Айде всеки да си каже диетата...

Прескочи до:

30.06.04
17:07

Zdraveite!

Vnimatelno pregledah vsichki opisani do tuk hranitelni rejimi, kakto i goliama chast ot ostanalite temi. Do kolkoto uspiah da razbera vednaga sled trenirovka e dobre da se priemat “byrzi” vyglehidrati (naprimer plodove), no syshto taka i proteini, naprimer proteinov shake. Te ednovremenno li tryabva da se vzimat, ili si prechat i triabva da ima niakakyv interval? Dosega ne sym pil proteini, no vinagi sled trenirovka iam banani, iabylki i/ili grozde, i prosto ne znam kak da gi sychetaia. Syshto sym chuval che e dobre da se vzimat proteini predi trenirovkata. Viarno li e?
Blagodaria predvaritelno za pomoshtta.

Pozdravi,
Nasko

30.06.04
17:42

ole pi4ove evala vi pravq.ama az takova nestho ne moga da napravq.ako spazvam nqkakvi takiva rejimi shte mi stane vse edno rabotq nqkakva rabota.az nqmam nikakva dieta.qm kakvoto imam i kogato moga (dali zashotot nqmam vreme ili pri nqkakvi drugi obstoqtelstva).vazhishtavam vi se 4e se opitvate da se pridarjate kam takiva rejimi no az ne moga(zatova i sugurno ne sam koi znae kakvo de). samo shte vi kaja edno pravete go za fun a ne kato zadaljenie.

30.06.04
18:19

мммдааа, fly-away е ужасно, зверски прав. Много е важно да има fun в цялата работа. :)
Ако някой ми каже, че един бърз протеинов шейк е по-голямо удоволствие от купа с ягоди да речем... Просто трябва да се яде разумно и без диета мисля, че става.

MA

30.06.04
20:26

То фън си има. Мен ми е фън да ям каквото и да било. Важното е да се мели (((: Но все пак трябва малко да се съобразяваме. Аз примерно ужасно обичам китайски спагети, обаче само като знам как ги правят и някак си се въздържам и ям доста рядко. Поне малко от малко трябва да има дисциплина в храненето.

30.06.04
21:38

Наско, явно не си се разровил достатъчно, защото и за твоя въпрос има адски много отговори. Според теорията на разделното хранене, трябва да разделиш приема на въглехидрати и протеин. В случая след тренировка веднага ядеш банан или сушени плодове, други плодове не са за предпочитане след нея и след 20-30 минути си изпиваш шейка. Добре е да взимаш 1 доза протеин или аминокиселини преди тренировката около половин час, за да си предпазиш мускулите от разграждане.
Успех :)

MA

30.06.04
21:54

Да наистина това май е оптимално. Час, Час и половина преди тренировката си взимаш протеин, след тренировка препоръчвам мед аз и след около 20на минути пиеш шейка. След това докато се прибереш и изкипеш минава поне час и пак хапваш вече по-обилно.

BA

01.07.04
15:12

Щом заговорихте за “фън” демек кое ти е готино да правиш, ще ви кажа, че не съм маниак ама протеиновия шейк ме кефи повече от един шоколад примерно. И наистина според мен на някой ако не му е готино на режим по-добре да не прави режим, защото така само ще си тормози нервната система. Ако не виждаш смисъл и ако не спазваш хранителния си план с желание няма ефект от него, може да ви се струва тъпо ама си е така. Трябва всичко, което правиш да ти доставя удоволствие и удовлетворение, а не да го правиш все едно някой насила те кара да го спазваш или да го правиш. Всяка работа, било то физическа или някаква друга, я върша с удоволствие, защото знам, че резултата няма да закъснее(примерно от физически труд - покачване на сила, топене на мазно и т.н.) и това ме стимулира да работя с кеф и нервната ми система е в перфектно състояние. Е случвало се е да върша работа, която не искам. Тогава е много кофти... затова избягвам. Просто всеки момент чакам да свърши работата, напрегнато ми е, направо ще ми се пръсне главата...
Та извода ми е, че “ВСИЧКО, КОЕТО ПРАВИМ ЗА НАС ТРЯБВА ДА НИ ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕ И УДОВЛЕТВОРЕНИЕ”, ако не е така по-добре да се откажем и да си намерим нещо, което ни доставя това. Това е моят съвет. ;) Малко се отплеснах ама...

01.07.04
17:41

Zdraveite,

Mnogo vi blagodaria za syvetite,  naistina mi pomognahte mnogo i neshtata mi se poiziasniha. Jelaia uspeshni trenirovki na vsichki.

