28.06.04
02:21
За Кво помагат аминоКиселините.как трябва да се исползват.и за кои трябва да пият.по колко пъти на ден в седмицата. :oops: :lol: 8) :(
28.06.04
13:23
да то е ясно че е за маса.ама непомагат ли за нещо друго :?: ?
28.06.04
14:30
ми чрез тях мускула по-бързо се въстановява след тренировка
ако ще си взима6 най-добире за повечето хора са на универсал амино 2700
28.06.04
16:44
ядеш за маса ли?!или ядеш защото организма ти има нужда от аминокиселини за протичане на процесите който се извършват в него?
[quote author=“Don_Anton”]ми чрез тях мускула по-бързо се въстановява след тренировка
ако ще си взима6 най-добире за повечето хора са на универсал амино 2700
Аз ги ползвам основно за възстановяване. И определено мога да кажа, че помагат. Без тях ми трябва по-дълга почивка, иначе съм уморен и губя желание за тренировка.
Като странично наблюдение мога да кажа и че помагат за качването на маса, въпреки че в моя случай не е толкова забележимо поради засиленото кардио.
28.06.04
18:35
аве не ми е ясно за какво правите нови и нови теми по вапроси които преди за били разисквани милионо пати потарсете малко във форума пак тогава пускайте нова тема!
Ам май не си хич на ясно :)
Флуфил ти даде известна насока ;)
Помисли още малко...
Чети повече
28.06.04
22:33
Кви са тез теми ве младежи :oops: ..................я се стегнете!
аз ги пия за въстановяване след тежка тренировка ( каквато ми е всеки път) и основно за мускулна маса.
Има адски много теми за амино киселини
порови се малко...не получавай всичко наготово. :)
vanisher препоръчва: Universal Amino 2700
[quote author=“gotcha”]Ам май не си хич на ясно :)
Флуфил ти даде известна насока ;)
Помисли още малко...
Чети повече
Ако е искал да чете нямало е да дойде тук а в Google.
Човекът вероятно иска да прави мускули, а не мозък.
Ако знаеш отговора можеш просто да му го кажеш. Пак ще изпишеш толкова, само че ще има и някаква информационна стойност, а не само “бял шум” (както се изразяват едни в Дървеница, с големи диоптри, дето много четат и малко вдигат).
Поздрави!
Пич :) А може ли да му здъвкам пилешката паржола и като птица майка да му я повърна в устата? Ще стане по-бързо та и ензим ще има. Защо не си напънат малко мозъците тия хора? Мускули се правят с мислене а после с вдигане.
Хехехе, а баща ми казваше, че единствения изпит във ВИФ, който се взима с глава е челната стойка.
Стига офтопик. Да не разводняваме темата на човека. Чел съм доста полезни твои постинги и знам, че ако искаш можеш да му помогнеш.
Верно е, че едни и същи въпроси се задават непрекъснато и това малко дразни, ама какво да се прави... Във всички форуми е така.
29.06.04
11:50
във всички останали форуми повтарящи теми ги трият или затварят.какво очакваш,едно и също по 100пъти да повтаряме ли?!тук се набляга и на мускулна група който е слаборазвита при някои хора(мозък),а като е толкова мъдар бащати,питай него!
29.06.04
11:56
И аз се подразних от това изказване че във всички форуми е така...............еми тука няма да е тъи :x !Ако няма модератори да делват теми и да предупреждават авторите.............то тогава аз всеки път ще им напомням в самата тема!
Ако иска да прави мускули а не мозък да отива в залата и да дига без да спира,защото без мозък само това може да се направи......ние тука правим по “големи мозъци” за да направим по голяма и качествена мускулатура,за без мозъци се сещам други два форума :wink: .
01.07.04
01:15
[quote author=“Jin”]
Хехехе, а баща ми казваше, че единствения изпит във ВИФ, който се взима с глава е челната стойка.
Tova ne be6e mnogo u4tivo po adres na pove4eto sportisti,no be6e i ne po-malko zabavno :D I vse pak ima dosta inteligentni hora sred sportistite.Neslui4aino pove4eto produljavat da se zanimavat v drugi sferi sled aktivna sportna kariera!Nqkoi dori i s politika,a za tam pone malko se nujdae6 ot razum