да направи и една лицева опора.

Златната среда:
Нисък до средно висок (набит), който без много усилия може да стане новият Майк Тайсън (образно казано) или някоя друга звезда от който й да е вид спорт. Често мацките супер много му се лепят.

Трибоеца:
Едновременно висок, дебел и мускулест. Дебели крака, гръб и предмишници. Често вдига тежки обекти без да си знае потенциала. Често пропилява таланта си заради мързел.

26.01.15
00:12

При мъжете с плод-зеленчукова терминология се описва само една част от анатомията - чушка, краставица, патладжан, корнишонче. За пълна наслада се препоръчвало да се яде ананас :D

26.01.15
12:25

казано от James Hinks на 25.01.15, 01:23:

Искам да ви попитам няма ли някакви дефиниции ....?

Има разбира се, как да няма :)
...

(bow) (rock)

Сашо,

Толкова добре си се справил, че трябва да започнеш водиш рубрика във форума - еквивалент на дневните астрологични прогнози.

Примерно: ”Тренострологични прогнози спрямо вашия фитнотип” от майстор треностролог А.З.

26.01.15
12:47

Хаххаха, благодаря Вик :)
Глупости лесно се пишат, особено като има шаранчета, които кълват на гола кука ;)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 26.01.15 12:48.

AG

26.01.15
14:46

Това, което си написал прилича на статия. Заслужава да бъде публикувано. И за сайта ще е полезно да има нещо ведро.

26.01.15
19:31

Сашо, освежи ми иначе гадния понеделник! :)

Убеден съм, че 99% от потребителите са се опитали да се разпознаят в някои от “телесните” типове. :) И като при всяко добро обобщение,  е задължително човек да се разпознае поне в два типа, ако може - несъвместими. ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1