Смесване на суроватъчен протеин + казеин

14.01.17
00:51

Здравейте, искам да попитам удачно ли е да смеся суроватъчен протеин на optimum с казеин? Тъй като времето ми е ограничено, работата ми е нощни смени и смятам, че след работа(което прави сутринта) да приемам 1 доза казеин и суроватка и след това сън, а след тренировка(следобед) още една доза протеин. Казеинът го свеждам  до веднъж на ден и само преди сън, спазвам също така и хранителен режим, а целта ми сега е покачване на теглото. Някои казват, че такава смесица би имала неоползотворен ефект и че по-скоро това е деструктивно, отколкото градивно.

Темата беше редактирана от Goddamnson на 14.01.17 00:52.

16.01.17
12:43

Защо просто не си вземеш една протеинова матрица? Ще ти излезе по-евтино

16.01.17
13:39

Няма да видиш голяма разлика от различните видове протеин. Карай си на суроватъчен.

казано от Goddamnson на 14.01.17, 00:51:

Някои казват, че такава смесица би имала неоползотворен ефект и че по-скоро това е деструктивно, отколкото градивно.

До колко смесването е удачно като подход - хвърли едно око на този материал.

...и ако трябва да бъдем честни, приемането на протеин не е пряко свързано с постигането на желаната от теб цел. Аз лично не виждам и какво налага да приемаш толкова протеин на прах - ако храненето ти е наистина добро, то сигурно ли е, че ти трябва такава добавка изобщо?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1