27.12.13
20:06
Реших тази година да е начало на доста промени в моя живот. Една от тях е да коригирам килограмите и хранителните си навици. През последните 6г, качих доста килограми в следствие на престоя ми в Англия. Всеки който е бил там знае за какво говоря. Жените буквално се издуваме. Миналата година претърпях коремна операция, няколко месеца се пазих сериозно и качих доста кг. След това започнах да спортувам във фитнес, ограничих се от любимите вредни неща и си взех ваучери за лазерно отслабване в една доста скъпа клиника. Беше ми препоръчано 20 дни да пия всяка сутрин на гладно 200 мл дестилирана вода / да точно така :)/ ... резултатите бяха добри, но много бавно се получаваха нещата, а това убиваше желанието ми да продължавам ...
В момента се намирам в малко градче в което няма фитнес, днес си поръчах кростренажор, от опита ми във фитнес мисля, че би ми помогнал в някаква степен.
* относно дестилираната вода, която споменах искам да кажа, че не вярвах в действието й. Тя силно дехидратира тялото. Както споменах се пие 200 мл на гладно и след това се приемат мн течности през целия ден. Действа добре срещу целулит.
Забележка: Не трябва да се пие повече от 20 дни, защото може да увреди бъбреците !!!
**относно масажите с лазер искам да кажа, че нямат никакъв ефект. Ефекта им бил като безкръвна липосукция :) Тези процедури са безумно скъпи и наистина няма ефект, поне при мен нямаше...
28.12.13
15:07
Здравей и добре дошла:)
Сподели как се храниш в момента? И малко повече инфо за теб като цяло - ръст, кг, цели :)
28.12.13
15:54
В моментна се опитвам да променя доста от лошите си навици ... например да изключа шоколада и всичко сладко и тестено ..., като ги замествам с много плодове. В смисъл по този начин си залъгвам сладкия глад :) ... Опитвам се да си променя и режима на сън ... Не работя, заспивам късно / след 1ч / и на следващия ден се събуждам около 11… От една седмица се опитвам да пия вода :) може да звучи странно, но аз не пиех вода със седмици, нямам нужда, не мога да го обясня... когато спортувах промених това, но за кратко ...
Мнението беше редактирано от Петя Атанасова на 01.01.14 23:50.
01.01.14
18:29
Честита Нова Година !!! Пожелавам една по- добра и силна година за всички. Бъдете здрави и вярвайте в себе си.
Мнението беше редактирано от Петя Атанасова на 01.01.14 23:49.