14.01.17
00:51
Здравейте, искам да попитам удачно ли е да смеся суроватъчен протеин на optimum с казеин? Тъй като времето ми е ограничено, работата ми е нощни смени и смятам, че след работа(което прави сутринта) да приемам 1 доза казеин и суроватка и след това сън, а след тренировка(следобед) още една доза протеин. Казеинът го свеждам до веднъж на ден и само преди сън, спазвам също така и хранителен режим, а целта ми сега е покачване на теглото. Някои казват, че такава смесица би имала неоползотворен ефект и че по-скоро това е деструктивно, отколкото градивно.
Темата беше редактирана от Goddamnson на 14.01.17 00:52.
Няма да видиш голяма разлика от различните видове протеин. Карай си на суроватъчен.
16.01.17
14:08
казано от Goddamnson на 14.01.17, 00:51:
Някои казват, че такава смесица би имала неоползотворен ефект и че по-скоро това е деструктивно, отколкото градивно.
До колко смесването е удачно като подход - хвърли едно око на този материал.
...и ако трябва да бъдем честни, приемането на протеин не е пряко свързано с постигането на желаната от теб цел. Аз лично не виждам и какво налага да приемаш толкова протеин на прах - ако храненето ти е наистина добро, то сигурно ли е, че ти трябва такава добавка изобщо?