Pozdravi,
Nasko

04.07.04
23:40

Чакайте и аз да си кажа режима на хранене за НВД да не остана по-назад  :D
Та значи:
07:00 - 70гр. овесени ядки, 1 кисело мляко “Здравец” 0.1%
Тренировка от 07:30 (тренировката е тичане и колело)
10:00 - 30гр. протеин на прах.
12:00-13:00 - 250 гр. пилешко филе + 100гр. ориз, както и салатка от марулки :)
16:00 - 40гр. протеин на прах
Между 17:00 и 18:30 тренировка в залата + 30мин. колело в бързо темпо.
След тренировка - 40гр. протеин + 50гр. глюкоза на прах
20:00 - Като обяда
22:00 Преди лягане - мушкам по 4 белтъка и 1 жълтък.
Естествено не забравям и водата. На ден гледам да пия по минимум 4-5 литра.
Кажете какво мислите. Ако може да ми предложите нещо, с радост ще го приема.
Е тфа е от мен :)

MA

04.07.04
23:58

Нисковъглехидратна диета обаче бичиме кисело мляко с овесени ядки и ориз в несвяз. Ако ми кажеш кво му е нисковъглехидратното на това.

05.07.04
01:00

Еми за мен си е екстра. Оризът целенасочено не е в големи количества, някой друг път щи кажа що. А тфа че бичиш кисело мляко здраво кво да ти кажа - ми браво тфоя работа. Важното е че от това което правя има ефект.

05.07.04
11:47

1vo qdene : 100-150 gr. oveseni qdki s prqsno mlqko + 300 gr. selsko sirene
2ro qdene : 125 gr kavqf oriz + konserva riba ton (150 gr riba, kum 35 gr. protein ima v neq) + salata (eventualno)
3to qdene : Glykoza + protein + creatin + glutamin (poslednite 2 ako gi imam samo :? )
4to qdene : Proteinov shake - 40-45 gr. protein
5to qdene : 250 gr. pileshki gurdi + zareviza, bob, zelenchuci

Reda ne e takuv, tova sa mi qdeniqta za denq, 3toto e sledtrenirovuchno, 4toto e predi lqgane, ponqkoga qm po 2 puti na den edno i sushto, zavisi kak shte mi se naredi denq pokrai rabotata i lekziite…Sluchvalo se i po 3 puti na den da qm oriz i riba :shock:

Priemam vsqkakva konstruktivna kritika :wink:

05.07.04
12:15

Е ква критика ти си си културистче :)
Добре е да правиш 1 ядене бързо усвоимо преди тренировката...
Креатина е добър и за преди тернировка както и протеина и глутамина :) ама все пак $$$
И вечерния шейк за всеки случай да ти кажа ако е суроватка не е изгодна и добра идея :)
Иначе ще станеш мноо як  :D

05.07.04
12:36

gotcha, vecherniq shake e baven, toq sled trenirovkata e surovatka, predi trenirovkata (okolo 1 chas ) obiknoveno oriz i riba ili ako sum bil na rabota sandvichi ( 4 hlebcheta pulnozurnesti pitki s okolo 250 gr. pileshko )

A da , mersi za komentara :oops:

FI

06.07.04
11:29

Emi i az kato mnogo drugi hora sym na relef.Eto i moqt hranitelen rejim:
8.00-2 kapsuli l-carnirine(po tova vreme gore-dolu stavam)
8.30-9.00-cardio vednaga sled nego edna doza amino(2 tabletk)i 2 tabletki birena maq
10.00 -200-250gr izvara
11.00- 30-40gr fystyci
12.30 obilno salata(domati i krastavici);100-250gr pileshko i oriz(50gr*)ili kartofi(200gr)
14.30-20-30gr pshenicen zarodish s voda
16.00-17.00-treniram vednaga sled nego 20gr med i 2-3 qica
18.00-meso(qica,riba,mle4en produkt)
19.30 obilno salata(zele i morkovi)
21.00-0.5l prqsno mlqko
22.00edna doza amino(2 tabletki)

Kato imate predvid vsi4ko e mnogo uslovno.Vse pak jiveem v bulgariq i ... Vsqko meso ili drug vid proteinova hrana moje da q zamesta s mle4en produkt .Osnovata na dietata mi sa mle4nite produkti i zelen4ucite, zatova si gi qm dosta.Kato imate predvid ne vseki den treniram v zalata,no vseki den pravq cardio(cross)!
Tva e ot men :wink:  Ako imate kritika ili vuprosi po- dobre ot kolkoto da nqmate :mrgreen:

FI

06.07.04
11:41

Zabravih da kaja!Sorry :!:
Tova e NVD a vseki 6-ti den e VVD.Pri nego si pozvolqvam za zakuska spageti ili makaroni;1-2 filiiki rujen hlqb;neshto sladko ama da e izklu4itelno malko(1-2 shokoladovi bonbona,vafla ili ne6to ot sorta);po golqmo koli4estvo kartofi ili oriz 8)

Fitness_maniak ако си забравил нещо може да го допълниш от бутона “Промени” които се намира горе в дясно от поста ти.
lexus

SH

07.07.04
18:05

Priasnoto mliako pri orelefiavane ne e podhodiashto .Zameni go po dobre s izvara.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1