19.06.11
13:07
Здравейте отново съм аз :).
1. Така четох в нета за коремните мускули. Знам че ще се покажат когато смъкна процента мазнини по 7 % но после при тренирането им по добрият вариант кой е - трениране всеки ден или да ги тренирам като другите мускули?
2. При отслабването ако правиш кардио и държиш диета трябва да тренираш и с тежести, но всички ли мускулни групи трябва да тренирам защото имам екипировка за тренировка само на някои.
Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате! Колко от темите Ви трябва да бъдат модерирани, за да проумеете това? До тук всичките Ви заглавия са имали нужда от корекция!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 19.06.11 13:26.
19.06.11
13:47
Корема е бързо възстановяващ се мускул, можеш всеки ден, можеш и през ден, както искаш. Ако държиш да имаш хубава и здрава преса поне 3-4 пъти в седмицата го тренирай корема. :)
1.Тренираш ги както и другите мускули (1-2 пъти седмично)
2.Отслабването не ограничава упражненията. Тренирай всичко.
19.06.11
16:24
Ачко излиза прав. Прасеца и корема са най-бързо възстановяващите мускули. През ден е идеално за корема.
19.06.11
16:41
казано от Калоян Цонев на 19.06.11, 16:24:
Ачко излиза прав. Прасеца и корема са най-бързо възстановяващите мускули. През ден е идеално за корема.
Като каза прасец, си спомних преди 2 месеца, когато не бях тренирал крака от много време. Правих клек и за прасец упражнение и имах е*а*и мускулната треска на бедрата, но най-много на прасците. Направо ми горяха. От теб разбирам, че са бързо възстановяващи.
Същност ти го натоварваш всеки ден прасеца, нормално да се възстановява бързо. Корема го тренирай 2 пъти седмично - 1ния път с кръноче,вдигане на крака от вис и нещо извивки встрани, другия път 4-5 планка до отказ. Така най-добре ;-)
Или мен нещо не ми е наред или вие не тренирате качествено. Винаги когато правя тежка тренировка било то корем или прасец, мускулната треска е траела 3-4дни.
Рецептата за красив корем - 30 мин. кардио 5 пъти седмично + 3 тренировки от по 5 мин различни упражнения за плочките.
05.12.13
19:45
Вчера тренирах корема и днес имам мускулна треска ще е добре ли утре да тренирам корема пак или да изчакам ?
05.12.13
21:33
Не пречи,освен ако съвсем много те боли,тогава изчакай 1-2 дена.
31.12.13
20:18
Добре искам да попитам един може да ви се стори тъпичък въпрос? Днес като за нова година :Д мога ли да ям колкото искам и каквото искам ... Предвид че ходя на фитнесс и пазя строга диета за покачване на ММ ?
31.12.13
20:54
Благодаря много :) Весело изкарване на новата година :)