Хранителен режим за покачване на мускулна маса

АЧ

27.12.13
17:28

Здравейте. Аз съм момче на 16 години, 1,80 висок, 77 кила, ендоморф, тренирам по сплит.
Тренирам сутрин и искам да попитам тази закуска достатъчна ли ми е, ако искам да качвам мускулна маса?
Грамажи няма да казвам, за да не ви излъжа, но закуската ми е лека.

1. мюсли
2. прясно мляко
3. стафиди
4. една ябълка

Какво мога да добавя или премахна според

27.12.13
17:55

Добави яйца или някакъв друг източник на белтъчини и мазнини, мюслито го смени с овес .

Мнението беше редактирано от Pavel на 27.12.13 17:56.

АЧ

27.12.13
18:04

казано от Pavel на 27.12.13, 17:55:

Добави яйца или някакъв друг източник на белтъчини и мазнини, мюслито го смени с овес .

Вместо яйца, добре ли е да бъдат бадеми?

27.12.13
19:27

Мюслито е 90% овес ,защо да го сменя с овес,то и без това си е гадно..

<"Вместо яйца, добре ли е да бъдат бадеми?"
>

Не ,че в бадемите няма протеин,но според мен не е изгодно като цена, да поглъщаш големи количества.Пък от друга страна протеина в яйцата е един от най-добрите,като прибавим ,че са и евтини ,направо си е злато.

27.12.13
19:58

Братле, не мисли толкова закуската и това, че ако не изядеш и последната лъжица овес, няма да качиш. Гледай храната за деня като цяло - кат е мощна, моеш гладен да идеш в залата

АЧ

30.12.13
19:31

Ето новото ми разпределение на храненията. По-добро ли е?

1-во хранене: (преди тренировка): риба тон с пълнозърнест хляб (за разнообразие: овес с нискомаслено мляко и стафиди)
2-ро хранене: варен бял боб (или бял ориз и пилешко месо)
3-то хранене: ядки (кашу или бадеми)

Бележка: на училище съм тогава. По-добре е от пица или джоб, нали?
4-то хранене: Също като 2-рото - варен бял боб (или бял ориз и пилешко месо)

Мнението беше редактирано от Аз, Чипилата на 30.12.13 19:46.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1