Айде всеки да си каже диетата...

Прескочи до:

05.07.04
01:00

Еми за мен си е екстра. Оризът целенасочено не е в големи количества, някой друг път щи кажа що. А тфа че бичиш кисело мляко здраво кво да ти кажа - ми браво тфоя работа. Важното е че от това което правя има ефект.

05.07.04
11:47

1vo qdene : 100-150 gr. oveseni qdki s prqsno mlqko + 300 gr. selsko sirene
2ro qdene : 125 gr kavqf oriz + konserva riba ton (150 gr riba, kum 35 gr. protein ima v neq) + salata (eventualno)
3to qdene : Glykoza + protein + creatin + glutamin (poslednite 2 ako gi imam samo :? )
4to qdene : Proteinov shake - 40-45 gr. protein
5to qdene : 250 gr. pileshki gurdi + zareviza, bob, zelenchuci

Reda ne e takuv, tova sa mi qdeniqta za denq, 3toto e sledtrenirovuchno, 4toto e predi lqgane, ponqkoga qm po 2 puti na den edno i sushto, zavisi kak shte mi se naredi denq pokrai rabotata i lekziite…Sluchvalo se i po 3 puti na den da qm oriz i riba :shock:

Priemam vsqkakva konstruktivna kritika :wink:

05.07.04
12:15

Е ква критика ти си си културистче :)
Добре е да правиш 1 ядене бързо усвоимо преди тренировката...
Креатина е добър и за преди тернировка както и протеина и глутамина :) ама все пак $$$
И вечерния шейк за всеки случай да ти кажа ако е суроватка не е изгодна и добра идея :)
Иначе ще станеш мноо як  :D

05.07.04
12:36

gotcha, vecherniq shake e baven, toq sled trenirovkata e surovatka, predi trenirovkata (okolo 1 chas ) obiknoveno oriz i riba ili ako sum bil na rabota sandvichi ( 4 hlebcheta pulnozurnesti pitki s okolo 250 gr. pileshko )

A da , mersi za komentara :oops:

FI

06.07.04
11:29

Emi i az kato mnogo drugi hora sym na relef.Eto i moqt hranitelen rejim:
8.00-2 kapsuli l-carnirine(po tova vreme gore-dolu stavam)
8.30-9.00-cardio vednaga sled nego edna doza amino(2 tabletk)i 2 tabletki birena maq
10.00 -200-250gr izvara
11.00- 30-40gr fystyci
12.30 obilno salata(domati i krastavici);100-250gr pileshko i oriz(50gr*)ili kartofi(200gr)
14.30-20-30gr pshenicen zarodish s voda
16.00-17.00-treniram vednaga sled nego 20gr med i 2-3 qica
18.00-meso(qica,riba,mle4en produkt)
19.30 obilno salata(zele i morkovi)
21.00-0.5l prqsno mlqko
22.00edna doza amino(2 tabletki)

Kato imate predvid vsi4ko e mnogo uslovno.Vse pak jiveem v bulgariq i ... Vsqko meso ili drug vid proteinova hrana moje da q zamesta s mle4en produkt .Osnovata na dietata mi sa mle4nite produkti i zelen4ucite, zatova si gi qm dosta.Kato imate predvid ne vseki den treniram v zalata,no vseki den pravq cardio(cross)!
Tva e ot men :wink:  Ako imate kritika ili vuprosi po- dobre ot kolkoto da nqmate :mrgreen:

FI

06.07.04
11:41

Zabravih da kaja!Sorry :!:
Tova e NVD a vseki 6-ti den e VVD.Pri nego si pozvolqvam za zakuska spageti ili makaroni;1-2 filiiki rujen hlqb;neshto sladko ama da e izklu4itelno malko(1-2 shokoladovi bonbona,vafla ili ne6to ot sorta);po golqmo koli4estvo kartofi ili oriz 8)

Fitness_maniak ако си забравил нещо може да го допълниш от бутона “Промени” които се намира горе в дясно от поста ти.
lexus

SH

07.07.04
18:05

Priasnoto mliako pri orelefiavane ne e podhodiashto .Zameni go po dobre s izvara.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1