Дневен план за навициСвали сега 

10 идеи за фитнес подарък за Коледа

Не е късно подариш здраве на себе си или на любимите си хора!

В случай, че още не сте решили какво да подарите на близките си за Коледа, най-добре прегледайте списъка ни с идеи. Ако и Вие като мен вярвате, че животът си струва да се прекара най-вече в добро здраве, току виж съм Ви заинтригувал.

Какво ще научиш?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

10 идеи за фитнес подарък за КоледаЩе ви изброя десет здравословни удоволствия, които за разлика от преди десет години сега свободно се предлагат на съвременния пазар.  Списъкът е подреден в произволен ред. 

1. Фитнес или спортна карта

Това е хубав подарък за вече спортуващ човек или за някой, който отдавна се кани да влезе във форма. За да подарите такава карта, трябва да сте достатъчно близки с човека, който ще я получи и да знаете, дали наистина той би харесал това или ще ви погледне със смесени чувства. Оценявам го като подходящ подарък от баща за син, брат на брат или от жена за мъж. 

2. Карта за пълна програма в козметичен или СПА център

Да прекарате цял ден в глезене и зареждане със здраве и красота, обградени от внимателните грижи на хора, които ви мислят само най-хубавото, звучи страхотно. Определено е предпочитан подарък от дамите. Въпреки това в подаряването му има някои условия. Да подарите на гаджето си пълен комплекс услуги в козметичен салон най-вероятно няма да се изтълкува положително, без значение дали става дума за четири или пет звезди. Смятам, че подаръкът би се харесал на дама, получаваща го от своя близка приятелка, сестра или любяща майка.

3. Фитнес уред (велоергометър, степер, крос тренажор, пътека или т.н.)

Полезен подарък. Това със сигурност не е нещо, с което дамите се фукат пред роднини и приятели, но определено върши работа и пести време в път до залата. Мъжете обаче със сигурност ще му се зарадват в случай, че вече имат скромно обзаведен фитнес кът у дома. Кардио уредите са желан подарък, но за отдавна трениращ мъж и комплект дъмбели би бил от полза. Вярвам, че кардио уредът е подарък, от който се нуждае всяка млада майка. Да се подари подобен обаче, може само в случай, че дамата пожелае такъв. Това е деликатен момент, така че млади татковци, ослушвайте се за подобни желания.    

4. Спортен екип

Модата отдавна навлезе във фитнес залите. Технологиите позволяват изработка на страхотни тъкани, които позволяват на кожата да диша по време на тренировка. Един фитнес екип обаче рядко е достатъчен. При мъжете е така, защото се налага да се пере твърде често. Аргументи при дамите са излишни. Те просто си умират за дрехи, подчертаващи женствеността им. Спортните екипи от ново поколение правят и това. Знаете какво казват: "По дрехите посрещат..." В днешни дни спортният център е хубаво място за запознанства. Спортните дрехи са подарък от вас за Вас. Ако смятате, че сте заслужили подобен, не се колебайте ами се оглеждайте, за да си харесате нещо! 

5. Фитнес аксесоари

Много широка категория полезни джунджурии. Като започнем от сауна костюми, минем през каиши за подсилване на хвата, тежести за ръцете и краката и какво ли още не. Достъпната им цена прави възможно закупуването на повече от един подаръка. Подходящи са за подаряване между колегии приятели с общо хоби: фитнес и спортен начин на живот.

6. Спортни обувки

Спортните обувки са и винаги са били любима и за двата пола покупка. Това прави ли ги удачен подарък? Зависи. Няма как да купите обувка за друг човек, освен ако не сте близнаци, затова получаващият подаръка следва да е с Вас, когато ги избирате. В семействата, в които практичното и полезното е по-важно от изненадващото, хората излизат да пазаруват по двойки. Добре подбраният чифт маратонки носи удоволствие във всяка тренировка, а за мен това премахва недостатъка им, че съм си ги харесал сам, вместо да ме изненадат като ми ги купят.

7. Фитнес добавки

Подобно на аксесоарите и тук възможностите са безброй. Най-често добавки се подаряват между близки приятели и колеги, които спортуват заедно. Важно е преди да закупите хранителна добавка, да сте сигурни как гледа получателят на приема й, така че поразпитайте дискретно.  

8. Електронен кантар за храна

Това е страхотен семеен подарък. От полза е на всички спортуващи и хранещи се здравословно обитатели на дома. Уви, в българските семейства това все още не са много хора. Най-често се купува от най-пряко заинтересувания да го ползва. Накратко - купете си го сами, друг едва ли ще се сети.  

9. Електронен кантар

Страхотен подарък за хора с фитнес амбиции. Функцията за измерване на мазнините, с която разполагат новите електронни кантари, ги прави полезен инструмент за контрол във всяка фитнес стратегия. Обикновено такъв се купува веднъж в живота. Подобно на кантара за храна и това е подарък, който е най-добре да си направите сами.

10. Програма при фитнес треньор 

Неочакван и оригинален подарък е да закупите карта за изготвяне на лична тренировъчна програма и диета от професионален треньор за хората, които обичате. Обикновено се подарява от мъж на жена, като фамилен пакет или от жена на жена. Мъжете не обичат да бъдат напътствани от други мъже, освен ако те самите не са взели такова решение. Ако все пак държите да подарите подобна програма на мъжа си, вземете фамилен пакет за себе си, а той ще дойде с вас от любопитство. 

Ако можехте да избирате, какво да ви подарят за Коледа, кой фитнес подарък бихте избрали?

Още съдържание по темата
Тренировъчни-вериги-Training-Chains
Тренировъчни вериги (Training Chains)

За едно по-специфично натоварване

Как-да-изберем-фитнес-гривна-или-смарт-часовник
Как да изберем фитнес гривна или смарт часовник?
Как-да-изберем-фоумролер
Как да изберем фоумролер?
Как-да-изберем-тренировъчен-ластик
Как да изберем тренировъчен ластик?
Направи първата стъпка към твоята цел.

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

top-arrow