аеробика

BE

04.11.05
14:34

Здравейте, момичета!
Интересно ми е да разбера колко от вас ходят на аеробика и то каква, доволни ли сте, постигнали ли сте желания ефект и т.н. В момента мисля да направя един месец аеробика, за да разбера как ми се отразява и затова ще ми е интересно да чуя вашите мнения.  :) 8)

05.11.05
10:56

Да ходила съм няколко пъти , не е зле , ама неможе да ме натовари стабилно , тичането е по-добро . Е,зависи и каква физическа подготовка имаш . За някои е нищо , за други ‘смърт’  :wink:

BE

06.11.05
17:06

Аз се спрях на клуб “Актив”, който е в стадиона В. Левски. Ти къде си ходила? :)

06.11.05
22:28

Читалище “Христо Ботев” , срещу стоматологията  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

(Плевен) :?

06.11.05
23:08

Кажи какви цели имаш, от това зависи към какво ще се насочиш?

BE

07.11.05
10:13

buhta, да горя мазнини и да се справя с целулита
ти с аеробика ли се занимаваш? :)

07.11.05
15:04

[quote author=“be_nice”]buhta, да горя мазнини и да се справя с целулита

Наблегни на това какво ядеш.....движението и спорта само помагат да стане по-бързо и да не “увиснеш” като свалиш кг

07.11.05
19:00

аз бях до скоро инструктор по тае бо и в общи линии съм наясно с аеробните занимания. Най- важно е да намериш читав инструктор, който да прави разнообразни тренировки иначе ще свикнеш с натоварването и няма да има ефект. Другия вариант е да ходиш на различни видове аеробика, като пропуснеш каланетиката и др. от тоя тип. Ключовия момент обаче е храненето, както Vesi пише.

07.11.05
19:03

Относно целулита ако някой е успял да го пребори моля да сподели...

07.11.05
19:52

Преди имах дори в състояние на покой , тъй да го нареча , сега се вижда само като си смачкам кожата и пак е малко . :D

07.11.05
19:59

а на някакви процедури в козметични салони ходиш ли?
иначе с намаляването ясно ама цялостно премахване...

BE

07.11.05
23:02

buhta, от София ли си ? Можеш ли да ми препоръчаш къде да ходя на аеробика тук?

07.11.05
23:45

[quote author=“buhtata”]а на някакви процедури в козметични салони ходиш ли?
иначе с намаляването ясно ама цялостно премахване...

Не.

08.11.05
10:03

немога да ти препоръчам защото не позновам инструкторите, а те са най-важни. Трябва да пробваш и да си решиш ти.......... , но все пак мои познати са доста доволни от комбинираната аеробика на стадион Васил Левски / над фитнеса на Боевски/, там има и спининг, който ми се струва много готин, но не съм го пробвала още.

08.11.05
18:55

Другия вариант е да ходиш на различни видове аеробика, като пропуснеш каланетиката и др. от тоя тип.

Защо сте против каланетиката?

08.11.05
19:21

не съм против. BE-NICE пита за борба с мазнините , а за това и трябва интезивна аеробна тренировка. Каланетиката не е интезивна.

08.11.05
20:13

Благодаря! Не съм вникнала достатъчно в темата, явно. :oops:

08.11.05
20:23

:D

09.11.05
08:11

[quote author=“be_nice”]buhta, от София ли си ? Можеш ли да ми препоръчаш къде да ходя на аеробика тук?

Препоръчвам ти Йова Спорт (знам, че залата не била нещо си там ремонтирана(не съм от София), но инструкторката я познавам и ти казвам, че си е професионалист в тази област, даже е международен садия по спортна аеробика.Казва се Бистра. Предполагам някои от вас във форума я знаят.)

BE

10.11.05
10:37

Мерси за препоръката, но това вече наистина ми е супер далеч :( Засега оставам на стадиона пък ако излезе нещо друго ще видим.
Поздрави :D

15.11.05
14:12

[quote author=“be_nice”]Здравейте, момичета!
Интересно ми е да разбера колко от вас ходят на аеробика и то каква, доволни ли сте, постигнали ли сте желания ефект и т.н. В момента мисля да направя един месец аеробика, за да разбера как ми се отразява и затова ще ми е интересно да чуя вашите мнения.  :) 8)

Здравей.
Аз се занимавам с аеробика от 3 год. Последните 7 месеца ходя в една и съща зала, според мен е важно да намериш точния инструктор , който да ти обърне внимание и да подходи персонално към теб, за да има ефект.
Мисля че за един месец аеробни занимания няма да имаш кой знае какъв ефект, но пробвай. Също така трябва да определиш каква натовареност искаш, има по интензивна аробика . В залата която аз тренирам са най-добрите!!!

03.01.06
14:06

Buhta, щом си била инструктор по Тае-бо би ли ми казала как точно въздейства то върху тялото? Стяга ли, отслабваш ли, кво ли? :). Изглежда ми интензивно и интересно, но бих искала някой спец като теб да ми каже повече преди да се хвърля с главата напред ;)

03.01.06
18:19

:D Не съм спец :oops:  :oops:  :oops:
Тае бото прави всичко, което си написала стига да се преподава добре. Аз се стремях всяка тренировка да е различна и да има преобладаваща за натоварване мускулна група + тежести задължително. Незнам със сигурност как е в другите зали, но опитай! Тай бото има и много добър психологически момент на пълно освобождаване под фона на по дива музика.

04.01.06
15:51

:D мерси!
ще пробвам- звучи като за мен!

20.01.06
14:40

[quote author=“no pain_no gain”][quote author=“be_nice”]buhta, от София ли си ? Можеш ли да ми препоръчаш къде да ходя на аеробика тук?

Препоръчвам ти Йова Спорт (знам, че залата не била нещо си там ремонтирана(не съм от София), но инструкторката я познавам и ти казвам, че си е професионалист в тази област, даже е международен садия по спортна аеробика.Казва се Бистра. Предполагам някои от вас във форума я знаят.)

Да, аз ходя при Бистра, наистина заслужава овации.  Но Стефка, която води каланетиката е много, ама много добра.

MI

01.10.07
11:57

Здравейте, казвам се Михаела. Ходя на аеробика от близо 3 години в един и същи клуб, от който нямам намерения да се отказвам. Залата се намира на стадион В. Левски и се казва “MD Sport” (на същия етаж, където са и “АКТИВ” и “Body Art Kally” ;). Ходя на комбинирана гимнастика и Power Step & Work Out при Здравка 4 пъти седмично. Според мен най-важното е да попаднеш на добър инструктор, а Здравка определено е перфектна, а и не само като инструктор - и като човек. Тренировките са по-бързички и има по-сложни комбинации на степа, но все пак трябва да има стимул. Ако правиш всичко без проблем и нямаш накъде да се развиваш и какво да научиш, много бързо ще ти омръзне едно занимание. :) И да, определено се иска постоянство в аеробиката. Аз когато започнах да се занимавам с аеробика, имах няколко излишни килца. След втория месец вече имах видимо голям ефект, а след 3-4 месеца се чувствах направо перфектно. Препоръчвам аеробиката като спорт на всеки, а на търсещите нещо по-интересно и не толкова бавно и мудно - посетете Здравка в “MD Sport”. Въпреки,че тренировките са интензивни, тя уцелва точното време, в което да направи почивка, а упражненията са наистина ефективни и интересни. Просто наистина нямам думи, с които да опиша нейните тренировки, убедете се сами! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1