Гадене след прием на азотен боостер

24.12.13
15:06

Здравейте искам да попитам на някой случвало ли му са е след прием на азотен боостер в моя случей MEX No-Max да получи гадене ? За пръв път го пия и наистина резултатите в началото бяха страхотни но след това много бързо умалях и ми се пригади малко. И сега горе долу 3 часа след приема на продукта продължавам да съм така и сърцето като чили малко ме свива. Искам да знам това нормално ли е ? Четох една тема в която се споменаваше за тези странични ефекти но все пак искам да чуя и вашето мнение.
Мерси предварително и Весели празници :)

Тествай си толерантността към продукта бе пич, започни с половин доза и увеличавай постепенно, докато не усетиш кое ти е оптималната среда.

25.12.13
12:08

Ми то това беше половин доза бе пич ако бях взел цяла доза нз какво щеше да се случи .. :D Да приемам ли че съм взел повече от необходимото ?

25.12.13
12:23

На колко години си? Пиеш ли кафе/кофеинови напитки ? Ако пиеш - какво усещаш ? Винаги се започва с половин доза, а при слаб толеранс към кофеин може и с по-ниски дози.

25.12.13
14:58

казано от tfkk tfk на 24.12.13, 15:06:

Здравейте искам да попитам на някой случвало ли му са е след прием на азотен боостер в моя случей MEX No-Max да получи гадене ? За пръв път го пия и наистина резултатите в началото бяха страхотни но след това много бързо умалях и ми се пригади малко. И сега горе долу 3 часа след приема на продукта продължавам да съм така и сърцето като чили малко ме свива. Искам да знам това нормално ли е ? Четох една тема в която се споменаваше за тези странични ефекти но все пак искам да чуя и вашето мнение.
Мерси предварително и Весели празници :)

Има леки и по - тежки формули на азотни бустери, приемай по половин доза, ако усетиш, че почваш да го приемаш добре, скачай на една доза. И аз имам същия проблем и затова не се “хаба” да пия азотен бустер..

казано от tfkk tfk на 25.12.13, 12:08:

Ми то това беше половин доза бе пич ако бях взел цяла доза нз какво щеше да се случи .. :D Да приемам ли че съм взел повече от необходимото ?

Значи започни с още по-малка доза и постепенно увеличавай.

25.12.13
16:54

казано от Pavel Petrov на 25.12.13, 12:23:

На колко години си? Пиеш ли кафе/кофеинови напитки ? Ако пиеш - какво усещаш ? Винаги се започва с половин доза, а при слаб толеранс към кофеин може и с по-ниски дози.

На 19 съм. Кафе не употребявам попринцип но редовно пия някакви енергийни напитки от които не усещам нищо. А този боостер като чили не е като останалите които съм пил до сега. Силата ми се покачи доста в началото но в следващите 3-4 часа бях изпит от всякъде. Ще пробвам да намаля следващият път дозата и ще видя как е. :)

25.12.13
17:16

При мен също се е случвало с някои бустери. Според мен влиание може да ти окажат и следните неща - храна, умора, стрес. При мен след края обаче на тренировката е нямало негативни ефекти, те са били преди и малко повреме на нея. Толеранса за който говорят по-горе също може да е причина. Изрично на етикетите на бустерите пише, че НЕ ТРЯБВА да се комбинират с други енергийни източници или кофеин, но това че ти го правиш е отделен въпрос.

25.12.13
23:45

Ти май нещо не си прочел правилно. Казах, че попринцип пия енергийни напитки, а не че ги комбинирам с боостера.

26.12.13
15:35

казано от tfkk tfk на 25.12.13, 16:54:

казано от Pavel Petrov на 25.12.13, 12:23:

На 19 съм. Кафе не употребявам попринцип но редовно пия някакви енергийни напитки от които не усещам нищо. А този боостер като чили не е като останалите които съм пил до сега. Силата ми се покачи доста в началото но в следващите 3-4 часа бях изпит от всякъде. Ще пробвам да намаля следващият път дозата и ще видя как е. :)

Приемът на азотните бустъри/пред-тренировъчните продукти е именно да ти дадат енергия точно за тренировката като след приключването и е “нормално” да се чустваш “изпит” и уморен. Според мен няма нищо притеснително, просто приемай по-малки дози в началото, докато добиеш толеранс.

26.12.13
17:43

Да вече няма проблеми. Днес го пих за 2ри път същата доза и вече нямам никакви оплаквания. Явно от първия път докато ми свикне организма е било така.
Мерси на всички.

31.12.13
01:43

Комбинирай го тоя “Боостер” с мазна турска баничка ( разбирай дюнер) и всичко ще е тип-топ :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1